God tirsdagskveld alle sammen! Tenkte jeg kunne slenge inn et lite innlegg før jeg tar kvelden, litt tidlig men men, er man trøtt så kan man ikke la være å sove. I går ble en veldig fin kveld. Planen var jo egentlig at jeg og Thea skulle være alene hos hun og se skrekkfilm (!!!), men så kom ringte plutselig Amalie og Helene på døra så kom de inn og vi hadde det så koooselig, slike kvelder må man bare ha oftere. Vi spiste sjokoladefondant med jordbær og drakk brus, også spilte vi kort langt ut på kvelden og ble sittende der lenge med masse latter. En vellykket kveld for å si det sånn!

Forresten så var vi i bakken idag og kjørte slalom/twintip, kan si dere det var så utrulig gøy. Har ikke telling på hvor mange måneder det er siden sist, så det var utrulig morsomt og endelig kjøre igjen og føret var veldig bra, kan ærlig innrømme at jeg har savnet å kjøre twintip veldig mye! Ha en fin dag på skolen de som har det i morgen, jeg har vinterferie ♥


  0 kommentarer på "vellykket kveld"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits