God søndag! Har dere hatt en fin helg sålangt? For min del har den blitt bestående av en del øvelseskjøring, spist masse god mat, trent og idag har jeg og mamma vært ute å gått en lang, forfriskende tur. Siden vi har vinterferie nå kan jeg endelig nyte dagene full ut og være våken så lenge jeg bare vil. Det er så deilig med vinterferie og følelsen av at jeg bare kan lene meg godt tilbake og senke skuldrene for fullt i en uke er virkelig den deiligste følelsen jeg har hatt på lenge. 

Uansett, denne dagen har vært veldig avslappende for min del, hvis vi ser bort ifra spaserturen med mami istad. Har nettopp tatt meg et varmt deilig bad, som virkelig var balsam for sjela. Vet ærlig talt ikke hva jeg skulle ha gjort uten et badekar hjemme? Hvordan folk overlever uten et badekar hjemme er et veldig godt spørsmål. Men folkens, nå er jeg i skikkelig feriemodus og er klar for å nye hvert sekund.   3 kommentarer på "Akkurat slik en søndag skal være"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits