Hei folkens! For en stund klikket jeg innom Stina (stina.blogg.no) sin blogg. Jeg får alltid så mye inspirasjon av henne og når jeg så hva hun hadde gjort med et helt vanlig hvitt bord fikk jeg veldig lyst til å gjøre det akkurat slik som henne. Jeg har hele tiden hatt sansen for marmor, så hvorfor ikke gjøre ett helt hvitt, kjedelig bord om til marmor? 

Jeg kjøpte rullen på Panduro for under 100 - lappen og fremgangsmåten var overraskende lett, hvis dere vil gjøre det samme, klikk innom bloggen hennes. Jeg anbefaler å være 2 stk, da det er veldig lett for at det kommer mye luft under, som resulterer i bobler... det er ikke noe særlig fint. 


Vet ikke helt hva som skjedde med tommelen min her...

Jeg er i hvertfall veldig fornøyd og brukte ikke mer enn 20 minutter totalt! Veldig lett, og ikke minst veldig fint! Looove it


  5 kommentarer på "DIY; marmor bord"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits