Hei ♥ Alt bra med dere? Dagen har vært overraskende bra, jeg virkelig elsker når jeg har slike dager. Planen min for dagen er at jeg skal finne på noe med noen jenter senere på dagen. Jeg har virkelig vært på latsiden denne vinterferien i motsetning til sist år da jeg var i Levi, ååh jeg savner det virkelig, og håper det ikke er så lenge til jeg kan dra dit igjen. Planen min for denne vinterferien var egentlig bare å slappe av og kose meg, og det har jeg virkelig klart. 

 I helgen skal jeg på hytta, og da skal vi stå på twintip, å gå masse på ski, ååh jeg kjenner det kribler inni min rastløsende kropp, så da blir det nok ikke like mange oppdateringer som nå, siden nettet der er helt rævva, og da mener jeg bokstaveligtalt RÆVVA. Så, da tenkte jeg og forhåndspublisere ett par innlegg slik at jeg ikke blir helt borte vekk. Smart, I knooow


 


  2 kommentarer på "Glad torsdag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits