♥ Jeg har sykt god hukommelse når det kommer til barndommen min og ting som kanskje skjedde for 2 -3 år siden. Jeg husker f.eks. i 2003 da jeg var i Sverige og rotet meg bort på stranda og husker at jeg gikk til to jenter og sa at jeg hadde rotet meg bort haha. 

♥ Om jeg ikke har spist blir jeg min egen verste fiende. Jeg blir sur og rett og slett gretten! INGEN burde se meg være sulten.

♥ Jeg er veldig redd for at folk skal bli sure på meg, da får jeg helt angst og kjenner frykten bare siger inn på meg... huff. 

♥ Jeg blir sykt fort flau, og rødmer av absolut alt og ingenting.

♥ Hver gang jeg legger meg må jeg alltid se under sengen min, fordi jeg er redd for at noe skal være noe under der....ææh.

♥ Når det sies så har jeg ALDRI føttene mine utenfor teppet... jeg har helt angst når det kommer til natta. Jeg er redd for absolutt alt og må alltid ha døra helt åpen når jeg legger meg.

♥ Før ville jeg bli dyrelege, men nå vil jeg bli sykepleier. Dette er først og fremst fordi jeg har tenkt en del, men også fordi at de fleste sier jeg er godhjertet! Det setter jeg sååå stor pris på.

♥ Jeg ble født 2 måneder for tidlig, og har en tvillingbror.

♥ Da jeg var yngre hadde jeg pannelugg, haha.

♥ Mine beste fag på skolen er samfunnsfag, naturfag og gym (hvis det telles).

♥ Jeg har veldig god kondisjon og kom blant topp 3 i klassen, weey.

♥ Jeg får stressflekker (?) Hver gang før en prøve, presentasjon eller noe annet får jeg røde prikker med halsen/brystet. Ikke fordi at jeg blir flau eller noe, men jeg skjelver som F og klarer ikke roe nervene mine. 

♥ Jeg er veldig redd for å skille meg ut, og tør nesten ikke å gå med noe som helst som folk kommer til å se rart på. Åååh, jeg kunne ønske jeg bare dreit i hva andre folk syntes, og bare gi mere F, hallo vi lever en gang. Jeg skal bli flinkere til å gi blaffen i ting, å tørre å gå med klær som alle andre ikke har.

♥ Jeg tror sånn helt særriøst jeg er synsk.. jeg ser for meg at akkurat det kommer til å skje på tv også hender det, og det skjer hver eneste gang. Og en gang pappa så etter fjernkontrollen så sa jeg at den lå i gangen uten at jeg visste det.. det er mye mer!!!!

♥ Jeg må gjøre noe hele tiden og blir så fort rastløs.

♥ Jeg er mini. Jeg tror jeg er rundt 1.55 - 56. Ikke gøy i det hele tatt!!!!

♥ Jeg er avhengig at det er ryddig hos meg, og klarer ikke så mye som en liten støvbit på rommet mitt.

♥ Jeg er sååå glad i sjokolade og pepsi max at det nesten ikke går ann!!

Var det masse du ikke visste om meg?


  2 kommentarer på "Some fun facts"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits