Kjøpte meg dette fine bilde fra "Feel" her om dagen. Jeg har sett på det ganske lenge og når det først var på salg kunne jeg ikke unngå å kjøpe det. Jeg har hele tiden sett etter slike "inspo" bilder, men har aldri funnet det noen som helst plasser. Så når jeg fikk øye på dette bilde, kjente jeg lykken, wey.

Men uansett, hei dere! Håper dere har hatt en fin søndag så langt ♥ Jeg kom nettopp hjem fra hytta og før vi dro gikk vi en herlig skitur. Ski er virkelig undervudert fra min side, og jeg skal definitivt gå mer på ski i påsken, for det er jo så gøy. Var kanskje ikke like gøy å gå på ski igår, fordi jeg kom meg rett og slett ikke fremover. Skiene mine var full av smurning og når jeg skulle ned en bakke måtte jeg så og si springe ned, men gøy var det uansett haha. Nå må jeg bare innstille meg på at det er skole i morgen og jeg har pakket sekken klar allerede. Jeg har virkelig fått ladet opp denne ferien så nå er jeg klar som bare det. Kjenner det skal bli litt godt å komme tilbake til de vanlige hverdagsrutinene igjen, og gleder meg aller mest til å endre litt på kostholdet mitt, har blitt altfor mye dritt på meg denne uka, og sist men ikke minst må jeg endre døgnrytmen min, fy søren sier jeg bare..


  1 kommentarer på "NEW"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits