Hei igjen! I det siste har jeg fått helt dilla på bananpannekaker. Jeg har spist det omtrent hver dag siden torsdag og jeg er enda ikke blitt en smule lei engang. Denne oppskriften gir ca. 5 - 6 pannekaker, men du kan gjerne doble den hvis du er veldig sulten. Denne er perfekt til å spise til frokost og også kveldsmat, ah kjenner jeg bare blir sulten av tanken!

Oppskrift:

1 dl havregryn

1 stk banan

0,5 dl melk

0,5 ts bakepulver

1 stk egg

0,5 ts vaniljesukker

 

Når du har blandet alle ingrediensene, moser du det bare med en stavmikser, også steker du det i en stekepanne. Jeg elsker f.eks. å ha bringebærsyltetøy på, det smaker helt himmelsk godt ♥ Så hvis du har litt for overmodne bananer hjemme, så vet du hva du skal sette i gang med. For jo mer overmodne bananene er, jo søtere blir de, og resultatet blir bedre!


  0 kommentarer på "Sunne bananpannekaker"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits