Riktig god mandag! Som dere vet var jeg på hytta i helga, og denne gangen husket jeg heldigvis å ta med meg kamera, noe jeg har glemt å ta med de siste gangene. Det ble dessverre ikke så mange bilder, men noen få er hvertfall bedre enn ingenting :)

Uansett, idag startet skolen for fullt igjen, og det var ikke så veldig motiverende å stå opp idag etter lange netter med masse søvn i ferien. Men som jeg sa tidligere så gleder jeg meg til å komme til hverdagsrutinene igjen. Det er noe med det å starte skolen igjen, å møte venninner som du ikke har snakket på med over en uke og det og alltid ha så mye å prate om, sååå takknemlig for at jeg har venner i klassen som jeg trives så godt med ♥ Nå står bananpannekaker for tur, før jeg suser avgårde til trening. Vi snakkes i morgen!


  0 kommentarer på "Noen bilder fra hytta og tilbake på skolebenken"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits