Hellu og god kveld! Klokka er bikket ni nå og jeg har sittet med mattebøkene en god stund nå, men føler jeg ikke kan alt ennå, og det er dette som gjør meg så stresset og vi har matteprøve på fredagen. Hjelp! Så hele morgendagen blir jeg vel å sitte med mattebøkene gnidd oppi ansiktet til jeg kan det meste. Guud, jeg er stresset. Men akkurat nå har jeg tatt meg en liten matpause hvor jeg kan roe hodet litt ned før jeg begynner igjen. Gleder meg utrulig mye til helg og ser virkelig frem til helga. Min største motivasjon akkurat nå er påskeferien som er om litt over 2 uker til!!! Skolen startet veldig brått, men jeg forventet ikke noe annet for å si det slik. Men nå skal jeg stupe ned i matteboka og pugge. Ha en fin onsdagskveld! ♥


  0 kommentarer på "SKOLE OG ATTER SKOLE"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits