1. Hvor gammel er du? Jeg er 17!

2. Hvor høy er du? Jeg tror jeg er rundt ,1.55. Så er nok ikke så høy nei..

3. Stjernetegn? Steinbukken. Her fant jeg en beskrivelse av steinbukken på nettet: "Personer som er født i steinbukkens tegn holder seg ofte i bakgrunnen, men det virker som om det er de som alltid vinner. De har god forretningssans og selvdisiplin. De er praktiske, kalde og beregnende. De typiske steinbukkene virker harmløse, men de gjør gjerne alt de kan for å komme i lederposisjoner" Denne beskriver meg så godt, hahahhaha! 

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel har jeg vekkerklokka på klokka 7, men så drøyer jeg den alltid til litt over 7, og da har jeg ganske god tid til alt jeg skal gjøre. Sminke meg, kle på meg, spise osv.. 

5. Og i helgene? Jeg har alltid på vekkeklokke, for jeg er så redd for å sove for lenge. Så jeg pleier som alltid å sove til klokka 10 - halv 11!

6. Favorittsang akkurat nå? Denne var veldig vanskelig, for jeg har så mange for øyeblikket. 

7. Har du tatoveringer? Nei, og det kan jeg enda ikke ta. Jeg synes tatoveringer er fint i små mengder, men når det begynner å bli masse så blir jeg litt skeptisk. Men for å si det slik, så har jeg ikke lyst på tatovering i det hele tatt, men jeg kan jo ha skiftet mening til jeg er blitt litt eldre.

8. Hva var det siste du spiste? Det siste jeg spiste var kylling med nydelig mangosalat!

9. Hva var det siste du drakk? Og det siste jeg drakk var pepsi max (ofc) til middagen.

10. En hemmelighet om deg? Jeg har vel ikke så mange hemmeligheter om meg som dere ikke vet, men det er en grunn hvis jeg ikke nevner det på bloggen, nettopp fordi jeg ikke vil dele det :)

11. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har hatt noen i kikkerten, men jeg har aldri vært skikkelig forelsket. Håper jeg engang blir skikkelig forelsket, vil ikke være singel resten av livet mitt for og si det slik.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Haha, den er lillla!


13. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå ser jeg på idol, så jeg hører på deltakerne som synger akkurat nå!

14. Er det noen du savner? Savner den tiden da jeg gikk på ungdomsskolen fordi da hadde jeg alle venninnene mine samlet på et sted, og jeg følte at jeg ALLTID hadde noen rundt meg, og trengte ikke å bekymre meg over det.

15. Favoritt quote? ?Don't cry because it's over, smile because it happened.? 

16. Høy eller lav musikk? Kommer helt ann på situasjon og humøret mitt. Som oftest hører jeg på midt i mellom musikk. Ikke før høy, ikke for lav. Når jeg er lei meg har jeg som oftest lavt, men når det kommer til bursdager... høy musikk!!!

17. Hvor drar du når du er trist? Når jeg er trist så går jeg som alltid på rommet mitt og bare tenker på alt og ingenting. Hører på trist musikk, noe som jeg egentlig ikke bør gjøre, for det gjør meg bare enda tristere, haha.

18. Favorittfarge? Jeg er jo veldig glad i beige, grå, baby blå, rosa og generelt lyse farger. Det er så fint!

19. Hvem snakket du med sist? Den siste jeg snakket med var min kjære pappa ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Akkurat nå.. påskeferie!

21. Hva var det siste du kjøpte? Denne er jeg veldig usikker på, men det må nok bli en kakao i kantina på skolen, men når det gjelder klær så aner jeg ikke.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Hæ? ;)"  23. Hva skal du gjøre til helgen? I helgen skal jeg ta det rolig og jeg skal nyte den for fullt, kanskje dra til byen en tur og kanskje på café. Jeg skal også trene litt bare for å holde meg i form! Men på søndagen blir det vel litt jobbing med diverse presentasjoner og prøver som vi har neste uke!

24. Drømmereisemål? Åh, jeg har jo alltid hatt lyst til å dra til Hellas, så denne sommeren skal vi til Hellas og ser virkelig fram til det. Jeg har jo aldri vært der før så det skal bli spennende å oppleve et nytt land. Jeg har også veldig lyst til å dra til New york og Maldivene, men jeg stresser ikke, har jo trossalt flere år på meg. 

25. Hvordan er du som venn? Jeg er en venn som bryr seg, jeg er forståelsesfull, jeg er lojal og jeg lytter! Også setter jeg alltid andre foran meg selv..

26. Hva kan holde deg våken om natta? Prøver!!! Hver gang jeg sover og har en prøve dagen etter, så tenker jeg alltid på den prøven og går gjennom alt det jeg har skrevet på notatene. Men også døden kan holde meg våken om natta, jeg hater å tenke på at alle skal dø en gang, og jeg blir så bekymret og får helt angst av å tenke på det. Døden er skremmende!

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Haha. Det er litt vanskelig å si, jeg er vel kourtney... den lave! Også føler jeg at hun blir lett irritert, akkurat som meg.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg liker av og til å se på Hotel Cæsar, men er ikke så ofte jeg ser på det nå , og når "Frikjent" gikk på tv, så jeg på det og gleder meg til neste serie, hvis det blir? Jeg så også på "Mammon" når det gikk, og det var virkelig spennende. Jeg satt klistret godt i sofaen, og skuespillerne var så dyktige og ikke minst flinke. 

29. Hvilken bok leste du sist? Jeg er ikke noe stor fan av å lese bøker, men vi holder på å lese en bok i norsken og da leser vi "Fuglane" av Tarjei Vesaas! Den er på nynorsk, så det er litt vanskelig å forstå absolutt alle ordene, så det har hendt at jeg måtte ha lest et avsnitt minst tre ganger for å forstå det. Ellers en veldig fin bok!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg vel fortsatt å se på idol og kanskje mekke litt sjokolade og jordbær!


  0 kommentarer på "30 spørsmål, 30 svar"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits