// Noen bilder jeg tok med pusen igår, synes det var så søtt

God kveld! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye spennende, så derfor har jeg ikke så veldig mye å blogge om. Jeg har bare sittet inne i hele dag og gjort ferdig litt lekser og øvd til en stor tysk prøve som vi har på onsdag. Så denne søndagen har bare godt til lekser! Men hva klager jeg egentlig på? Jeg har jo påskeferie snart. Men selvom vi har mye lekser og prøver for tiden, så lønner det seg å øve mye, for man får alltid igjen for det når man får tilbake karakteren. Så idag øvde jeg til tysken og føler at jeg ligger veldig godt ann.... håper jeg. Jeg kan det aller meste nå og har bare litt gloser igjen så kan jeg for det meste alt, elsker den mestringsfølelsen! Nå skal jeg lufte hodet mitt litt, også skal jeg øvelseskjøre litt i byen med pappa, haha jeg stresser så mye og vil ha lappen fortest mulig når jeg fyller 18! Ha en wonderful søndag dere! ♥


  0 kommentarer på "Lekse søndag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits