Hei beibbs! Startet som vanlig morgenen min trøtt og sliten, og hadde overhode ikke noe motivasjonen til å drege den slitne, tunge kroppen min den lange veien til skolen, og hvertfall ikke når været ikke var på sitt beste. Men jeg kom meg tilslutt på skolen, og følte at jeg bare sov meg gjennom hele skoledagen, like greit egentlig? Slapp kan jeg hvertfall kalle meg! Nå har hvertfall hjernen min tatt påskeferie (det hørtes veldig merkelig, I know, haha) fordi nå har vi ingen prøver eller presentasjoner før påskeferien, så nå kan jeg slutte å stresse med det. Det har vært mye stress på skolen for tiden, men det lønner seg å jobbe knallhardt, for du får tilbake for det!! Fikk tilbake to 6'ere på fredag, så mere fornøyd kan jeg ikke bli! Idag hadde jeg en geografi presentasjon, som gikk helt greit, jeg er bare så glad for at vi ikke har noe mer før FERIE! Det typiske som skjer nå at jeg kommer på skolen i morgen, og får vite at læreren gir oss haugevis med lekser, men jeg tviler!

Her er hvertfall dagens outfit, ikke noe spesielt egentlig. Nå må jeg gjøre meg klar til trening, så blogges vi i morgen! Ha en super mandag.


 

sko fra urban / bukse og bluse fra bikbok / skjerf fra holzweiler


  2 kommentarer på "Påskeferie på forskudd?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits