Hellu dere! Veldig lenge siden sist nå, men fikk ikke en så veldig bra nyhet før påsken, derfor lite blogging. Håper dere skjønner det! Men jeg vet at alt kommer til å gå bra, jeg må bare ha motet oppe å tenke positivt! 

Jeg har som sagt vært på hytta i hele påska og jeg har kost meg gløgg ihjel. Jeg elsker virkelig å være på hytta og det er den eneste plassen jeg virkelig kan slappe av å lene meg godt tilbake. Været på hytta har også vært overraskende bra! Masse sol - som vil si masse skigåing, turer, aking og isfisking! Alt i alt en veldig bra påske.. synd at den snart er over. Synes alle ferier går så sabla fort, men heldigvis så er det jo masse fridager i mai, det er vel min største motivasjon akkurat nå! Vel, nå må jeg gjøre litt engelsk.. hater at lærerne legger opp til prøver første dag etter påska!!!! U agree?

 

♥♥♥♥♥♥


  1 kommentarer på "Borte bra, men hjemme best"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits