Idag tittet sola frem i Tromsø, som den ellers har gjort de siste dagene. Men idag var det ekstra spesielt, det var varmt ute og noen steder på veiene var det tørt, da fikk jeg fram sommerfølelsen og et smil om munnen når jeg gikk til skolen idag. Smilte så mye at jeg fikk vondt i munnviken tilslutt, ikke kødd engang :)). Det er akkurat slik jeg liker det. Jeg er så lei vinter nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er så lei av å sitte inne under dyna dag etter dag. Jeg lengter etter sommer nå, men heldigvis er det ikke så lenge igjen.. tiden blir å gå drit fort. TRO MEG.

Ellers gikk skoledagen overraskende bra. Den kunne nok ikke gått bedre når solen skinte i øynene mine. Vi hadde kort dag idag, så det var egentlig bra slik at vi ikke trengte å starte så brått på. Vi hadde skriveøkt i engelsk idag, og følte det gikk bra.. for en gang skyld?? Haha, skal ikke ha så store forhåpninger, men er lov å ha litt hvertfall. 


  4 kommentarer på "LENGTER ETTER SOMMER"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits