Håper alle har hatt en fin start på uka! Min har hvertfall vært super, skoledagen toppet seg da vi fikk fri den siste halv timen fra skolen. Så da bar det rett hjem for å ta bilder i sollyset også butikken med pappa for å kjøpe inn smoothie til senere idag og på skolen i morgen. Men herregud, for et herlig vær det er for tiden, jeg kan ikke annet enn å smile for tiden. Isen smelter sakte men sikkert og jeg kan se fram mot sommeren nå.. ikke lenge igjen nå ;);) Optimistiske meg vil egentlig bare sette meg ut i sola, spise is.... men det er ikke SÅ VARMT at man kan det. Jeg får nøye meg med at jeg kan gå i en tykk genser uten å fryse, bedre enn ingenting! Vel, nå skal jeg mekke some food før jeg skal på trening. Snakkes!


  0 kommentarer på "Gla' mandag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits