Hallo allihopa! En liten stund siden sist nå, beklager for det. Nå er helgen snart over for denne gang, og jeg er ikke klar for en ny skoleuke i det hele tatt. Har noen stressende uker foran meg med mye prøver, men jeg skal nok holde ut. Men for å ikke drege ned hele stemningen nå så kan jeg heller fortelle om gårsdagen. Min kjære mamma feiret 50 - årsdagen igår sammen med familie og venner, og for å si det slik så hadde jeg det super gøy. Masse latter og masse god mat og drikke. Alt i alt en veldig vellykket kveld! Jeg dro hjem litt tidligere, og det skal jeg være veldig glad for. Til tross for en busstur med masse fulle folk så kom jeg meg hjem tilslutt, sliten og trøtt. Mamma og pappa kom ikke hjem før i 5 tiden i natt/morgen, og la seg sikkert ikke før i 6 tiden, haha. Så dere kan tenke dere hvor slitne de var når de sto opp idag. Uansett, nå skal jeg lade opp til skolen imorgen. 

 

 


 


  0 kommentarer på "Herlig feiring igår"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits