Hei dere! En stund siden sist siden sist oppdatering. Har vært veldig mange travle dager den siste uken, og jeg har såvidt hatt tid til meg selv engang. Skolen tar helt knekken på meg til tider, men ikke lenge igjen til sommerferie nå dere!! Er faktisk veldig rart å tenke på at jeg snart er ferdig med vg1, føler nettopp som at jeg begynte i 8.klasse, så tiden går utrulig fort. Denne uka skulle egentlig være veldig stressende med 2 prøver foran meg og en høring i naturfag, men forståelsesfull som læreren min er så fikk jeg utsettelse på naturfag høringen. Mye har skjedd den siste tiden, som gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg på skolen og det er også derfor jeg ikke har klart å blogge så mye. Men så snart som jeg får vite at alt går bra, så er jeg tilbake til den gode gamle jeg. Men akkurat nå er jeg bare veldig lei, stressa og vil bare at alt skal være slik som det skal være, men jeg vet at alt skal bli bra igjen, jeg må bare holde motet oppe, holde hodet kaldt å tenke positivt! ♥


  2 kommentarer på "Alt skal bli bra igjen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits