Jeg har ofte tenkt på fremtiden min. Hva vil jeg egentlig bli? Sykepleier, dyrelege..? Helt siden da jeg var ei liten jente har jeg alltid villet bli dyrelege. Jeg har alltid elsket å være med dyr og vil alltid de beste for de og at de skal ha det bra. Jeg husker så godt da jeg var litt yngre, det eneste jeg pratet om var at jeg SKULLE bli dyrelege, og jeg kunne sitte i timesvis å bare snakke om det med mamma og pappa og jeg kunne sitte timesvis på Youtube kun for å se videoer av dyreleger. På ungdomsskolen skulle vi skrive et essay om hva vi ville bli når vi ble stor. Det kom vel ikke som et stort sjokk at jeg skrev om at jeg ville bli dyrelege. Dyrelege var det eneste som gikk i tankene mine! Men i løpet av de siste årene så har jeg tenkt veldig mye fram og tilbake. Jeg elsker dyr, men har jeg egentlig lyst å jobbe som dyrelege hele livet mitt? Mamma har ofte sagt til meg jeg har så lang tid på å bestemme meg for hva jeg skal bli. Men har jeg egentlig det? Jeg er 17 år og går 1.året på vgs og jeg...stresser. Jeg er så redd for å ta et fullstendig galt valg og det gjør meg så nervøs og redd.

I løpet av de siste årene så har sykepleier vært veldig aktuelt for meg. Jeg elsker mennesker og de fleste som kjenner meg sier at jeg bryr meg om alle andre rundt meg og at jeg vil at alle skal det bra. Men det er jo sant? Det verste jeg vet er når folk ikke har det bra og det er det som gjør at sykepleier virker aktuelt for meg. Å være sykepleier virker så utrulig interessant, du lærer så mye både om deg selv og andre. Du har også veldig mange andre muligheter innenfor sykepleier. Operasjonssykepleier, kreftsykepleier, akuttsykepleier. Ja, det finnes mange! 

Jeg vil lykkes i fremtiden. Og hva skal egentlig til for å lykkes? Jeg har lyst på en god jobb, tjene penger, reise mye, ha det perfekte hus. Leve det gode liv. Men jeg er så forbanna redd for at jeg ikke kommer til å lykkes. Men det skal jo mye til! Jeg vil gjøre mamma og pappa stolt. Bare du ikke havner i et dårlig lys, så skal det nok gå bra. Bare du har en jobb, så skal det nok gå bra. Bare du har en familie, så skal det nok går bra. Bare du har noen rundt deg, så skal det nok gå bra. Hva skjer hvis du ikke har noe av det? Da vil du kanskje ikke lykkes. Det er det som gjør meg så forbanna bekymret.


  1 kommentarer på "Jeg vil lykkes"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits