Hei! Dagen idag har vært veldig fin hittil. Sola skinte inn på rommet mitt som den ellers har gjort de siste dagene, så jeg har all grunn til å smile idag. Hadde nynorsk tentamen idag, og det gikk egentlig helt greit, er litt i tvil om nynorsken var bra, men jeg stresser ikke. Norsk jo er ikke et avgangsfag så jeg trenger heldigvis ikke bekymre meg sånn. 

Uansett, jeg sliter veldig mye med å finne interessante ting å blogge om for tiden, så hadde vært fint om du ville gi meg litt tips. Jeg har hele tiden tenkt på at å drive med Youtube virker kjempe kult, men problemet er hva jeg skal videoblogge om? Jeg har jo alt av utstyr og jeg har til og med en bruker der. Så hvis du har veldig lyst å så på et par kleine videoer, så er det bare å søke "h0veronika", haha såå flaut, men jeg får trøste meg at det er leeenge siden. 

 


  0 kommentarer på "Tentamen osv"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits