Hei og god søndag! Sitter for øyeblikket ute og nyter det fine været Tromsø akkurat har nå. Er så deilig at vi har hatt så fint vær de siste dagene, noe som har resultert i kjempesene kvelder. Det blir nok mange av dem i sommer for å si det slik :) Det var så deilig å få helg på fredagen, følelsen av at jeg er ferdig med alt av prøver, innleveringer, tentamener kan rett og slett ikke beskrives. Alle som kjenner meg vet at jeg er den type person som stresser av alt. Så det var virkelig deilig å slippe blyanten etter onsdagens prøve i geografi å tenke på jeg ikke har mer prøver igjen... jo mindre jeg ikke blir trekt opp i eksamen..

Men, helgen kunne ikke startet bedre. Jeg og noen venninner avtalte at vi skulle møtes på kvelden bare for å feire at vi var ferdig med prøver, innleveringer osv, men også for å bare være med hverandre, snakke, og å se skam. Ah, jeg ble så rørt av fredagens episode av skam. Jeg holdt nesten på å gråte av glede. Nå er jeg superlykkelig at Noora og William har funne tilbake til hverandre, og nå kan hele Norge puste lettet ut. 

Her er noen bilder som kort oppsummerer min helg:
Hva har du gjort i helgen?
 


  1 kommentarer på "Etterlengtet helg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits