Jeg skjønner egentlig ikke hvor dagene blir av.. snart er det plutselig Juli!!! Sommerferien min så langt har jeg tilbringt på best mulig måte. Vi har hatt et helt okei vær her i Tromsø, og gradestokken var på over 25 (!!!!) grader på mandagen, noe som resulterte i en aldri så liten bytur, cafè og litt soling på ettermiddagen. Det er så deilig når vi i nord får så fint vær, mens de i sør må gjemme seg under paraplyen og kjenne på den ugge følelsen.

 

Jeg har hatt besøk av Helene som flyttet til Oslo for en stund tilbake, og man kan vel si at hun så og si har bodd hos meg, haha. Koselig har det vært uansett! Det er alltid så koselig når vi møtes og hver gang vi treffes har vi alltid så mye sladder å prate om. Blir aldri lei den jenta der altså!!

Fin start på sommerferien ♥♥
 

 

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden min under dyna med netflix. Hva gjør du ikveld?


  2 kommentarer på "Fin start på sommerferien"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits