t - skjorte og sko fra urban / bukse fra dr.denim 

 

Akkurat nå er det en sliten og trøtt Vero som blogger. Tidlig på morgenen idag dro jeg og pappa på hytta hvor vi skulle gjøre mye arbeid, som blant annet å klippe gresset (utrulig hvor fort det vokser da :oo). Det store høydepunktet i en ellers så tung og hektisk dag fikk vi tatt ut båten på havet, noe som jeg har etterlengtet en stund nå. ENDELIG! Jeg gleder meg ekstremt mye når vi drar på hytta og bare kan være på båten for å fiske, sole seg og bare nyte livet. Åh, det minner meg om barndommen min hvor vi kunne bruke flere timer på havet for å fiske. En liten tålmodig sjel var jeg da, i motsetning til den dag idag. Ellers har været i dag vært vanvittig bra. (sorry for mye vær - prat, men det bare kommer ut, haha). Temperaturen har holdt seg på 23 grader gjennom dagen og jeg blir så innmari glad av det! Det gjør hvertfall noe med humøret mitt ♥ Nå skal jeg ta en litt tidlig kveld, jeg er SÅÅÅÅ sliten.


  0 kommentarer på "Sliten pike"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits