♥ Jeg banner så ekstremt mye. Man skal nesten ikke tro at det kommer så mye stygge ord ut av en liten jente som meg, men ja jeg banner så og si hele tiden. Når jeg er hjemme, på skolen, fotballtrening.. everywhere! Jeg vet, det er utrulig fælt å høre på så jeg må virkelig skjerpe meg når det gjelder det. 

 

♥ Jeg utsetter ting hele tiden. La meg ta et eksempel. Pappa har hele tiden mast på meg om at jeg må få vasket bilen hans. Dagen etter vi hadde muntlig trekk i eksamen lovet jeg pappa at jeg skulle vaske bilen, og det er en god stund siden. Så har det bare endt med at jeg har utsatt og utsatt og utsatt hele tiden, og etter sånn 2-3 uker fikk jeg endelig gjort det.

 

♥ Jeg biter negler når jeg er nervøs. Dette gjelder spesielt når vi har prøver på skolen, da er jeg på mitt verste. 

 

 

♥ Jeg blir veldig fort irritert over små bagateller. Hvis ikke denne jenta får viljen sin eller har stått opp på feil fot. Nei, da bør du ikke snakke med meg på en god stund. 

 

♥ Jeg må alltid sjekke om alle verdi gjenstander er på plass før jeg skal sove. Det gjelder blant annet iphonen, kameraet og bankkoret. Det er så så sykt merkelig og jeg tror jeg har hatt denne uvanen i årevis. Det verste med det er etter at jeg fikk denne uvanen så har mamma også fått det. 

 

 

 

♥ Jeg bruker alt for mye penger på unødvendige ting. Jeg kan dra til byen for å kjøpe ett par sko.. men når jeg kommer hjem er det ikke bare en pose men 3 -4. 

 

♥ Sove alt for lenge. Det har kommet seg etter at jeg blir eldre, men når jeg sovner klokka 4 på natta er det ikke så veldig lett å stå opp. De eneste dagene jeg virkelig klarer å få meg opp er når det er sol, noe det har vært her i Tromsø de siste dagene. Så dette låter bra fremover ;).

 

Har du noen rare uvaner?


  2 kommentarer på "Mine verste uvaner"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits