God morgen.. ser at klokka er halv 2, så er vel ikke morgen lengre. Jeg sto opp for ikke så alt for lenge siden, noe som er veldig ulikt meg. Hater egentlig å sove lenge, men jeg sovnet ikke før langt ut på natt igår så jeg er egentlig rimelig trøtt nå. Igår kveld bestemte jeg og noen venninner for å møtes, så vi dro hjem til meg hvor vi laget litt jordbær og smeltet sjokolade og masse annet godt. Det er jo ofte de spontane kveldene som blir best føler jeg, så alt i alt endte det opp med en koselig kveld hvor vi endte opp ved å se 5 minutter av en film før ombestemte oss for å heller spille litt kortskalle. Trur vi ble sittende i over 2 timer for å spille det, så gøy var det. Det er virkelig kvelder som dette som er så bra! 

 


  2 kommentarer på "Kvelder som dette"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits