Ææh, igår hadde jeg min første kjøretime, og gjett om jeg var nervøs. Hendene mine skalv og det føltes ut som at jeg hadde hjertet i halsen. Men, det gikk overraskende bra og takk GUUD for det. Jeg har jo kjørt en del med pappa, eller jeg vil si i gjennomsnittlig mye, men det angrer jeg ikke på. Så, dette har resultert i at jeg ikke trenger å ha så mange kjøretimer til, som vil si at jeg slipper å bruke så mye penger på kjøretimer. Fikk gode tilbakemeldinger fra kjørelæreren, og det gjorde virkelig noe med dagen min :) Jeg kvelte motoren ett par ganger, men det er normalt i og med at man ikke kjenner bilen så godt og i tillegg er man pissnervøs. Hvertfall var jeg det, men det gikk over!

 

 

 

De fire dagene jeg var på hytta var så koselig. Fikk slappet av for en gang skyld uten og ha noe å stresse over. Så denne hytte turen var bra for en stressende sjel som jeg. Når jeg tenker over det så elsker jeg å være på hytta, man trenger ikke og stresse med å finne på noe å gjøre, men tar det heller som det kommer. Kan dessverre ikke skryte over nettet på hytta, derfor blir det minimalt med blogging. Neste gang skal jeg hvertfall forhåndspublisere (heter det det??) flere innlegg slik at jeg ikke blir helt borte. Bloggges


  1 kommentarer på "NERVØS"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits