Heihei ♥ En god stund siden sist nå og det beklager jeg så meget. Har rett og slett ikke hatt så veldig stor motivasjon, og når motivasjonen ikke er on top er det ikke så veldig mye jeg kan gjøre med det. Men nå er jeg tilbake igjen og skal prøve å oppdatere mer regelmessig. 

 

Nå har skolen startet for fullt igjen og jeg har så mye motivasjon for å gjøre det bra dette skoleåret. Jeg har alltid vært opptatt med å gjøre det bra på skolen for jeg vet at det lønner seg når jeg blir eldre. Nå har jeg bare 2 år igjen, og jeg tror det kommer til å gå lyn fort. 1. året gikk overraskende fort, så 2 år igjen skal jeg klare. Mørketiden begynner å innta seg for fullt og jeg vet ikke om jeg ser frem til det eller ikke. I alle år har jeg HATET mørketiden, først og fremst fordi jeg aldri klare å våkne helt på morgenen og for det andre så blir jeg rett og slett bare i dårlig humør. Men det hjelper ikke å ha en dårlig holdning, for høsten er jo faktisk utrulig fin! Jeg kjenner at mørke, kalde kvelder og store gensere skal bli ganske så godt. Da har man hvertfall en unnskyldning til å ligge under dyna dagen lang.
 


  0 kommentarer på "Back on track"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits