styggedag


mm prøvde oppskrifta til ho erica, nam de var driiitgode

Halla dere! Har merket at jeg ikke har blogget på evigheter, uffamei altså. Jeg har sikkert sittet på rommet i 3 timer nå fordi vi har muntlig fremføring i engelsk neste uke eller noe, og jeg brukte 3 timer på den for ingenting...... synes den ble skikkelig dårlig da. Har hatt en litt dårlig dag i dag, fikk 3 i engelsk, men hallo vi fikk kanskje 20 minutter på å gjøre 4 ark ? Gud som jeg stresset.

Uansett imorgen har vi frii, æææh har ikke ord. Endelig langhelg!!

jeg velger ut 3 bloggere

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin søndag ? Det håååper jeg. Jeg tenkte å velge ut 3 bloggere som jeg synes få mer oppmerksom, rett og slett :-) Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med! Velger ut de i morgen, eller noe.Ha en fin kveld videre, søte dere!

dagens innkjøp


Dinsko 799kr, ah de er verdens beste og de er i ekte skinn


Varmebeskyttende hårspray fra h&m 79kr


Haircuff h&m 39kr


kremmerhuset 79kr

Hva synes du ?

finally friiiidaay

Hei dere! Ah, endelig kan jeg ta helg med god følelse. Har ikke gjort så masse idag. Når jeg var ferdig på skolen dro jeg rett hjem og siden det har jeg vært hjemme. Jeg elsker å være hjemme og bare slappe av med masse good mat, og se serier. haha.

Imorgen tenker jeg at jeg skal til byen, for å få kjøpt noen sko jeg har sett på evigheter. Elsker de virkelig. Ha en fin kveld, søtinger!!

livet er perfekt noen ganger

Hei og god onsdag! Har dere hatt en fin dag ? Det har jeg. Begynte dagen min med at jeg fikk 5\6 i norsk, 5+ i tysk, og 4 i rle. Ikke fullt så bra i rle, menmen. Jeg er fornøyd! Så dro jeg på trening. Treningen idag var super, startet med en 20 minutters joggetur også ble det over til å spille fotballturnering så tilslutt tøyde vi. Nyttig informasjon ? He - he.

Nå skal jeg øve til engelskprøve som vi har i morgen, ææh hater engelsk. Føler at jeg er den eneste som ikke kan engelsk her i verden.. men er desidert ikke den eneste.

dagen min har gått i ettHei og god mandag! Dagen i dag har gått i ett rett og slett. Har jobbet en del med lekser idag og ble endelig ferdig med litt i hvertfall. Nå skal jeg spise også skal se resten av sirkus northug. Vi blogges!

dagens innkjøp


Genser bikbok - det var 2 for 1 men spleiset med en vennine så vi betalte bare 200 kr tilsammen for 2 gensere også kjøpte jeg den svarte buksa jeg har på meg fra bikbok og kostet 199


veske 399,- h&m - har ønsket meg denne veska sinnsykt lenge, men fikk endelig kjøpt den idag


armbån ginatricot - den kostet bare (!!!!!!!!) 15 kr og egentlig kostet den 129 så jaaa fornøøøyd

Nå er jeg hos Helene og skal bare sitte her resten av kvelden, men aller først skal vi trene siden de har tredemølle og slynge her!!! Wii gleder meg. Ha en fin lørdagskveld! Hva synes du ?

work hard, play hard


Halla! Skal snart suse på fotballtrening. Aller først skal vi jogge i 20 minutter også skal vi ha beep test, søk bare på youtube om du ikke vet hva det er.

Skolen idag gikk helt grei, hadde to prøver og det gikk over enn det jeg forventet. Rle prøven gikk vel ikke så bra enn jeg forventet, men tysken gikk flotters! I morgen har vi friiiii, eller studiedag, da vi skal jobbe med lekser, mye bedre å ha studiedag enn skole spør du meg! Vel vel, vi prates

forkjølet og syk

Hei! Tusentakk for alle gratulsjoner på facebook, på skolen osv.. Hadde en utrulig fin dag i går! Nå sitter jeg hjemme og er syk, faktisk litt sykt at jeg er sykt siden jeg er nesten aldri syk, men jaja en gang må man jo være syk. Skal øve til de 2 prøvene som vi har i morgen, wish me luck!!!!

ikke så mange timer igjen
Ikke så manger timer til jeg fyller 14 år, 14. januar blir jeg 14 år. Wii gleder meg så masse. Nå skal jeg gjøre meg klar til kveld, siden jeg er så trøtt. Vi prates i morgen!

dagens lille innkjøp
smykke glitter  øredobber kappahl

Hei! Håper dere har hatt en super lørdag, det har hvertfall jeg. Tidlig i morges eller i halv to tiden dro jeg og Helene på jekta. Kjøpte ikke noe særlig, men er fornøyd. Hadde gavekort på kappahl så derfor kjøpte jeg øredobbene, vanligvis kjøper jeg ikke noe der!

Ja, føler meg ganske syk siden jeg er kald hele tiden og egentlig er det kokvarmt på rommet itillegg er jeg snufsete og øyene svir...... og vi har turnering imorgen.... åh... får ta meg et varmt bad. Snakkes herlige dere! Hva synes du ?

mine nyttårsforsetter

Det er mye jeg ønsker meg i 2013, ikke allting skjer, men noe. Mine mål for dette året er som følgende :

♥ Spise sunnere.

♥ Være mer med venner.

♥ Priotere lekser først og få bedre karakterer.

♥ Trene mer.

♥ Slutte å bite negler.♥ Bli flinkere til å legge meg tidlig.

♥ Ikke bry meg om hva andre synes! Vil stå får min mening..

♥ Få langt hår. JESUS CHRIIIST JEG HAR SÅ LYST PÅ LANGT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

♥ Bli bruuun i syyden.

♥ Være mer positiv.

♥ Ikke sløse med penger.

♥ Prøve å fokusere på det positive og ikke på det negative..


"Æh, dær sovna foten min" Hva er dine nyttårsforsetter ?

deilig med helgHei supre dere! Har hatt en veldig dårlig uke egentlig siden våres katt ble borte på hytta og vi prøvde å rope men vi fant han ikke. Jeg ble så redd og begynte å skrike fordi jeg viste jo ikke om han kom til å komme tilbake. Så idag rett etter skolen dro jeg, mamma og pappa på hytta for å se etter han, HELDIGVIS fant vi han og jeg ble så overlykkelig. Trur jeg aldri har vært så glad før i hele mitt liv. Hadde ikke visst hva jeg skulle gjort uten han itillegg kan jeg endelig få sove ordentlig om natta, gjett om han skal få sove med meg i natt!!!


Verdens skjønneste pus!!

Nå skal jeg ned å spise middag også skal jeg ta det med ro. God kveld da!

tirsdagHei alle mine søte bloggvenner! Haha, må nesten bare le nå. Hvor blir det av meg ?!?!!!? Har glemt av bloggen helt og jeg har hatt masse lekser, heldigvis ingen prøver denne uka. I morgen er det onsdag som vil si den verste dagen i uka, bare dritt fag. Gleder meg til helg allerede også er det ikke lenge igjen til jeg har bursdag... 14. januar, fjoooooooortiz. Wii gleder meg! Vi blogges - får vi håpee

året mitt del 2

Juli :


.. pakket til syden, aah


.. kjøpte verdens søteste bikini


.. vi hadde midnattsol ofte


.. hadde photoshoot

August :

.. kom hjem fra syden

.. bloggen fylte 2 år

September :


.. Helene besøkte meg


.. fikk sol igjen hah


.. fikk klistremekre på veggen, elsker den


.. pusset opp rommet

Oktober :

I oktober skjedde det ikke særlig masse, hadde halloween party osv...

November :


.. fikk someday parfyme av pappaa, iik


.. kjøpte englevinger.. elsker dem


.. også kjøpte jeg verdens fineste genser fra mamma

Desember :


.. det var siste skoledag


.. tok bilder til ny header


.. også var det julaften

Ååh, jeg har hatt en fantastisk jul med fanstastiske venner, kunne ikke fått det bedre, men jeg håper 2013 blir enda bedre!!

året mitt 2012

Januar :


.. Var ofte med venner


.. Feiret bursdagen min

Feburar :


..Kjøpte hårdonut og brukte den 2 ganger...nå ligger den bare i skapet ensom


..Tok hull i ørene (altså det øverste)


.. Hadde før og etter bilde om hvordan klesskapet mitt var, men egentlig så var det jeg som rotet det til for å lure dere. hahahahahahhaha

Mars :


.. hadde besøk av to skjønne chihuahua valper - en vennine sine hunder.


.. Fikk soooool


.. også fikk jeg nye støvler. Haha, æsj se døra - den er hvit nå!

April :


.. fikk converse wiiii


.. også dro jeg sånn i byen en gang og alle så på meg, haha så flaut


Mai :


.. postet et innlegg om " jeg er den jeg er" og fikk ganske mange kommentarer. Dere finner innlegget her !


.. var i konfirmasjon og fikk tilbakemeldinger om hvorfor jeg ikke gikk i kjole ???


.. feiret 17.mai med verdens herligste jenter!


.. var i bursdag og vant dette, nam

Juni :


.. Helene flyttet til oslo og alle gråt


.. også kom Helene på besøk
.. grillet ute med Helene


.. var ofte i bukta med venner


Del 2 kommer i morgen eller på Torsdag. Hvordan har ditt år vært ?

nyttårsaften

Hei! 1. innlegg i 2013, wii! Hadde en vellykket kveld\natt igår. Vi koste oss masse igår med god mat og latter. Nå er det ikke lenge til skole, litt deilig å tenke på at vi ikke har skole i morgen men på torsdag.Hadde du en fin nyttårsaften ?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits