helg om litt

Hei!! Da har det gått en uke siden sist jeg blogget. Som sagt var jeg på konfirmasjonsleir i helga, så jeg har tilbringt helga mi der. Synes egentlig det var ganske gøy i og med at vi var så mange der. Ellers så fikk vi karakterkortet tilbake og jeg fikk........... 4,4 i snitt. Jeg er ganske fornøyd siden jeg har gått opp i 5 fag, såå jeg skal ikke klage. Akkurat nå sitter jeg og gjør lekser (eller prøver å gjøre lekser) siden vi har en innlevering til i morgen + en tyskprøve som jeg ikke trenger å øve så mye på, siden jeg kan det :))) Flinke meg. 

Nå venter middagen på meg, jeg er så sulten - holder på å spy. Neida joda. Så skal jeg ut å jogge med Helene. Vi prates!!!! 

 

jeg er så glaaad

Nå er jeg endelig ferdig med all prøvene for denne uka og jeg er så glad. Har sittet å øvd så mye at jeg tilslutt har spydd, kødder ikke engang. Jeg er så sinnsykt sliten og nå er jeg så glad for at jeg endelig er ferdig med prøvene for i denne uka. Det blir nok 1 prøve neste uke, men ikke så altfor masse som vi hadde denne uka. Følte at nesten alt gikk bra da, håper jeg.

I morgen skal jeg på konfirmasjonsleir og blir der til søndag, så det blir null blogging dessverre. Men jeg får bare gjøre det beste ute av det :)

 Nå er det ikke lenge til helg og jeg har ventet såååå lenge på at denne uka skulle bli ferdig så i morgen er det fredag og jeg kan ta det med god samvittighet - i tillegg så får vi karakterkortet tilbake i morgen og jeg er så spent på hva jeg vil komme til å få. Ha en super helg da, så ses vi kanskje på søndag ♥

skolelei

Hei dere! Dere vet det er fredag, og du har ennå ikke fått ro i sjela de, det er sånn med meg idag. Du har så mye å tenke på at hodet ditt bare surrer rundt og rundt. Gleder meg så utrulig masse til den dagen jeg ikke har så mye å gjøre og at du ENDELIG kan få ro i sjela de og kan senke skuldrene dine. De siste ukene har jeg bare mistet fullstendig kontroll. Det er ingenting som motiverer meg. Jeg kunne gjort alt så bedre. Alt handler om skole. Karakterer. Virkelig alt. Om vi har prøve en dag, så sitter jeg timesvis med all stoffet jeg har å lese. Bare får å oppnå den karakteren jeg vil ha. Jeg er virkelig skolelei, selvom vi bare har vært på skolen i 2 uker etter jul.  Husker da jeg gikk i 7.klasse da nesten alt var perfekt. Vi var ute hver dag og hadde det gøy. Men nå idag er alt stikk motsatt. Jeg føler som jeg lever i en liten boble. Skjønner at det er mange som har det verre enn meg. Mye verre. Neste uke så har vi prøve hver dag, bortsett fra fredag. Lucky!!!!!!!!!! Men nå er det bare ca. 1 uke til jeg endelig kan slappe av. Gleder meg såååå masse til det.

Over til noe annet : Jeg hadde bursdag på tirsdag og ble hele 15 år!! Wii, ikke noe fjortis lenger men nå er jeg endelig 15 år og jeg hadde en herlig dag med familie. I morgen skal jeg ha bursdagselskap for onkler, tanter osv.. Så skal jeg en liten tur til byen. Så i morgen blir en fin dag :)) God natt, folkens. Noen andre som er skoleleie?

 

lørdag

Sorry for lite blogging, men denne uka har jeg hatt så mye å gjøre. Lekse, og masse som skal være gjort. Har holdt på med en presentajon jeg skal ha på torsdag eller fredag, i tillegg til det har jeg samfunnsfag presentajon, som jeg heldigvis ikke er alene på, men vi er heldigvis ferdige + så har jeg engelskprøve i neste uke, om 2 uke har vi teoriprøve i mat & helse og naturfagsprøve, så nå er det bare å bite sammen tennene og bare øve så godt jeg kan. Det er så utrulig stress å gå på ungdomsskolen, selvom det er enda verre på videregående.

Nå skal jeg se på pretty little liars, så skal jeg se på handballkamp til noen venniner, håper dere får en fin lørdag ♥ 

kosiikos

Hei!!Kjøpte meg verdens finste kosegenser fra ginatricot, kommer mildt til å bo i denne fremover!!

Håper alle dere har hatt en fin dag. Min begynte vel kanskje ikke så bra. Sov over hos en vennine og vi la oss veldig sent, så sto opp vi tidlig, dere kan tenke at vi var trøtt, men så ble den bedre etterhvert fordi vi dro til byen og vi skulle vel egentlig bare se. Deretter dro jeg, broren min og mamma på posten for å skaffe oss bankkort og det får vi vel i løpet av neste uke. Håper dere får en fin fredag!

 

a new year, a fresh start

Hei hei!!! Da er vi endelig kommet inn i 2014, som vil si nytt år og nye opplevelser. Har masse å se frem til, så nå er det bare å telle ned dager. Hadde en vellykket\velykket kveld igår, kan hvertfall si at jeg ble mett. Herreguuuuuuuud så godt det var med kalkun, jesuuuus det har gått ett år siden sist jeg spiste det, så jaaa omg omg omg omg det var godt ++++ deilig dessert, kan si meg fornøyd med kvelden igår. Jeg er egentlig ikke den som elsker å være ute og sende opp raketter, mamma er heller ikke personen som elsker det, men vi overlevde hvertfall de ti første minuttene før vi sprang inn - iskald og redd, haha, jadda.

Godt nytt år daa ♥♥Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits