19:19

Heihei! Woow, kreativ overskrift! Klokka er 19:19, og jeg må be, haha. Har en skikkelig rar uvane at jeg må be når klokken er 19:19, 20:20 osv, så da ønsker jeg meg en ting. Prøv ut folkens, hjelper!!!  Nå begynner det å bli en god stund siden sist, nå. De siste dagene har gått til skolearbeid og jeg har hatt veldig stor fokus på skolen nå i det siste, og det er veldig viktig for meg at jeg får brae karakterere nå som dette er mitt siste halvår som 10. klassing, og for å oppnå det jeg vil aller mest i livet mitt, må jeg lykkes på skolen, å gjøre mitt aller beste :). 

Så nok skolesnakk. Våknet nettopp egentlig etter noen minutters powernap (ååh GUD det var godt) Haha, jeg er den som blir helt uthvilt hvis jeg bare har sovet i 10 min, egentlig så er det ganske digg da, så slipper man å sove bort hele dagen. 
Sweet sixteen

Hei og god onsdag! Morgenen min kunne ikke startet bedre. Fikk servert nydelig frokost idag, men rundstykker og kakao. For idag fyller jeg nemlig 16 år, kan nesten ikke tro hvor fort tiden går. Har ventet så lenge på denne dagen, så lenge jeg kan huske. Og idag kan jeg endelig si at jeg fyller 16, wii! Så idag skal dagen nytes, og senere skal vi ut å spise. Ha en super dag, det skal hvertfall jeg ha!
kjære helg, kom

Wow, da sitter jeg her igjen og godt plantet i sofaen, med musikk på og duftlys som frisker opp hele rommet. Kan neppe bli bedre. Dagen i dag har gått så utrulig fort, jeg fikk ikke gjort det jeg egentlig skulle gjøre idag, men jeg stresser overhode ikke. Noen ganger er det bare greit å skyve planer litt til sides, og bare ta det helt med ro. Men har egentlig ikke hatt noe frihet idag. Har faktisk jobbet med 3 innleveringer idag. Første skoledag kunne virkelig ikke starte verre enn det det er nå. Ikke for å stresse, men når jeg hører læreren snakker om at eksamen ikke er så altfor lenge til og at jeg har 3 innleveringer og 1 prøve. Mister motivasjon så lett, men skal vel klare dette.. Gleder meg bare til helg, jeg. Kjære helg, kom snart!!!Noen andre som gleder seg til helg?

new dress

Hallo alle sammen og godt nyttår! Håper dere alle har hatt en fin start på det nye året, mitt år begynte veldig bra og jeg har mange nyttårsforsetter på lur. Dette året blir såå bra, har mange planer og om 9 dager fyller jeg 16 år!! Tenk hvor fort tiden går, kan huske da jeg fylte 11 år. Haha, herregud. 

Så skoledagen idag startet ganske brått på, forsov meg som vanlig, også har vi prøve i neste uke og 3 innleveringer. Herregud, er det mulig..så nå må jeg bare konsentrere meg å gjøre mitt beste siste halvåret før jeg begynner på videregående etter sommer. Såå over til temaet, for litt siden bestilte jeg meg en kjole som jeg skulle ha på julaften, og den er bare helt nyydelig, elsker den, bare se:

 

Bestilte min i 34, og den passet perfekt, bortsett på skuldrene, der var kjolen litt vid. Men ellers, perfecto!! Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits