tapaskveld

Heihei! Håper dere alle sammen har hatt en fin helg, og at dere har nytet helgen så godt som det lar seg gjøre ♥ Har hatt en kjempe fin helg og storkost meg så mye som overhode mulig, etter en uke med bare stress og skole.  Men ååh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å fortelle om gårsdagen. Vi bestemte oss for å ha en liten gjenforenings kveld med tapas og andre godsaker. Helt fantastisk god mat, masse latter og spill hele kvelden. En vellykket kveld for å si det slik, slike jentekvelder er så koselige!

Ha en fin søndag videre!

FRIDAG IDAG!!!!

 

Helluen! Fridager er virkelig balsam for sjela, men det eneste lille minuset er at jeg må ta igjen litt tapt skolearbeid, men gjør jeg det? Nop. Planen var å stå opp tidlig for å gjøre unna litt skolearbeid, men jeg drøyde den litt for lenge, så her sitter jeg med nydusjet hår, tar livet fullstendig med ro og skal snart spise frokost. Litt sen frokost gjør ikke meg noe. Jeg kan sitte en hel dag å vente på at jeg skal gjøre lekser, men jeg utsetter det alltid så mye som overhode mulig. Det er så typisk meg, og jeg er vel ikke den eneste? Vel, nå får jeg bare finne motivasjonen min å begynne å gjøre litt naturfag, men først frokost!!

♥Så vil jeg bare ønske dere en finfin tirsdag ♥

Birthday girl!!!!!!!

Hellu alle sammen! Tenk at idag har jeg bursdag og fyller hele 17 år. 17 år siden jeg kom og hilste på verden. Det føles egentlig ganske så godt å fylle 17 år, for da er jeg et år nærmere lappen og 18. Wihu! Det føles så utrulig rart, for jeg fylte jo nettopp 11 år? Tiden bare løper avgårde og jeg synes ikke at det er noe gøy i det hele tatt, jeg vil ikke bli så fort gammel. Jeg vil være evig ung. 

Dagen har jeg egentlig mest tilbringt på skolen, vi hadde lang dag idag til klokka 4, noe jeg egentlig synes var ganske dumt, men det gjorde vel egentlig ikke så veldig mye når jeg hadde så mye å glede meg til. Har vært ute og spist med familien min og spist meg feit på kaker.. Jeg er stappmett.

Ski søndag

Hei og god søndags ettermiddag alle sammen ♥ Begynner å bli noen dagen siden sist jeg oppdaterte dere, og det beklager jeg så inderlig.  Har vært godt og fått slappet av denne helga, og jeg har ikke gjort noe spesielt. Føler jeg ikke har gjort noe fornuftig i helga annet enn at jeg har gått på ski idag - noe som var utrulig deilig og forfriskende. Å gå på ski er virkelig undervurdert fra min side, så dette er noe jeg må begynne å gjøre oftere, for det er jo så gøy og ikke minst tungt. 

Ah, tenk at på torsdag fyller jeg 17 år. 17 år!!! Det er egentlig litt rart å tenke på at jeg fyller 17 år, jeg fylte jo nettopp 11 år? Synes årene bare går fortere og fortere for hvert år.. litt trist. Jeg vil ikke bli så fort gammel :( Uansett,  jeg tenkte kunne begynne med ukens spørsmål snart om noen er veldig interesserte? Rop ut. Ellers så får dere ha en fin søndag og prøv å finn motivasjon for neste uke!!!

new ingenser fra White - skjerf fra Holzweiler

God tirsdag! Har egentlig hatt en veldig fin dag idag, vi hadde såpass kort dag idag så det gjorde virkelig noe med humøret. Det var salg både på white og mas idag, så jeg dro med Henriette en liten tur og fant en kjempe fin og god genser. Skjerfet fikk jeg i julegave, men tenkte bare å vise dere den nå når jeg fikk mulighet. Elsker virkelig skjerfet, men akkurat nå er det så mange som har kjøpt det, så det var jo litt dumt det....

Verdens beste oppfinnelseHeisann! Første skoledag etter juleferien, unnagjort. Er så godt å komme tilbake til rutinene igjen, jeg har rett og slett følt meg som en stor potet i jula, og gleder meg enormt mye til treningen starter igjen. Jeg våknet klokka 7 idag, av meg selv faktisk, og jeg synes ikke det var noe vanskelig å stå opp idag, selvom jeg ikke sovnet før klokka var blitt halv 2. Så når jeg først sto opp litt tidligere enn det jeg vanligvis pleier å gjøre, benyttet jeg meg av anledningen til å lage smoothie. Jeg fikk denne praktiske blenderen i julegave og jeg er mer enn bare fornøyd. Altså, denne er jo så mye lettere enn å slå over i en annen flaska også blir det mye søl.. Neitakk. Det toppet jo med det hele at denne er i en fresh turkis farge, kjenner jeg gleder meg til alle smoothie dagene på skolen fremover :) 

Nå skal jeg begynne å øve litt på matten, har matteprøve på fredag.. Hjelp.

Året som gikk del 2

AUGUST

Jeg nøt de siste feriedagene før skolen startet. Jeg startet på videregående og var så spent på klassen og lærerne. Været var helt toppers og jeg ville ikke at sommeren skulle ta slutt. Var ofte ute med venner langt ute på natt og vi fant på mye gøy før mange av oss ble skilt fra hverandre. Så startet skolen......SEPTEMBER

Treningen begynte for fullt og jeg hadde fått masse fine treningsklær, så her var motivasjonen on top. Masse bursdager var jeg også i som var veldig koselig, høsten kom og det ble stadig kjøligere, masse lekser og prøver på skolen var det også..OKTOBER

Denne måneden var veldig gøy! Fotballsesongen ble ferdig og vi hadde tapaskveld med laget, hadde også tapaskveld med noen jenter, halloween nærmet seg og vi hadde en veldig fin feiring, jentene i gammelklassen ble endelig gjenforent og vi bestilte pizza og spilte alias, Proffen som da er katten min ble syk og han hostet så fælt, og jeg var veldig urolig, vi dro til legen og da hadde et gresstrå satt seg fast i nesepartiet hans, heldigvis gikk det bra!

Vi var ofte på hytta og jeg øvelseskjørte bare mer og mer, jeg synes det er så gøy å kjøre ihvertfall når man merker at man bare blir bedre og bedre for hver gang. NOVEMBER

Var i bursdag hos Helene som fylte 16 årJulepynt i byen kom og jeg fikk så mye julestemning, begynte sånn smått å kjøpe julegaver til venninner. Denne måneden var ganske rolig på skolefronten, vi hadde ikke så alt for mye prøver og jeg kunne slappe mer av. Ellers så skjedde det ikke så veldig mye denne måneden ser jeg..

DESEMBER

Endelig julemåneden! Det er ikke så særlig mye å mimre tilbake til siden det var sist måned, men jeg ser virkelig tilbake til den måneden, men er litt godt at jula endelig er over slik at jeg kan komme tilbake til rutinene igjen.

Bestilte meg noen dødsfine sko fra Nelly, jeg elsker de virkeligFikk mer julestemning, og juletreet kom opp, og pepperkakehus ble lagd.Siste innspurt på skolen før juleferie, og det var så innmari godt med juleferie etter tunge dager på skolen. Vi begynte å pynte her hjemme og kunne begynne å telle ned dager til julaften. Så kom julaften og vi koste oss som bare det, romjula og spiste veldig mye godteri - det er det som hører til jula. Så kom nyttårsaften og nå er vi i 2016 - tenk det!!!!2015 har vært et spennende, lærerrikt og ikke minst et veldig fint år, har veldig masse gode minner fra 2015 som jeg vil ta vare på ♥ Nå ser jeg bare fram til 2016, og alle de minnene som kommer til å bli skapt!

Hvordan har året ditt vært?

Året som gikk del 1

Nå er 2015 slutt, og det er på tide å fyre igang en årskavalkade. Det som er så bra med å ha blogg er at man kan se tilbake på det man har gjort, og jeg elsker å se tilbake  på månedene som har gått. 

JANUAR 

Startet 2015 med en herlig gjeng og en veldig fin feiring med masse god mat
Hadde bursdag, og fylte endelig 16 år, wihuKjøpte meg verdens fineste glitterkjole, og hadde masse prøver haha..FEBRUAR

Endelig var det vinterferie etter tunge og lange dager på skolen. Vinterferien min ble tilbringt i Levi sammens med Helene og noen andre jenter. Vi sto på twintip og hadde det så ufattelig gøy, lengter tilbake jeg.. Husker så godt at vi fant en Cafè som vi likte så godt, så hver eneste kveld dro vi dit for å drikke frappe/cappuccino, nam.

MARS

Eksamenstid nærmet seg med stormskritt og jeg grudde meg så mye at jeg nesten bare ville grine, haha. Vi hadde tunge dager på skolen, og hadde ikke mye tid til venner. Vi hadde prøve muntlig og jeg ville komme opp i tysk, og gjett hva...... jeg kom opp i det! Jeg var veldig optimist og var sikker på at jeg kom til å få en god karakter siden jeg hadde 6 i det og jeg fikk en veldig good karakter :))

APRIL

Wihu endelig påske!! Denne måneden ble tilbringt mye på hytta og med venner. Det gikk endelig mot lysere tider og blogg lysten og bildene ble bedre. Gikk mye skiturer, og dro til Kilpis som vi alltid bruker å gjøre i påska, der vi bruker å handle inn bacon og masse godteri nam....Været ble varmere og vi kunne sitte ute å nyte sola. Masse tacokvelder ble det også legger jeg merke til.Kjøpte meg også hvite sko, siden det var blitt så "in". Fine og classye var de, og angrer ikke ett sekund!MAI

Denne måneden var en berg og dalbane. Jeg hadde mye å glede meg til og mye å grue meg til. Eksamnestid, og jeg fikk ikke slappe av. Hadde heldigvis 17.mai å se fram til. 17.mai var virkelig en opptur i hele mai! Jeg kom opp i matte og jeg var ikke særlig fornøyd med å komme opp i det faget. Fyfaen hvor sur jeg ble, jeg gråt og gråt og gråt, og ville bare gi opp hele dritten. JEG HATER VIRKELIG MATTE, OG FÅR BARE IKKE SAGT DET NOK.


Snøen gikk gradvis bort og jeg kunne endelig begynne å bruke lettere og sommerlige klær. JUNI

Denne måneden var virkelig flott for min del. Sommerferien nærmet seg og kunne endelig trekke tilbake skuldrene og alt stresset til side. Jeg var ferdig med 10.klasse og skulle begynne på videregående etter sommerferien. Spent var jeg, og spent var jeg om jeg kom på den skolen jeg ville gå på, og jeg kom på den heldigvis. Det var så utrulig trist å si hade til alle lærerne og jeg har hatt det så utrulig fint gjennom de 3.årene på ungdomsskolen. Jeg har bare gode minner der ifra, og savner skolen så mye...Jeg hadde også fått meg sommerjobb på pappa sin jobb så her var det bare å jobbe i vei, synes det egentlig var ganske gøy når jeg tenker meg om. Hehe. Jeg gikk masse turer på fjellet med venner, og hadde en avslutningsfest med jentene i klassen. Jeg hadde det så gøy, og vi dro blant annet til Hella for å grille og for at det endelig var sommerferie. Husker det var så varmt mange dager i denne måneden, så her var det bare å nyte sola mens man kunne.JULI

Endelig var juli kommet og Syden nærmet seg med stormskritt. Juli var veldig kald, og sola kunne vi bare se langt etter. Heldigvis skulle vi til varmere strøk og kose oss i varmen. Når 1 uke hadde gått fikk jeg besøk av 2 venninner, det var virkelig stas og hadde det så gøy ilag.

Ellers ble sommerferien tilbringt med masse venner, var en del på hytta, fisket, og øvelseskjørte masse. Alt i alt en vellykket sommerferie som jeg aldri kommer til å glemme!

Rolig lørdag

Heiisannn

God lørdag - og det er bare 2 dager til skolen starter for fullt. Ferien har gått alt for fort! Heldigvis er det vinterferie allerede neste måned (?), så dette skal jeg klare. Sto opp ganske sent idag også, planen var å stå opp 9 for å venne meg til å stå opp tidlig når skolen starter, men trur dere at jeg klarte det, haha?  Nei, jeg sto opp i 12 tiden, sur og gretten, og var ikke klar til å stå opp da, please si at jeg ikke er den eneste. Hvordan skal dette gå...Søvn skal jeg ihvertfall ikke klage på å ha fått denne ferien.

Uansett, nå tenkte jeg å vise dere noen få innkjøp jeg har kjøpt den siste måneden. Ikke noe spesielt egentlig, men jeg hadde ikke så veldig mye å blogge om, så hjelp meg  vær så snill. Denne lørdagen skal jeg nyte for fullt, lene meg godt i sofaen med godisskåla og pizza nam!!!!ullgenser fra bikbok 

skinnskjørt fra bikbok

Ha en fin lørdag! ♥♥

Lately: through my phoneHer er bare noen bilder fra desember måneden ♥  Forresten, så vil jeg bare takke hver og en av dere som leser bloggen min, og dette har resultert i at jeg for øyeblikket ligger på 18. plass i Tromsø, og jeg har som mål å komme enda lengre opp. Så tusen takk dere! 

Nå må jeg nesten gjøre meg klar til sengs, døgnrytmen min er ikke på plass, ikke i det hele tatt. Ikke lenge igjen til skole nå :( Vil ikke!

Antrekk fra nyttårsaftenkjole og sko fra Nelly

Hei og godt nyttår alle fine ♥ Hadde dere en fin nyttårsaften igår? Det hadde ihvertfall jeg. Kvelden startet med nydelig kalkun middag hos noen venner som vi bruke å dra til Syden med før turen gikk avgårde til en venninne der vi var samlet med en venninnegjeng. En veldig vellykket kveld! Når klokka nærmet seg 00:00 gikk vi ned til kirka for å se på fyrverkeriet og ønsket alle et godt nyttår. Når klokka var bikket litt over halv 2 dro vi videre og kom ikke hjem før klokka var halv 4. Josefine sov hos meg inatt og vi var skrubbsultne når vi kom hjem, så da mekket vi litt natt mat før vi stupte til sengs. Om litt skal jeg i bursdag til en venninne, så her er det ikke så mye hviling :) Ønsker dere en fin dag!Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits