gotta looove hyttaHeii hei! Nå har jeg pakket klart, så nå skal hele familien til hytta. Weey, elsker hytta ( kidding ) Hva skal jeg gjøre? Været og humøret mitt er heller ikke på topp. Hater når det regner her i Tromsø, da blir jeg også i dårlig humør. Forhåpentligvis blir det ikke så kjedelig, siden jeg tar med sims, elsker det. Nå drar vi, ønsk meg god tur i finværet

Make your move, before I'm gone. Because people change and hearts move on

the rosegod morgen


smykke bikbok

Hei dere! For en avslappende lørdag det har vært. Såå deilig å vite at jeg ikke skal på skolen om lenge. Våknet av meg selv gikk ned og spiste god frokost. Nå jeg bare her i strikkegenser og chillebukse. Senere kommer Helene til meg, åh gud som jeg gleder meg. Blir sikkert koselig i og med at hun har flyttet til oslo, også kom hun til Tromsø får å møte oss! Hva skal du idag?

endelig vinterferieHaliihopa alle folkens! God vinterferie, til alle som har det! Endelig. Denne dagen har vært bra så langt, har bare vært hjemme og sett idol Har ikke noe spesielle planer i vinterferien, men skal til hytta en eller en annen dag, så skal vi sikkert i løypa å kjøre ski.

Blir såå deilig å sove lenge i 9 dager.. har ikke ord! Ha en fiin lørdag, folks !! Hva skal du i vinterferien ?

would you were this ?my latest instamoments


@veronikaguttormsen - føøøølg meg

Burde jeg å legge ut bilder hver uke av bildene jeg legger ut på instagram ?

so goodHei og god lørdag alle sammen! Det var virkelig deilig å våkne av seg selv idag. Har slette med å stå opp i forrige uke, så det var utrulig deilig! Har bare vært hjemme idag. Lagde meg nydelige muffins, mm, det er låv å unne seg av og til. Senere skal jeg til en vennine av meg, blir koselig. Ha en super lørdag!

team 3

Kom over denne herligheten igår, halloo 49 kr bare. Jeg synes den er dødskul! Gleder meg kjempe masse til å bruke denne i sommer. Fra bikbok, for de som ikke forstod det. Likte du den ?

rommet mitt i bilder


Hva synes du ?

så slitenHei! Sitter her med dyna over meg og er snart på tur å legge meg. Øynene mine holder på å gå i kryss, jeg er så sinnsykt trøtt. Imorgen har vi fri, som vil si at jeg kan sove lenge. Elsker sånne dager når man kan sove lenge og ikke stresse med å våkne så tidlig. Jeg har prøve på torsdag, så min dag i morgen vil si at jeg skal pugge hele dag.

Nå er det sovetid. God natt!!

hello mondayHallo folkens! Første skoledag endelig overstått, ææh var vanskelig å stå opp idag. Vi hadde bare litt over 3 timer på skolen idag, siden vi ikke hadde lærer. Ble så glad! Nå skal jeg snart suse på trening. Det er bare 1 time til vi skal møtes, må få ræva i gir nå. Jeg hater virkelig å stresse. Vi blogges (senere?)

hva er i vesken min ?


Mobil, pengebok, leppestift, maskara, lypsyl, kamera og concealer.

Hva har du i veska di ?

thank god it's friday

Hola amigos! Endelig heeelg. SÅ herlig. Har ikke noen spesielle planer enda, skal kanskje trene litt styrke her hjemme. Vet ikke om jeg tør, siden vi hadde en ganske tung styrketreningsøkt (langt ord) i går, så har jeg veldig vondt i armene idag. Men nå er det HEELG og det skal nytes!!! Ha en goood helg

Senere kommer " hva er i vesken min" !!

antrekk og slikt

Heiaa!!!! Så deilig det var å slutte klokka 1 idag, vi hadde ikke lærer så vi fikk dra hjem, gjett om alle ble gla'e. Sitter fortsatt i sofaen, og holder på å dø av trøtthet. Er sååå trøtt nå, men kan ikke sove siden da blir jeg ikke trøtt i kveld. Uansett, nå skal jeg lage meg litt mat så kommer Helene hit også trening, weey


genser fra bikbok og dongerivest fra only ( Helene sin ) Hva synes du ?

innholdsrikdag i et ordIdag har jeg stått opp, spist frokost, se på tv, spist igjen, dra hjem fra hytta, spist atter en gang og nå sitter jeg her foran pcen og spiiiiiser!!!! Godt med mat eller ? Sykt innholdsrik dag. Nå skal på et møte med fotballaget så skal jeg hjem og sikkert gjøre meg klar til en ny uke og en teging som må være ferdig til i morgen, weei og karakter får vi å. Ahh, hater å tegne. Jajaja vi blåggæs bloggæn

today i'm wearing thisHei dere! Merker at jeg blir i bedre humør når det er blitt lysere ute.. lykke! I dag bærer det til hytta, vil egentlig ikke dit, må man så må man. Skal pakke nå, så drar vi! Hva skal du i helga ?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits