Noen bilder fra hytta og tilbake på skolebenken

Riktig god mandag! Som dere vet var jeg på hytta i helga, og denne gangen husket jeg heldigvis å ta med meg kamera, noe jeg har glemt å ta med de siste gangene. Det ble dessverre ikke så mange bilder, men noen få er hvertfall bedre enn ingenting :)

Uansett, idag startet skolen for fullt igjen, og det var ikke så veldig motiverende å stå opp idag etter lange netter med masse søvn i ferien. Men som jeg sa tidligere så gleder jeg meg til å komme til hverdagsrutinene igjen. Det er noe med det å starte skolen igjen, å møte venninner som du ikke har snakket på med over en uke og det og alltid ha så mye å prate om, sååå takknemlig for at jeg har venner i klassen som jeg trives så godt med ♥ Nå står bananpannekaker for tur, før jeg suser avgårde til trening. Vi snakkes i morgen!

Sunne bananpannekaker

Hei igjen! I det siste har jeg fått helt dilla på bananpannekaker. Jeg har spist det omtrent hver dag siden torsdag og jeg er enda ikke blitt en smule lei engang. Denne oppskriften gir ca. 5 - 6 pannekaker, men du kan gjerne doble den hvis du er veldig sulten. Denne er perfekt til å spise til frokost og også kveldsmat, ah kjenner jeg bare blir sulten av tanken!

Oppskrift:

1 dl havregryn

1 stk banan

0,5 dl melk

0,5 ts bakepulver

1 stk egg

0,5 ts vaniljesukker

 

Når du har blandet alle ingrediensene, moser du det bare med en stavmikser, også steker du det i en stekepanne. Jeg elsker f.eks. å ha bringebærsyltetøy på, det smaker helt himmelsk godt ♥ Så hvis du har litt for overmodne bananer hjemme, så vet du hva du skal sette i gang med. For jo mer overmodne bananene er, jo søtere blir de, og resultatet blir bedre!

NEWKjøpte meg dette fine bilde fra "Feel" her om dagen. Jeg har sett på det ganske lenge og når det først var på salg kunne jeg ikke unngå å kjøpe det. Jeg har hele tiden sett etter slike "inspo" bilder, men har aldri funnet det noen som helst plasser. Så når jeg fikk øye på dette bilde, kjente jeg lykken, wey.

Men uansett, hei dere! Håper dere har hatt en fin søndag så langt ♥ Jeg kom nettopp hjem fra hytta og før vi dro gikk vi en herlig skitur. Ski er virkelig undervudert fra min side, og jeg skal definitivt gå mer på ski i påsken, for det er jo så gøy. Var kanskje ikke like gøy å gå på ski igår, fordi jeg kom meg rett og slett ikke fremover. Skiene mine var full av smurning og når jeg skulle ned en bakke måtte jeg så og si springe ned, men gøy var det uansett haha. Nå må jeg bare innstille meg på at det er skole i morgen og jeg har pakket sekken klar allerede. Jeg har virkelig fått ladet opp denne ferien så nå er jeg klar som bare det. Kjenner det skal bli litt godt å komme tilbake til de vanlige hverdagsrutinene igjen, og gleder meg aller mest til å endre litt på kostholdet mitt, har blitt altfor mye dritt på meg denne uka, og sist men ikke minst må jeg endre døgnrytmen min, fy søren sier jeg bare..

lately: through my phone

 Noen bilder fra de siste ukene ♥ Håper dere fortsatt får en fin fredagskveld.. uææh snart skole igjen, liker ikke følelsen!!!

 

Endelig hyttehelg

Bilder fra igår da jeg lagde middag til hele fammen, kan kanskje komme med en oppskrift på søndagen eller i morgen, om det faller til interesse?

Kjenner det begynner å bli en god stund siden sist jeg var på hytta, så det skal virkelig bli godt å dra dit igjen. Jeg elsker jo å være på hytta og kunne nesten bodd der. Så planen for helga er vel egentlig å gå masse på ski om det er føre til det, besøke bestemor også blir det vel en del kjøring. Men nå må jeg få rompa mi i gir, alle maser så fælt!!! Håper dere får en fin helg ♥

Some fun facts

♥ Jeg har sykt god hukommelse når det kommer til barndommen min og ting som kanskje skjedde for 2 -3 år siden. Jeg husker f.eks. i 2003 da jeg var i Sverige og rotet meg bort på stranda og husker at jeg gikk til to jenter og sa at jeg hadde rotet meg bort haha. 

♥ Om jeg ikke har spist blir jeg min egen verste fiende. Jeg blir sur og rett og slett gretten! INGEN burde se meg være sulten.

♥ Jeg er veldig redd for at folk skal bli sure på meg, da får jeg helt angst og kjenner frykten bare siger inn på meg... huff. 

♥ Jeg blir sykt fort flau, og rødmer av absolut alt og ingenting.

♥ Hver gang jeg legger meg må jeg alltid se under sengen min, fordi jeg er redd for at noe skal være noe under der....ææh.

♥ Når det sies så har jeg ALDRI føttene mine utenfor teppet... jeg har helt angst når det kommer til natta. Jeg er redd for absolutt alt og må alltid ha døra helt åpen når jeg legger meg.

♥ Før ville jeg bli dyrelege, men nå vil jeg bli sykepleier. Dette er først og fremst fordi jeg har tenkt en del, men også fordi at de fleste sier jeg er godhjertet! Det setter jeg sååå stor pris på.

♥ Jeg ble født 2 måneder for tidlig, og har en tvillingbror.

♥ Da jeg var yngre hadde jeg pannelugg, haha.

♥ Mine beste fag på skolen er samfunnsfag, naturfag og gym (hvis det telles).

♥ Jeg har veldig god kondisjon og kom blant topp 3 i klassen, weey.

♥ Jeg får stressflekker (?) Hver gang før en prøve, presentasjon eller noe annet får jeg røde prikker med halsen/brystet. Ikke fordi at jeg blir flau eller noe, men jeg skjelver som F og klarer ikke roe nervene mine. 

♥ Jeg er veldig redd for å skille meg ut, og tør nesten ikke å gå med noe som helst som folk kommer til å se rart på. Åååh, jeg kunne ønske jeg bare dreit i hva andre folk syntes, og bare gi mere F, hallo vi lever en gang. Jeg skal bli flinkere til å gi blaffen i ting, å tørre å gå med klær som alle andre ikke har.

♥ Jeg tror sånn helt særriøst jeg er synsk.. jeg ser for meg at akkurat det kommer til å skje på tv også hender det, og det skjer hver eneste gang. Og en gang pappa så etter fjernkontrollen så sa jeg at den lå i gangen uten at jeg visste det.. det er mye mer!!!!

♥ Jeg må gjøre noe hele tiden og blir så fort rastløs.

♥ Jeg er mini. Jeg tror jeg er rundt 1.55 - 56. Ikke gøy i det hele tatt!!!!

♥ Jeg er avhengig at det er ryddig hos meg, og klarer ikke så mye som en liten støvbit på rommet mitt.

♥ Jeg er sååå glad i sjokolade og pepsi max at det nesten ikke går ann!!

Var det masse du ikke visste om meg?

Glad torsdag

Hei ♥ Alt bra med dere? Dagen har vært overraskende bra, jeg virkelig elsker når jeg har slike dager. Planen min for dagen er at jeg skal finne på noe med noen jenter senere på dagen. Jeg har virkelig vært på latsiden denne vinterferien i motsetning til sist år da jeg var i Levi, ååh jeg savner det virkelig, og håper det ikke er så lenge til jeg kan dra dit igjen. Planen min for denne vinterferien var egentlig bare å slappe av og kose meg, og det har jeg virkelig klart. 

 I helgen skal jeg på hytta, og da skal vi stå på twintip, å gå masse på ski, ååh jeg kjenner det kribler inni min rastløsende kropp, så da blir det nok ikke like mange oppdateringer som nå, siden nettet der er helt rævva, og da mener jeg bokstaveligtalt RÆVVA. Så, da tenkte jeg og forhåndspublisere ett par innlegg slik at jeg ikke blir helt borte vekk. Smart, I knooow


 

Litt inspirasjon på en tirsdagskveld

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dagens antrekk

Alt fra bikbok

Gikk gjennom klesskapet mitt i går kveld og der fant jeg jammen meg mye klær som jeg har helt glemt av å bruke. Denne genseren kjøpte jeg for 1 år siden og jeg har ikke brukt den så mye siden da. Jeg kan ikke fatte at denne myke, gode genseren lå helt bakerst i klesskapet. Det lønner seg å gå gjennom klesskapet i ny og ne, plutselig finner man masse klær man har helt glemt av å bruke :)) Genseren er mer marineblå i virkeligheten enn det det ser ut på bildet. Really loveit

God morgen

Hei og god morgen!

Det er så herlig med fri. Føler jeg kan bruke dagen min akkurat slik jeg vil uten å tenke på noe som helst jeg burde gjøre, som lekser.  Våknet opp rundt 10, og jeg lå i senga ganske lenge før jeg orket å gå ned. Min morgen kunne ikke blitt bedre, jeg lagde meg supergod frokost og når jeg våknet idag var jeg i skikkelig blogghumør, så det låter positivt fremover. Resten av dagen skal jeg rydde rommet (tror dette er første gang mamma sier at jeg MÅ rydde, for jeg har det så og si aldri rotete på rommet haha), skal på fotballtrening også skal jeg på litt handling med mamma etterpå. Ha en fortsatt fin dag!

ULLEBØ PIZZA

Siden jeg har vinterferie og ikke mine foreldre, så tenkte jeg at jeg kunne være litt ekstra snill med de denne uka og lage middag til hele familien, slik at de ikke trenger å stresse når de kommer hjem. Jeg synes selv det er såå gøy å lage mat! Så nå går denne uka til masse karbohydrater.. neida, jeg har laget en meny som jeg tror vil falle i smak og som ikke er så altfor usunt. Idag tenkte jeg å lage den berømte Ullebø - pizzaen. Omg, jeg elsker den! Og ikke minst så er den sunn! Jeg tror så og si alle i vennekretsen min har den som en av sine topp 3 middagsrett. Heretter blir fredagstacoen herved byttet ut med ullebø pizza, mmm noe så godt. Oppskriften er hentet fra Kristine Ullebø sin blogg:

Pizzabunn (dette er hel oppskrift, vi pleier å halvere den når vi bare er to):
4 dl sammalt hvete fin
4 dl sammalt hvete grov
3 dl vann
1/2 ts salt
1/2 pakke tørrgjær (25 g)
2 ss olivenolje

1. Bland sammen alle ingrediensene utenom olivenolje
2. Når du har blandet sammen deigen, hell over olivenoljen, rør om deigen lett og sett den til heving (jeg pleier bare å la den heve i mens jeg kutter opp fyllet)

Som dere ser lagde jeg to svære pizza, en med skinke og en med kyllingkjøttdeig - og stappmette det ble vi og ble litt under en pizza igjen, haha.

For fyll trenger du (hvor mye du vil ha av de ulike ingredisene velger du selv. Du ser ca. hvor mye vi har brukt på bildene):
Grønn pesto
Mager kesam
Ruccola
Mais
Bogskinke (eller evt. kyllingkjøttdeig)
Løk
Paprika
Ost

1. Smør bunnen med grønn pesto og mager kesam
2. Fyll pizzaen med resten av ingrediensene: ruccola, mais, bogskinke, løk, paprika og ost
3. Stek i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter
4. SPIS OG NYT! Topp gjerne med mager kesam

Prøv ut, du kommer ikke til å angre!!

DIY; marmor bord

Hei folkens! For en stund klikket jeg innom Stina (stina.blogg.no) sin blogg. Jeg får alltid så mye inspirasjon av henne og når jeg så hva hun hadde gjort med et helt vanlig hvitt bord fikk jeg veldig lyst til å gjøre det akkurat slik som henne. Jeg har hele tiden hatt sansen for marmor, så hvorfor ikke gjøre ett helt hvitt, kjedelig bord om til marmor? 

Jeg kjøpte rullen på Panduro for under 100 - lappen og fremgangsmåten var overraskende lett, hvis dere vil gjøre det samme, klikk innom bloggen hennes. Jeg anbefaler å være 2 stk, da det er veldig lett for at det kommer mye luft under, som resulterer i bobler... det er ikke noe særlig fint. 


Vet ikke helt hva som skjedde med tommelen min her...

Jeg er i hvertfall veldig fornøyd og brukte ikke mer enn 20 minutter totalt! Veldig lett, og ikke minst veldig fint! Looove it

Akkurat slik en søndag skal være

God søndag! Har dere hatt en fin helg sålangt? For min del har den blitt bestående av en del øvelseskjøring, spist masse god mat, trent og idag har jeg og mamma vært ute å gått en lang, forfriskende tur. Siden vi har vinterferie nå kan jeg endelig nyte dagene full ut og være våken så lenge jeg bare vil. Det er så deilig med vinterferie og følelsen av at jeg bare kan lene meg godt tilbake og senke skuldrene for fullt i en uke er virkelig den deiligste følelsen jeg har hatt på lenge. 

Uansett, denne dagen har vært veldig avslappende for min del, hvis vi ser bort ifra spaserturen med mami istad. Har nettopp tatt meg et varmt deilig bad, som virkelig var balsam for sjela. Vet ærlig talt ikke hva jeg skulle ha gjort uten et badekar hjemme? Hvordan folk overlever uten et badekar hjemme er et veldig godt spørsmål. Men folkens, nå er jeg i skikkelig feriemodus og er klar for å nye hvert sekund. 
Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits