LENGTER ETTER SOMMER

Idag tittet sola frem i Tromsø, som den ellers har gjort de siste dagene. Men idag var det ekstra spesielt, det var varmt ute og noen steder på veiene var det tørt, da fikk jeg fram sommerfølelsen og et smil om munnen når jeg gikk til skolen idag. Smilte så mye at jeg fikk vondt i munnviken tilslutt, ikke kødd engang :)). Det er akkurat slik jeg liker det. Jeg er så lei vinter nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er så lei av å sitte inne under dyna dag etter dag. Jeg lengter etter sommer nå, men heldigvis er det ikke så lenge igjen.. tiden blir å gå drit fort. TRO MEG.

Ellers gikk skoledagen overraskende bra. Den kunne nok ikke gått bedre når solen skinte i øynene mine. Vi hadde kort dag idag, så det var egentlig bra slik at vi ikke trengte å starte så brått på. Vi hadde skriveøkt i engelsk idag, og følte det gikk bra.. for en gang skyld?? Haha, skal ikke ha så store forhåpninger, men er lov å ha litt hvertfall. 

FiveUnits

Jeg som alle andre vet at 5 units buksene er blitt veldig populære i den siste tiden. Det er i og for seg ikke så veldig rart, fordi denne buksa er bare helt nydelig! Ikke nok med at den bare er nydelig, men den er helt fantastisk å gå med. Den sitter helt perfekt, og lengden har jeg ikke noe å klage over. Jeg tror dette er den første buksa mamma ikke har trengt å legge opp - livet som dverg ;);) Uansett, nå må jeg hive meg i dusjen også øve litt på engelsk. 

Borte bra, men hjemme best

Hellu dere! Veldig lenge siden sist nå, men fikk ikke en så veldig bra nyhet før påsken, derfor lite blogging. Håper dere skjønner det! Men jeg vet at alt kommer til å gå bra, jeg må bare ha motet oppe å tenke positivt! 

Jeg har som sagt vært på hytta i hele påska og jeg har kost meg gløgg ihjel. Jeg elsker virkelig å være på hytta og det er den eneste plassen jeg virkelig kan slappe av å lene meg godt tilbake. Været på hytta har også vært overraskende bra! Masse sol - som vil si masse skigåing, turer, aking og isfisking! Alt i alt en veldig bra påske.. synd at den snart er over. Synes alle ferier går så sabla fort, men heldigvis så er det jo masse fridager i mai, det er vel min største motivasjon akkurat nå! Vel, nå må jeg gjøre litt engelsk.. hater at lærerne legger opp til prøver første dag etter påska!!!! U agree?

 

♥♥♥♥♥♥

Påskeferie på forskudd?

Hei beibbs! Startet som vanlig morgenen min trøtt og sliten, og hadde overhode ikke noe motivasjonen til å drege den slitne, tunge kroppen min den lange veien til skolen, og hvertfall ikke når været ikke var på sitt beste. Men jeg kom meg tilslutt på skolen, og følte at jeg bare sov meg gjennom hele skoledagen, like greit egentlig? Slapp kan jeg hvertfall kalle meg! Nå har hvertfall hjernen min tatt påskeferie (det hørtes veldig merkelig, I know, haha) fordi nå har vi ingen prøver eller presentasjoner før påskeferien, så nå kan jeg slutte å stresse med det. Det har vært mye stress på skolen for tiden, men det lønner seg å jobbe knallhardt, for du får tilbake for det!! Fikk tilbake to 6'ere på fredag, så mere fornøyd kan jeg ikke bli! Idag hadde jeg en geografi presentasjon, som gikk helt greit, jeg er bare så glad for at vi ikke har noe mer før FERIE! Det typiske som skjer nå at jeg kommer på skolen i morgen, og får vite at læreren gir oss haugevis med lekser, men jeg tviler!

Her er hvertfall dagens outfit, ikke noe spesielt egentlig. Nå må jeg gjøre meg klar til trening, så blogges vi i morgen! Ha en super mandag.


 

sko fra urban / bukse og bluse fra bikbok / skjerf fra holzweiler

Time to blog

Hei allihopa! Timee to blog!! Idag var det så tungt å stå opp. Jeg hadde vekkerklokka på klokka 9 idag.. 09:00 for svarte (!!!!), bare for at jeg skal være trøtt når jeg legger meg ikveld, for det som alltid skjer er at jeg ikke får sove og er våken til langt ut på natt når jeg har skolen dagen etter, så idag bestemte jeg meg for å stå opp ekstra tidlig, og overraskende nok var det faktisk utrulig deilig! 

Idag har jeg ikke gjort noe annet enn å gjøre lekser. Ble nettopp ferdig med manuset mitt til en geografi presentasjon som vi har i morgen, så nå er det bare å pugge i vei og gjøre det aller beste før det er ferie. Bare 5 dager igjen til påskeferie, det overlever vi alle! ♥ Blogges tomorrow!

Lekse søndag

// Noen bilder jeg tok med pusen igår, synes det var så søtt

God kveld! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye spennende, så derfor har jeg ikke så veldig mye å blogge om. Jeg har bare sittet inne i hele dag og gjort ferdig litt lekser og øvd til en stor tysk prøve som vi har på onsdag. Så denne søndagen har bare godt til lekser! Men hva klager jeg egentlig på? Jeg har jo påskeferie snart. Men selvom vi har mye lekser og prøver for tiden, så lønner det seg å øve mye, for man får alltid igjen for det når man får tilbake karakteren. Så idag øvde jeg til tysken og føler at jeg ligger veldig godt ann.... håper jeg. Jeg kan det aller meste nå og har bare litt gloser igjen så kan jeg for det meste alt, elsker den mestringsfølelsen! Nå skal jeg lufte hodet mitt litt, også skal jeg øvelseskjøre litt i byen med pappa, haha jeg stresser så mye og vil ha lappen fortest mulig når jeg fyller 18! Ha en wonderful søndag dere! ♥

30 spørsmål, 30 svar

1. Hvor gammel er du? Jeg er 17!

2. Hvor høy er du? Jeg tror jeg er rundt ,1.55. Så er nok ikke så høy nei..

3. Stjernetegn? Steinbukken. Her fant jeg en beskrivelse av steinbukken på nettet: "Personer som er født i steinbukkens tegn holder seg ofte i bakgrunnen, men det virker som om det er de som alltid vinner. De har god forretningssans og selvdisiplin. De er praktiske, kalde og beregnende. De typiske steinbukkene virker harmløse, men de gjør gjerne alt de kan for å komme i lederposisjoner" Denne beskriver meg så godt, hahahhaha! 

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel har jeg vekkerklokka på klokka 7, men så drøyer jeg den alltid til litt over 7, og da har jeg ganske god tid til alt jeg skal gjøre. Sminke meg, kle på meg, spise osv.. 

5. Og i helgene? Jeg har alltid på vekkeklokke, for jeg er så redd for å sove for lenge. Så jeg pleier som alltid å sove til klokka 10 - halv 11!

6. Favorittsang akkurat nå? Denne var veldig vanskelig, for jeg har så mange for øyeblikket. 

7. Har du tatoveringer? Nei, og det kan jeg enda ikke ta. Jeg synes tatoveringer er fint i små mengder, men når det begynner å bli masse så blir jeg litt skeptisk. Men for å si det slik, så har jeg ikke lyst på tatovering i det hele tatt, men jeg kan jo ha skiftet mening til jeg er blitt litt eldre.

8. Hva var det siste du spiste? Det siste jeg spiste var kylling med nydelig mangosalat!

9. Hva var det siste du drakk? Og det siste jeg drakk var pepsi max (ofc) til middagen.

10. En hemmelighet om deg? Jeg har vel ikke så mange hemmeligheter om meg som dere ikke vet, men det er en grunn hvis jeg ikke nevner det på bloggen, nettopp fordi jeg ikke vil dele det :)

11. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har hatt noen i kikkerten, men jeg har aldri vært skikkelig forelsket. Håper jeg engang blir skikkelig forelsket, vil ikke være singel resten av livet mitt for og si det slik.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Haha, den er lillla!


13. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå ser jeg på idol, så jeg hører på deltakerne som synger akkurat nå!

14. Er det noen du savner? Savner den tiden da jeg gikk på ungdomsskolen fordi da hadde jeg alle venninnene mine samlet på et sted, og jeg følte at jeg ALLTID hadde noen rundt meg, og trengte ikke å bekymre meg over det.

15. Favoritt quote? ?Don't cry because it's over, smile because it happened.? 

16. Høy eller lav musikk? Kommer helt ann på situasjon og humøret mitt. Som oftest hører jeg på midt i mellom musikk. Ikke før høy, ikke for lav. Når jeg er lei meg har jeg som oftest lavt, men når det kommer til bursdager... høy musikk!!!

17. Hvor drar du når du er trist? Når jeg er trist så går jeg som alltid på rommet mitt og bare tenker på alt og ingenting. Hører på trist musikk, noe som jeg egentlig ikke bør gjøre, for det gjør meg bare enda tristere, haha.

18. Favorittfarge? Jeg er jo veldig glad i beige, grå, baby blå, rosa og generelt lyse farger. Det er så fint!

19. Hvem snakket du med sist? Den siste jeg snakket med var min kjære pappa ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Akkurat nå.. påskeferie!

21. Hva var det siste du kjøpte? Denne er jeg veldig usikker på, men det må nok bli en kakao i kantina på skolen, men når det gjelder klær så aner jeg ikke.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Hæ? ;)"  23. Hva skal du gjøre til helgen? I helgen skal jeg ta det rolig og jeg skal nyte den for fullt, kanskje dra til byen en tur og kanskje på café. Jeg skal også trene litt bare for å holde meg i form! Men på søndagen blir det vel litt jobbing med diverse presentasjoner og prøver som vi har neste uke!

24. Drømmereisemål? Åh, jeg har jo alltid hatt lyst til å dra til Hellas, så denne sommeren skal vi til Hellas og ser virkelig fram til det. Jeg har jo aldri vært der før så det skal bli spennende å oppleve et nytt land. Jeg har også veldig lyst til å dra til New york og Maldivene, men jeg stresser ikke, har jo trossalt flere år på meg. 

25. Hvordan er du som venn? Jeg er en venn som bryr seg, jeg er forståelsesfull, jeg er lojal og jeg lytter! Også setter jeg alltid andre foran meg selv..

26. Hva kan holde deg våken om natta? Prøver!!! Hver gang jeg sover og har en prøve dagen etter, så tenker jeg alltid på den prøven og går gjennom alt det jeg har skrevet på notatene. Men også døden kan holde meg våken om natta, jeg hater å tenke på at alle skal dø en gang, og jeg blir så bekymret og får helt angst av å tenke på det. Døden er skremmende!

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Haha. Det er litt vanskelig å si, jeg er vel kourtney... den lave! Også føler jeg at hun blir lett irritert, akkurat som meg.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg liker av og til å se på Hotel Cæsar, men er ikke så ofte jeg ser på det nå , og når "Frikjent" gikk på tv, så jeg på det og gleder meg til neste serie, hvis det blir? Jeg så også på "Mammon" når det gikk, og det var virkelig spennende. Jeg satt klistret godt i sofaen, og skuespillerne var så dyktige og ikke minst flinke. 

29. Hvilken bok leste du sist? Jeg er ikke noe stor fan av å lese bøker, men vi holder på å lese en bok i norsken og da leser vi "Fuglane" av Tarjei Vesaas! Den er på nynorsk, så det er litt vanskelig å forstå absolutt alle ordene, så det har hendt at jeg måtte ha lest et avsnitt minst tre ganger for å forstå det. Ellers en veldig fin bok!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg vel fortsatt å se på idol og kanskje mekke litt sjokolade og jordbær!

SKOLE OG ATTER SKOLE

Hellu og god kveld! Klokka er bikket ni nå og jeg har sittet med mattebøkene en god stund nå, men føler jeg ikke kan alt ennå, og det er dette som gjør meg så stresset og vi har matteprøve på fredagen. Hjelp! Så hele morgendagen blir jeg vel å sitte med mattebøkene gnidd oppi ansiktet til jeg kan det meste. Guud, jeg er stresset. Men akkurat nå har jeg tatt meg en liten matpause hvor jeg kan roe hodet litt ned før jeg begynner igjen. Gleder meg utrulig mye til helg og ser virkelig frem til helga. Min største motivasjon akkurat nå er påskeferien som er om litt over 2 uker til!!! Skolen startet veldig brått, men jeg forventet ikke noe annet for å si det slik. Men nå skal jeg stupe ned i matteboka og pugge. Ha en fin onsdagskveld! ♥Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits