finally

Puuh, endelig ferdig med mattetentamen. Har gruet meg så mye til denne tentamen, så nå er jeg endelig ferdig, og jeg synes det gikk ganske greit. Så nå begynner sommerferien og nærme seg og det eneste jeg kan tenke på nå er prøvemuntlig litt før sommerferien. Håper det blir streik så jeg slipper, haha neida det skal sikkert gå bra.

 

Så nå er det endelig helg. Det er jo 1. mai imorgen også fredag.. vet jeg ikke hvorfor vi har fri. Elsker mai over alt på jord, det er så masse fridager også etter mai så er det juni og da er det sommerfeie. Nå kan jeg bare telle ned dagene. Forresten, noe jeg ikke har fortalt. Om 2 uker sitter jeg i frisørstolen og på vei til å ta ombre. Herregud, kan ikke tro at jeg gjør det, men hater håret mitt og har lenge lyst til å gjøre noe med det. Nå venter middagen på meg, så nå skal jeg bare avslutte innlegget og ønske dere en god langhelg :)

tirsdag

Hallo i luken!! Har sittet nesten hele dag å gjøre lekse, ååh jeg er så sliten. Tok meg en liten pause da og dro på jekta med pappa en liten tur, planen var egentlig å finne en ny slalomjakke, men jeg fant ikke. Så dro jeg hjem og har bare sløvet siden det. Har drukket litt før mye pepsi max, må vel kutte ut søtsuget litt. Dette blir vel egentlig litt før uinteressant innlegg, men har virkelig ikke noe å blogge om for tiden. Så hvis dere har forslag, rop ut!Ha en fin kveld!!

snart skole, igjen

Hei dere! Lenge siden sist igjen, herregud.. har ikke så mange unnskyldninger denne gang, men jeg har vært på hytta i hele påsken, så derfor har jeg ikke blogget!!

Nå er det ikke lenge igjen til skole, og jeg kunne ærlig innrømme at jeg gjerne kunne ha hatt en uke til med ferie, det har vært så utrulig godt. Vært skikkelig sosial med familien, spilt kort langt ut på natt, gått lange skiturer, fisket, spist tønnevis med godteri, grilling, vært i kilpis, stått på slalom, haha hva er det jeg ikke har gjort? Ovenfor ser dere litt bilder fra påsken gjennom mobilen, orket rett og slett ikke å ta med kameraet så lat som jeg er, så jeg gjorde det på den lette måten.

Nå er Helene her og vi sitter og ikke gjør noe egentlig. Håper dere har hatt en flott dag :)

hektisk uke

Tok meg et deiilig bad her om dagen, dere skulle tru hvor godt det var etter flere timer ute!!!!

Hello people!! LENGE SIDEN SIST NÅ. Hele 11 dager siden sist jeg blogget, tiden går skikkelig fort. Føler det bare har gått 2 dager sist jeg blogget, men når jeg så på kalenderen så var det litt lengere, enn det jeg forventet.  I de siste ukene har jeg konsentrert meg mest om skolearbeid og trening. Har hatt en del innleveringer og idag hadde vi en prøve i naturfag. +++ i morgen har vi engelsktentamen noe jeg ikke gleder meg så mye til, men herregud det skal bli godt å være ferdig med den da, siden da er det ikke lengere enn bare 1 dag til påskeferie. Gud, det skal bli så godt, har faktisk ikke ord. Nå skal jeg spise sushii, nammm. Frister ikkesant? Håper vi snakkes i morgen da, hehe skal bli mye flinkere til å oppdatere da :) Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits