Tentamen osv

Hei! Dagen idag har vært veldig fin hittil. Sola skinte inn på rommet mitt som den ellers har gjort de siste dagene, så jeg har all grunn til å smile idag. Hadde nynorsk tentamen idag, og det gikk egentlig helt greit, er litt i tvil om nynorsken var bra, men jeg stresser ikke. Norsk jo er ikke et avgangsfag så jeg trenger heldigvis ikke bekymre meg sånn. 

Uansett, jeg sliter veldig mye med å finne interessante ting å blogge om for tiden, så hadde vært fint om du ville gi meg litt tips. Jeg har hele tiden tenkt på at å drive med Youtube virker kjempe kult, men problemet er hva jeg skal videoblogge om? Jeg har jo alt av utstyr og jeg har til og med en bruker der. Så hvis du har veldig lyst å så på et par kleine videoer, så er det bare å søke "h0veronika", haha såå flaut, men jeg får trøste meg at det er leeenge siden. 

 

Jeg vil lykkes

Jeg har ofte tenkt på fremtiden min. Hva vil jeg egentlig bli? Sykepleier, dyrelege..? Helt siden da jeg var ei liten jente har jeg alltid villet bli dyrelege. Jeg har alltid elsket å være med dyr og vil alltid de beste for de og at de skal ha det bra. Jeg husker så godt da jeg var litt yngre, det eneste jeg pratet om var at jeg SKULLE bli dyrelege, og jeg kunne sitte i timesvis å bare snakke om det med mamma og pappa og jeg kunne sitte timesvis på Youtube kun for å se videoer av dyreleger. På ungdomsskolen skulle vi skrive et essay om hva vi ville bli når vi ble stor. Det kom vel ikke som et stort sjokk at jeg skrev om at jeg ville bli dyrelege. Dyrelege var det eneste som gikk i tankene mine! Men i løpet av de siste årene så har jeg tenkt veldig mye fram og tilbake. Jeg elsker dyr, men har jeg egentlig lyst å jobbe som dyrelege hele livet mitt? Mamma har ofte sagt til meg jeg har så lang tid på å bestemme meg for hva jeg skal bli. Men har jeg egentlig det? Jeg er 17 år og går 1.året på vgs og jeg...stresser. Jeg er så redd for å ta et fullstendig galt valg og det gjør meg så nervøs og redd.

I løpet av de siste årene så har sykepleier vært veldig aktuelt for meg. Jeg elsker mennesker og de fleste som kjenner meg sier at jeg bryr meg om alle andre rundt meg og at jeg vil at alle skal det bra. Men det er jo sant? Det verste jeg vet er når folk ikke har det bra og det er det som gjør at sykepleier virker aktuelt for meg. Å være sykepleier virker så utrulig interessant, du lærer så mye både om deg selv og andre. Du har også veldig mange andre muligheter innenfor sykepleier. Operasjonssykepleier, kreftsykepleier, akuttsykepleier. Ja, det finnes mange! 

Jeg vil lykkes i fremtiden. Og hva skal egentlig til for å lykkes? Jeg har lyst på en god jobb, tjene penger, reise mye, ha det perfekte hus. Leve det gode liv. Men jeg er så forbanna redd for at jeg ikke kommer til å lykkes. Men det skal jo mye til! Jeg vil gjøre mamma og pappa stolt. Bare du ikke havner i et dårlig lys, så skal det nok gå bra. Bare du har en jobb, så skal det nok gå bra. Bare du har en familie, så skal det nok går bra. Bare du har noen rundt deg, så skal det nok gå bra. Hva skjer hvis du ikke har noe av det? Da vil du kanskje ikke lykkes. Det er det som gjør meg så forbanna bekymret.

Fantastisk helg

Hellu ♥ Håper dere alle har hatt en super helg! Fredagen var super bra, og vi hadde matte prøve som forhåpentligvis gikk bra, skal ikke ha noe store forhåpninger for jeg vet aldri med matten lengre! Enten så går det bare helt jævlig eller så går det bra, haha. Etter prøven så kunne jeg endelig se fram mot helga og jeg kunne endelig slappe av etter en veldig stressende uke med prøver. Jeg dro på fotballtrening og etter det var det bare og dusje å hive på seg finstasen også dro jeg avgårde i bursdag til Ida Margrethe og Elise. En helt fantastisk kveld med pizza, kaker og masse annet godt! Kvelden var fylt med masse latter og dans, og jeg koste meg kjempemasse. 


Vel, nå skal jeg jobbe litt med lekser, har nynorsk tentamen i morgen som jeg vil gjøre det bra på. Ha en super søndag!

Alt skal bli bra igjen

 

 

Hei dere! En stund siden sist siden sist oppdatering. Har vært veldig mange travle dager den siste uken, og jeg har såvidt hatt tid til meg selv engang. Skolen tar helt knekken på meg til tider, men ikke lenge igjen til sommerferie nå dere!! Er faktisk veldig rart å tenke på at jeg snart er ferdig med vg1, føler nettopp som at jeg begynte i 8.klasse, så tiden går utrulig fort. Denne uka skulle egentlig være veldig stressende med 2 prøver foran meg og en høring i naturfag, men forståelsesfull som læreren min er så fikk jeg utsettelse på naturfag høringen. Mye har skjedd den siste tiden, som gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg på skolen og det er også derfor jeg ikke har klart å blogge så mye. Men så snart som jeg får vite at alt går bra, så er jeg tilbake til den gode gamle jeg. Men akkurat nå er jeg bare veldig lei, stressa og vil bare at alt skal være slik som det skal være, men jeg vet at alt skal bli bra igjen, jeg må bare holde motet oppe, holde hodet kaldt å tenke positivt! ♥

Antrekk

Hei! Pjuuh, skoledagen er endelig over og jeg sitter godt plassert i sofaen med samfunnsfag boka. Det var skikkelig godt med et lite avbrekk fra pugginga, føler det eneste jeg gjør om dagene er å pugge, pugge og atter pugge. Jeg har nemlig prøve på fredag og jeg vil ha en bra karakter i det faget, siden det er et av avgangsfaget. Bildene fra forrige innlegg viste ikke alt hva jeg hadde på meg i forbindelse med mammas bursdag, så her er hele antrekket:


topp og smykke fra bikbok // bukse fra 5unit // sko fra nelly 

Herlig feiring igår

Hallo allihopa! En liten stund siden sist nå, beklager for det. Nå er helgen snart over for denne gang, og jeg er ikke klar for en ny skoleuke i det hele tatt. Har noen stressende uker foran meg med mye prøver, men jeg skal nok holde ut. Men for å ikke drege ned hele stemningen nå så kan jeg heller fortelle om gårsdagen. Min kjære mamma feiret 50 - årsdagen igår sammen med familie og venner, og for å si det slik så hadde jeg det super gøy. Masse latter og masse god mat og drikke. Alt i alt en veldig vellykket kveld! Jeg dro hjem litt tidligere, og det skal jeg være veldig glad for. Til tross for en busstur med masse fulle folk så kom jeg meg hjem tilslutt, sliten og trøtt. Mamma og pappa kom ikke hjem før i 5 tiden i natt/morgen, og la seg sikkert ikke før i 6 tiden, haha. Så dere kan tenke dere hvor slitne de var når de sto opp idag. Uansett, nå skal jeg lade opp til skolen imorgen. 

 

 


 

Gla' mandag

 

 

Håper alle har hatt en fin start på uka! Min har hvertfall vært super, skoledagen toppet seg da vi fikk fri den siste halv timen fra skolen. Så da bar det rett hjem for å ta bilder i sollyset også butikken med pappa for å kjøpe inn smoothie til senere idag og på skolen i morgen. Men herregud, for et herlig vær det er for tiden, jeg kan ikke annet enn å smile for tiden. Isen smelter sakte men sikkert og jeg kan se fram mot sommeren nå.. ikke lenge igjen nå ;);) Optimistiske meg vil egentlig bare sette meg ut i sola, spise is.... men det er ikke SÅ VARMT at man kan det. Jeg får nøye meg med at jeg kan gå i en tykk genser uten å fryse, bedre enn ingenting! Vel, nå skal jeg mekke some food før jeg skal på trening. Snakkes!

En finfin helg

Heihei! Åh, for en fin lørdag jeg hadde igår. Jeg fikk nemlig besøk av en venninne som bor nede i Oslo. Så dagen i går ble for det meste tilbringt med henne i byen. Sola skinte og stemningen var on top. Tromsø er desidert den vakreste byen uansett årstid og bildene under sier vel litt. Var utrulig godt å se henne igjen etter altfor mange måneder med lite kontakt. Vel, nå skal jeg ut å nye finværet vi har nå for øyeblikket så blir det vel litt lekser senere på dagen. Ha en fin søndag! 

 - turister i egen by -Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits