konfirmasjonsdag

Hei dere! Herregud.. FOR en dag! Dagen begynte med at vi gikk i kirka, noe som egentlig gikk overraskende fort. Deretter dro jeg til lokalet og ventet på at alle gjestene skulle komme. Pappa holdt tale og jeg fikk en liten tåre i øyekroken det skal jeg si, masse fine folk og god mat. 
Alt i alt, en veldig vellykket kveld. Fikk masse fine gaver og masse koselige kort ♥ Nå skal jeg gjøre meg klar til å legge meg. Jeg er så utrulig trøtt. God natt alle sammen, håper dere har hatt en super dag ♥

OMBRE

Hei!! Gjett hva jeg har gjort......

Jo, nemlig ombre! Har snakket om dette så lenge, men jeg har aldri turt å gjøre det. Jeg ville ha noe forandring i håret, enten striper, eller et eller annet. Så nå har jeg endelig ombre, wihu! Hadde frisørtime klokken 2, så da var det bare å skynde seg fra skolen og rett på frisørsalongen. Jeg gjorde det på hairshop og servicen var skikkelig supert. Jeg fikk servert kakao, sjokolade og ved siden av, et moteblad. 

Nå sitter jeg her, super glad og vil bare smile. Jeg er så glad i dag. Elsker de dagene, virkelig. Nå skal jeg ned å lage litt smoothie, så snakkes vi i morgen eller noe. Sjåas :)

 

vague paris

Hei og god helg! Ja, jeg lever. Har vært borte en stund fra bloggen, har vært noen grunner til fraværet. Kom så og si nettopp hjem fra byen. Trasket bare rundt helt alene og fikk kjøpt litt, blant annet et skjørt som dere får se lengere ned. Såå det var virkelig godt å være ferdig med skolen denne uka, har egentlig ikke gjort noe spess, bare dritt egentlig haha, så denne helgen blir bedre. Skal i konfirmasjon til Anneli i morgen, og jeg gleder meg så mye til det. 

 

 Herlige solfylte Tromsø har det vært idag, var egentlig meldt dårlig vær idag, men da jeg våknet i morges, så fikk jeg sola midt i øynene. Det gjorde dagen min mye, mye lettere. Håper dere får en fin fin dag videre!!Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits