Søndagen på sitt aller besteHei og god søndag! Våknet til nydelig vær, sol og varmt, sinnsykt deilig. Jeg begynner virkelig å få fram sommerfølelsen nå, og det er heldigvis ikke lenge igjen til sommerferie!!! Gleder meg så sinnsykt mye, etter all jobbingen på skolen. Nå har jeg akkurat spist meg stappa på frokost som vist på bildet over. Er det noe jeg elsker så er det søndagsfrokoster. Virkelig!! Er dere ikke enige? Nå skal jeg slappe litt av før jeg setter nesen på trening. Ha en fin søndag!

Den beste dagen i ukaHei og god lørdag! Hvordan går det? Lørdagen begynte ikke så bra for meg. Våknet med en sinnsyk kvalme og hodepine, og itillegg dunket det i det ene øyet mitt. Heldigvis gikk det over etter noen timer! Senere på dagen møtte jeg en vennine som har flyttet til Oslo, og var sammen med henne en god stund. Det var så deilig å møte henne igjen, aaalt for lenge siden sist, sånn går det når man bor så langt unna hverandre. Men synes vi takler det ganske greit, egentlig. Nå skal jeg nyte kvelden videre. Ha en fin kveld!

mine siste innkjøp

bluse bikbok 249,-

shorts fra bikbok 149,- \ topp nelly 99,-

bikbok, 99,-

99,-

nelly, 249,-

Bahama Mama - husker ikke pris \ kost h&m 99,-

Hva synes dere? ♥

 

rolig lørdag

vest fra zara \\ bukse fra bikbok

Åh, idag har vært en chill og fin dag! Våknet av meg selv halv 10 og jeg fikk rett og slett ikke sove mer, det føltes egentlig digg og ikke sove så lenge som jeg pleier å gjøre i helgene, man får jo mer utnytte av dagen og får gjort mye mer enn hvis du står opp i 2 tiden, og det positive er at du legger det tidligere :). Jeg kan vel ikke si at jeg har gjort så mye idag fordè,  jeg har egentlig bare vært hjemme og chillet og spist god mat. Det trengte jeg virkelig etter dager med mye stress!!

Ha en super lørdag videre! 

mattemattematte

Hallo! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering før jeg må øve. Kom hjem fra skolen for en halv time ca. og nå må jeg egentlig bare stupe rett i mattebøkern å pugge. Har matte eksamen om 2 dager for svarte, og jeg stresser som svarte og jeg gruer meg og jeg vil bare ha sommer akkurat nå. Heldigvis ikke så lenge igjen, jeg må holde ut! Hva har du eksamen i?

ting du kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg er et konkurranse menneske, uten like! Jeg kan bli drit forbanna hvis jeg taper. Og det går ut over vennene mine også! Jeg slenger med sur leppa til de grader, og jeg er rett og slett bare helt jævlig. Jeg hater å tape i ting, som f.eks når vi spiller fotball i gymmen. Det går bare ikke!!

♥ Jeg er DØDSREDD for å drepe insekter. Altså, jeg er alt for glad i dyr og har rett og slett ikke hjerte til å drepe et uskyldig lite insekt. Så hvis jeg hadde sett en humle i huset vårt, hadde jeg ALDRI drept den, men heller prøvd å jage den. Hallo, vi er avhengig av humler, og de gjør en viktig jobb!

♥ Jeg er redd for å såre andre mennesker, og klarer ikke å si "nei" til de, hvis du skjønner. Og jeg vil egentig det beste for alle! Jeg er en godhjertet person ♥

♥ Jeg er veldig redd for døden, og klarer ikke tanken på at noen nære dør. ÅÅÅh!!!!

♥ Jeg har utrulig dårlig ordforråd, og jeg kødder ikke engang. Derfor er jeg ikke så muntlig i timene, for jeg er redd noen ikke skal skjønne hva jeg sier, hvis jeg skal være muntlig må det være noe kort. 

♥ Jeg er veldig redd for å skille meg ut.♥ Jeg er veldig redd for at noen ikke liker meg av en eller annen grunn og at de får feil oppfatning av meg.

♥ Jeg har gjort TO dumme ting i verden som jeg kommer på nå i farta og jeg angrer noe i de grader på den dag i dag. Og av og til vil jeg bare stupe i puten min å bare skrike ut. 

♥ Jeg er en veldig sjenert person, og har lett for å bli rød i ansiktet.

♥ Jeg elsker sjokolade og avocado, og da jeg fikk høre at det kan bli tomt for det, ble jeg skikkelig irritert. Og tenkte at jeg måtte kjøpe inn tusenvis av sjokolader og avocado, men tenkte ikke på at en dag ville det gå ut på dato.

♥ Jeg hater folk som er overlegne, og tror de er så mye bedre enn alle andre. Uff, og sure folk som ikke klarer å smile kan godt leve på en annen planet. 

♥ Hvis jeg kjøper en tyggispakke, så er den tom etter ett døgn.

♥ Jeg bruker alt for mye penger på unødvendige ting. Skjerpings der!

♥ Jeg elsker å lage mat, og har 6 i mat og helse, klapp på skuldra! 

♥ Jeg er bare 1.53 - 1.54 høy (lav), noe som er veldig uvanlig i den alderen jeg er i. Men det har jo selvfølgelig noe med familien å gjøre. 

♥ Jeg gjør alt for å ikke ha støv på rommet mitt, og kan begynne å vaske midt på natta fordi jeg føler det er så støvete. Jeg takler ikke støv og rot!!!!

 

Var det noe du ikke visste?

 

Gratulere med dagen, Norge

Først og fremst, jeg er i live! Har vært borte en god stund nå. Når jeg tenker meg om er det ca. 1 mnd siden. Woow, det er veldig lenge! Mye har skjedd på en måned. Vår klasse kom opp i MATTE på eksamen som vi har på onsdag, og det var ikke akkurat jubel når vi fikk høre vi kom opp i matte. Har jo hatt lang helg, så jeg har benyttet meg av det, men har også slappet av etter tusenvis med innleveringer og prøver, og har rett og slett ikke hatt nok energi til å øve nok på matte som jeg egentlig burde ha gjort. Håper det går bra med eksamen!!! *Krysser fingrene*

Vel, gratulere med dagen Norge! Håper dere har hatt en like super dag som meg. Spist meg stappa på sukkerspinn og kaker, og egentlig all mat man kan forbinde med 17.mai :)

Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits