Mimre litt tilbake

Hei dere! Ikke lenge igjen til det er sommerferie, det er snakk om rundt to uker til. Aah, kjenner det kribler inni meg. Jeg gleder meg så mye til sommerferie at det gjør vondt i magen. Sene sommerkvelder, latter, grilling, bading, musikk.. ja, you name it. Så i den forstand ville jeg vise dere noen bilder fra fjorårets ferie i Spania. Det er en av de bedre feriene jeg har hatt hvor vi gjorde så mye gøy, og jeg tror årets ferie hvor vi skal til Kreta blir enda bedre. 

Her er noen bilder fra ifjor:

 

 

 

 

 

 

 

 Åh, hvor jeg savner dette ♥ Heldigvis ikke så veldig lenge igjen til jeg drar til Kreta, det blir så braaa! Hva skal du i sommer?

Etterlengtet helg

Hei og god søndag! Sitter for øyeblikket ute og nyter det fine været Tromsø akkurat har nå. Er så deilig at vi har hatt så fint vær de siste dagene, noe som har resultert i kjempesene kvelder. Det blir nok mange av dem i sommer for å si det slik :) Det var så deilig å få helg på fredagen, følelsen av at jeg er ferdig med alt av prøver, innleveringer, tentamener kan rett og slett ikke beskrives. Alle som kjenner meg vet at jeg er den type person som stresser av alt. Så det var virkelig deilig å slippe blyanten etter onsdagens prøve i geografi å tenke på jeg ikke har mer prøver igjen... jo mindre jeg ikke blir trekt opp i eksamen..

Men, helgen kunne ikke startet bedre. Jeg og noen venninner avtalte at vi skulle møtes på kvelden bare for å feire at vi var ferdig med prøver, innleveringer osv, men også for å bare være med hverandre, snakke, og å se skam. Ah, jeg ble så rørt av fredagens episode av skam. Jeg holdt nesten på å gråte av glede. Nå er jeg superlykkelig at Noora og William har funne tilbake til hverandre, og nå kan hele Norge puste lettet ut. 

Her er noen bilder som kort oppsummerer min helg:
Hva har du gjort i helgen?
 

WINDY

 

 


topp fra bikbok // bukse fra 5UNIT // sko fra urban

Heisann og god helg! Kom nettopp hjem fra en koselig cafè tur med noen jenter. Jeg merker at jeg er sinnsykt sliten i beina mine etter gårsdagens kamp og vil egentlig bare slappe av og nyte lørdagen, men jeg har geografiprøve som jeg MÅ starte å øve på idag, ah hater det. Men må man så må man. Jeg er den type person som HATER å utsette ting, så jeg skal være flink å øve litt nå. Ellers, prøvde jeg å ta noen outfitbilder som dere ser. Resultatet ble ikke så veldig bra, pga. vinden. Håret i alle retninger!! Jaja, bedre lykke neste gang. 

Ro i sjela

Se på dette folkens!! Jeg virkelig elsker Tromsø på slike dager som dette, og det gjør meg ikke mer glad av å sovne til dette. Får virkelig ro i sjela av det her ♥

Hei allihopa! Står til? Ah, endelig helg igjen. Det føles så godt, men samtidig så må jeg jobbe med lekser i hele helga. Jeg har nemlig en geografi prøve neste uke som er veldig avgjørende for min karakter, så nå er jeg proppfull av motivation... det føles så godt. Ellers, så kan jeg vel si meg så og si ferdig med alt av prøver, bortsett fra geografi prøven som jeg nevnte og en innlevering i norsk. Kan jo hende jeg blir trekt opp i muntlig eksamen,  men krysser fingre og tær for at jeg IKKE blir trekt opp. Likevel har jeg en liten aning om at jeg kan komme opp i naturfag eller matematikk.. ikke en så veldig god følelse akkurat. Nå holder jeg ærlig talt på å sovne på tastaturet. Idag har jeg vært skikkelig trøtt og sliten, så det skal bli godt å legge seg litt tidlig for en gang skyld, og å være kvikk som en fisk til morgendagen. God helg! ♥

Livet smiler

Hei dere! Ah, kom heldigvis ikke opp i skriftlig eksamen, og glad er jeg for det. Nervene mine tok over da klassen samlet seg og med seg hadde læreren en konvolutt, noe som tydet på at vi hadde kommet opp i eksamen, kjente jeg fikk helt panikk, men jeg var heldigvis en av de som ikke kom opp. Krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen heller, da hadde livet mitt vært komplett. Nå venter jeg bare i spenning til vi får vite det, og håper jeg ikke kommer opp i muntlig ENGELSK, plis Gud...!!

Men det er langhelg folkens og snart 17.mai. Jeg gleder meg, men det melder dårlig vær her i Tromsø, og kan hende det blir snø også. Uff, vi får krysse alt vi kan for at det ikke kommer til å skje. 

Kom du opp i eksamen?

Innkjøp

Nå er det lenge siden jeg har hatt noen innkjøpsinnlegg, så da tenkte jeg å vise dere noen få innkjøp fra lørdagen. Er ikke noe spesielt, men er alltid fint med noe nytt i klesskapet. Har lenge vært på utkikk etter en slik genser som vist på bildet nedenfor, og heldigvis fant jeg en. Fant også noen dødsfine sko. Mine andre hvite sko er så skitne at jeg snart ikke tørr å gå med de lengre haha, så hva passet ikke bedre enn med ett par nye? 


 


......genser fra bikbok

 

 

... og sko fra urban // 1099,-
 

Hva synes dere? ♥

langhelg

Hellu! Nå er jeg tilbake, back on track, altså. Jeg har endelig funnet motivasjonen tilbake igjen, og nå er jeg proppfull av inspirasjon. Jeg har hatt helg siden onsdag, og det er så deilig at jeg enda har litt mer helg igjen. Jeg har vært på hytta siden torsdag og kom hjem idag, så jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt. Har tatt litt sol og handlet litt, mer enn det har jeg ikke. Innkjøpene kommer i neste innlegg, så stay tuned :)) 

Senere skal jeg og gjengen møtes, gleder meg som bare det for å se de igjen. Man får jo ikke se hverandre like mye som før da vi gikk i samme klasse, men er veldig takknemlig for at vi fortsatt holder kontakta. Ha en fortsatt super lørdag!!! ♥♥Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits