i sverige

Hei, akkurat nå sitter jeg her med frokostbordet og spiser god frokost, egg og bacon! Snart drar vi en tur til byen, før vi begynner å gjøre noe annet. Været er ikke det beste, men varmere enn i tromsø. Ha en fin dag alle sammen!


verdens beste drikke, den får du kjøpt i kilpis :)Litt bilder fra hytta vi bor i :


Fin og liten hytte, seffølgelig er det do her, men er ikke så nyttig..

Sverige här kommer jag

Herreguuuuud, så travelt jeg har det  Jeg drar snart til sverige, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har sovet ganske lite inatt, så på film som varte dritt lenge i natt og jeg måtte seffølgelig se hele, som varte i ca 2 timer. Men ja, jeg har jo hele ferien på å sove så jeg skal ikke klage. Det blir jo kanskje blogging derfra, men jeg aner ikke om jeg har tid. Klarer ikke å være i bil så lenge, hele 10 timer skal jeg sitte i bil, men det positive er jo at jeg kommer til å sove i bilen, og da blir bilturen kortere, synes jeg.. hihiny kameraveske

Igår var jeg med pappa å så etter en kameraveske, fant en veldig enkelt og fin kameraveske med stor plass. Kameravesken er kjøpt på jula, altså en butikk. Den kostet rundt 200kr, utrulig billig.
Sånn ser den slik inni, utrulig stor plass og dekker kameraet veldig, ikke vær redd for at kameraet skal knuses
Du kan velge mellom å ha den rundt skulderen eller å bære den. Jeg foretrekker å ha den rundt skulderen

Hvilken kameraveske har du ?

sverige i morgen

Hei! Idag våknet jeg sent, og sovnet ikke så tidlig heller. Mariell sov hos meg inatt, dødskoselig som vanlig. Vi så en film og laget oss litt god mat, og plasserte oss godt i senga. Vi sto opp i 1 tiden og mekket oss omelett, tidens beste omelett! Så dro Mariell hjem, og sitter fortsatt her som et slask i sengen.

Som dere kanskje ikke vet drar jeg til sverige i morgen, blir der i fire dager og blir der til søndag. Drar dit fordi jeg har turnering med fotballaget, det blir så koooselig! Nå skal jeg i dusjen også skal jeg skru på en film og fyre opp med popcorn.


Hva skal dere idag ?

sminken min

Her er sminken jeg bruker til hverdag og i bursdag. Egentlig er jeg ikke noe sminkedukke som overdriver med sminke, men fast bruker jeg bare mascara og øyenbrynsblyant. Når jeg skal i bursdag bruker jeg å ta litt mer enn det jeg bruker på skolen.


koster fra h&m


bronzing powder og compact powder fra h&m  glow fushion pudderet vet jeg ikke hvor den er kjøpt


Øyebrynsblyant og eyeliner fra h&m


mascara fra h&m


h&m


tcm leppestift aner ikke hvor den er kjøpt og hawaiian tropic lypsyl fra cubus


- Bruker du noe av det samme ?

søndagsmorgenHei dere! Idag klokken 11 sto jeg opp, gikk ned å så merket jeg at sola var i Tromsø. Ah, det er så herlig når været i Tromsø er så fint. Nå skal jeg ned å finne ut hva jeg skal spise til frokost, før jeg gjør noe annet. Senere skal jeg egentlig ikke noe, planene mine idag er bare å tæææne. Drar til sverige på onsdag, siden fotballaget mitt har turnering der, vi blir i sverige i fire dager, åh det blir så koselig!

Hvordan er været hos dere ?

koselig dag

Halla! ♥ For en koselig dag, eller døødskoselig dag. Har kost meg utrulig mye idag, har feiret st.hans idag, som vanlig bruker vi å dra en plass å grille. Jeg tok med kameraet for å være en ordentlig blogger, altså bloggera tar med kameraet overalt, egentlig så var det ingenting å ta bilder av, tok seff bilder av mat   

Når jeg kom hjem fra grillingen satt jeg meg rett ned i sofaen å så en film, rett og slett så har kvelden gått på å se på en film, veldig rolig og avslappende lørdag på meg. I morgen så blir det full sol, så jeg har tenkt å tæne i solen i morgen. Elsker når været er på topp, da blir jeg i godt humør.

I morgen så kommer designet og headeret, gled dere. Det blir sikkert kjempe bra, det blir mye freshere og litt mer sommerlig, tenker jeg! Ha en fin lørdag videre, selvom klokken er passert over 12.

bilder til header


Dette er da de bildene jeg skal ha i headeret, sletter dett innlegget senere!

sommerferie ++

(Dette avsnittet skulle bli postet igår) Ah, endelig er det sommerferie! Herregud, har ventet på denne dagen lenge og nå er det sommerferie, ferdig på barneskolen og skal nå begynne på ungdomsskolen, herregud hvor jeg gleder meg. Blir seffølgelig trist og ikke gå i den samme klassen jeg har gjort i 6 år, men vi skal holde kontakten oppe. Begynte ferien med å ta en liten shoppingsrunde med Siri og Madeleine, kjøpte bare en drit fin bluse som dere skal få se nå.

Men først vil jeg si dere en ting; Får nytt desig og header idag, søte Shane tar seg for den jobben, det blir sikkert utrulig fint!

God sommer alle dere, håper dere får en fantastisk ferie. Nå skal jeg spise middag, snakkes senere bloggen!

Hva synes du ?

shame on me

I skrivende øyeblikk sitter jeg her foran pcen og nesten griner, i morgen er det siste skoledag, har fått vite hvilken klasse jeg skal gå i og det er 8f. Helene (bestevennina mi) flytter snart, har ikke ord, kommer til å savne hene sinnsykt masse, men vi skal holde konktakten selvom hun flytter!

Jeg har vært dårlig til å holde bloggen oppdatert, men det er så mye og gjøre på så kort tid. Jenten i klassen har hatt overrasskelsesparty for Helene, har hatt skoleavslutning idag, å jeg har rett og slett bare tatt meg fri fra bloggen en stund. Shame on me..


Ah, hvor herlig er det ikke å få roser av læreren ?Tenkte å vise dere litt bilder fra overrasskelsespartyen før vi hadde til helene, de fleste bilder er tårebilder, vi gråt utrulig mye, Helene hadde tale om oss, og da klarte jeg ikke å holde ut, jeg begynte å gråte. Egentlig er det ganske sjeldent jeg gråter, men når noe trist skjer klarer jeg ikke å holde det inne.

Vi har vært bestevenner siden hun flyttet hit, har hatt utrulig masse minner med henne, det er helt sinnsykt. Hun er utrulig på alle mulige måter, kommer til å savne henne så utrulig mye.


Thale og Helene


Helene og Siri


Meg og Mariell


Mariell og Helene


Siri og Helene

Nå skal jeg ta kvelden, heldigvis begynner vi ikke før ni i morgen, vanligvis begynner vi halv ni  Kommer til å bli en sinnsykt bra dag i morgen og en tårevåt dag, blir egentlig sinnsykt flaut hvis jeg begynner å gråte i morgen foran alle, men jeg klarer bare ikke å holde det inne. Har ikke ord hvor mye jeg kommer til å savne Helene, hun har alltid vært der før meg, og alltid støttet meg. 5.Juli drar hun til oslo, å det kommer ikke til å bli som før. ALDRI! Ingen er så god som hun.

snakkes i morgen

Vi blogges i morgen,  må øve til siste dag på skolen og en jente flytter snart..

beste helgen på lenge

Hei dere! Har vært på hytta i hele helgen, derfor null blogging. Har vært den beste hytteturen på lenge, har solt meg, vært med helene, båttur og seffølgelig spist godt mat. Har tatt masse videoer mens vi va på hytta, blir kanskje en liten videoblogg med småe klipp fra denne måneden.

Gleder meg utrulig til det blir sommerferie, blir så bra å dra på ferie og bare ta livet helt med ro. Gleder meg ikke til Helene flytter, herregud kommer til å savne henne sykt masse, vi har vært bestevenner så lenge og vi skal fortsatt være det, er så utrulig glad i henne. Har ikke oooord


♥ Jeg er så glad i degHvordan har din helg vært ?

heha heia dere

Heihei, kom bare innom for å oppdatere litt! Dagen i dag har gått i ett, forsov meg i morrest men heldigvis rakk jeg skolen, vært på skolen, dro hjem også dro jeg til frisøren for å  stusse litt i tuppene, det var så slitt. Man ser såvidt at jeg har klipt meg siden det var så lite hun tok, ble utrulig fornøyd, jeg er glad for å ikke ha noe flisete hår lenger.

Men, ah snart fredag igjen :-) Egentlig har skoleuka vært ganske chill, men likevel blir det sykt godt meg helg! Noen andre som gleder seg til helg ?


Verdens søteste krøller, dusjet det også fletter du det i to deler, veldig enkelt!Kom ned istad og pappa hadde laget pannekaker, elsker pannekaker og verdens beste pappa! ♥

2day

Nei men, halla! Nå skal jeg egentlig sove, men tenkte å bare oppdatere litt først. Har vært lite oppdateringer i mange måneder, har ikke gjort så mye spennende heller. Idag var vi ferdig på skolen klokka 12 fordi læreren ikke ville ha oss, så vi fikk dra hjem.. snill eller ? Har også spilt kamp, jeg har så utrulig vondt i bena, føler sånn at hele kroppen min er forstuet. Har trent massemassemasse i mange dager, utrulig deilig følelse og være i toppform, enn å ikke være det.

Nå er det sovetid, jeg lover dere at jeg ligger som et slakt i sengen. God natt alle dere!
Oransje i trynet er driiit kult xD ( Det er etter redigeringen) Bruker ikke 1 kg sminke i annsiktet heller da.


Hva har du gjort idag ?

dagens innkjøp


t - skjorte fra bikbok 100,-  Jeg bare elsker denne!


t - skjorte fra cubus, 149,- men var på 30%


t - skjorte fra bikbok 79,-


shorts fra cubus, 149,- men den var på 30%

Hva synes dere om innkjøpet?

sommertiid ?

God kveld, fine lesere! Lurer snart på når det kommer ordentlig sommer, har så utrulig lyst på sykt varme i Tromsø, har så lyst til å bli litt brun før vi reiser til syden. Har fått masse myggstikk når jeg lå i telt på sommerøya fra lørdag til søndag, bilder derfra kommer hvertfall en annen dag, kanskje videoblogg også, filmet en del der. For de som er allergisk mot mygg, anbefaler jeg at dere spiser betakaroten en gang for dagen, det hjelper, hvertfall det jeg har for hørt.

Ellers har jeg så sykt mandagsfølelse. Var rett og slett udigg å stå opp idag, jaja dere får ha en fin mandag så lenge den varer!


Tar bilde av all maten jeg spiser, det er jo seffølgelig utrulig morsom å ta bilder av mat, elsker det. Og ikke minst, jeg elsker mat.. beste som finnes!

svar på litt spørsmål

 Retter du håret ?

Jeg bruker å rette håret hver gang det kommer krøller i håret, og når jeg har dusjet siden da blir håret så bølgete. Bruker aldri å slette håret hvis det er slett fra før av :-) På det første bilde kan du se at jeg ikke har sletta håret, på det andre bilde kan du se at jeg har sletta det.

Liker du justin bieber ?

Før jeg så never say never har jeg aldri vært fan av han, etter at jeg så den har det bare bygget seg opp å opp.

Har du laget headeret selv ?

Nei, Shane

Kan du lage sangvideo ?

Neineineiiineineii

Hvis du måtte farge\stripe håret ditt i en annen farge, hvilken farge hadde du valgt ?

Jeg er ikke helt sikkert, men jeg skal stripe håret mitt litt lysere en dag .

Hva syntes du om Dip Die hair ?

Jeg synes det er kjempe kult, men hadde ikke kledd det, jeg kan sikkert prøve det en dag.Hvordan Tromsøblogger bruker du og besøke utav de på din alder ?

Bra spørsmål, det er så mange. Leser egentlig bare de fra topplista.

Favoritt blogg ?

Åh, det er så mange. Fotballfrue, auroramohn, l0ve, andreabadendyck, annais, tcmn og carolinemaria er de bloggene jeg leser fast!


Hva lurer du på til neste gang?

good news

I skrivende øyeblikk sitter jeg helt dask foran pcen. Har spilt kamp i dag og det ikke ikke så bra, vi undervurderte de så masse at vi selv tapte, men gidder ikke å slenge med surleppa nå som det er så bra vær i Tromsø, livet føles bare så bra da. Ingenting å bekymre seg, ingenting å tenke på - bare sol.

Den gode nyheten var at jeg kanskje skal ha en konkurranse her på bloggen, har aldri hatt det - så dette blir sikkert gøy my little star - gjesteinnleggTil veronika!  Du e hellt nydelig vet du det ? Vet ikke hva jeg skal si eller forklare får å si at du e ubeskrivelig, helt sykt ubeskrivelig!

 Du er det på alle måta. Du er min bestevenn og æ kan si alt til deg! Du har alltid vært der får meg og æ e alltid her for deg. Ho er vært å bli kjent med. Jeg flytter jo til sommer, det kommer ikke til å bli gøy og dra fra deg. Men som sagt bestevenna for alltid!

Og du skal komme til meg og jeg til deg ! Vi har vært igjennom mange ting sammen, men denne blir nok værst! Og ikke være med min bestevenn 24\7, er forferdelig. Men det skal gå bra! Fordi vi skal aldri skilles uansett hva som skjer!

Jeg er kjempekjempekjempe glad i deg, og det vet du. Mussmuss til deg! Også har ho en nydelig blogg, ho gjør alt for bloggen sin, og æ håpe dokker ser det! Hilsen Helene

starten på helgen

Hei kjære lesere!  Fin start på helgen ? Det har jeg, har vært på valhall og hatt stafett og greier. Vi sprang 60 meter, og jeg sprang på 9,96 ganske stolt. Sist gang sprang jeg på 10.20. Nå sitter jeg med Helene, har nettopp spist litt god mat. Senere skal jeg kanskje kjøpe helly hansen jakke, har lengtet etter det lenge, og jeg fant en for en billig penge.Hva skjer hos dere idag ?

2 nydelige kjoler

Har sett på utrulige fine sommerkjoler fra nelly lenge og fant mine 2 favorittkjoler.


Bandaukjole fra CLIB L 179,- HER


Bandeaukjole fra RARE LONDON. 399,- HER 

Jeg bare elsker begge kjolene, og det er så dumt at jeg er så lita. Vil absolutt ha disse kjolene med til syden når vi reiser, og da kommer jeg til å bruke de ofte. Vil bare bli høyere!

Hvordan kjole falt deg mest i smak ?

igår

Hei! Alt bra med dere ?   Blogget ikke i går pågrunn av at nettet var så dårlig, men det går vel fint ? Hvertfall i går var jeg med Helene og lillesøstra hennes Malin og grilla. Utrulig koselig, og været var jo helt sinnsykt bra. Heldige Malin som fant 200kr i fjæra ++ mistet hun en tann. Noen har flaks her i livet ass !Hva gjorde du igår ?

stikker ut i sola

Hei fine dere! Skal ut nå og nyte sommerværet her i Tromsø, blir sol hele uka og det blir så koselig. Tenkte å dra til bukta i morgen med jentene, kommer til og nyte Tromsø fullt denne uken, elsker når været er sånn!


Krøllene er laget med slettetang, utrulig enkelt og fint

herlig dag i bukta

Hei kjære fine lesere! Har vært en kjempe trivelig dag i bukta, med to herlige jenter. Elsker sånne dager som det her, man kan bare nyte solen å ha det gøy. Trenger vel ikke å nevne at det var sol ? Hvertfall, det har vært utrulig koselig dag.Senere skal jeg sove i telt hos Helene, det blir sikkert trivelig. Blir tydeligvis streik i morgen også.


 Bikinitrusa som er den svarte på magen.. wihu

helg, tror jeg

♥ HEIAA

God helg, tror jeg. Det har vært så lenge streik at det føles ikke ut som at det er helg. I morgen bærer det en liten klassetur til harstad, skal bade på grottebadet og spise pizza. Også tar vi hurtigbåt til harstad, koselig. I og med at vi skal være klar halv 8, så må jeg legge meg tidlig idag, hvis ikke blir jeg så sur, og da er hele dagen ødelagt. Blir ikke til å blogge i morgen siden jeg ikke har tid, skal og i bursdag.

Jeg var også i byen idag med Helene, sykt deilig følelse å være i byen. Kan ikke huske sist jeg var i byen og så i butikker, kjøpte meg en bikini som dere skal få se i morgen, også kjøpte jeg bandana som jeg har på bildene over fra carlings. God helg, søte dere! :)Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits