dagen før dagenHei dere!! Lenge siden blogging her. Uansett, i morgen drar jeg til sverige med fotballaget som vil si null blogging. Så får jeg bare gjøre det beste ut av det. Håper dere får en fin sommerferie!!

ENDELIG SOMMERFERIE


topp bikbok blondeshorts h&m

Herregud jeg kan ikke tro det. Det er sommerferie og jeg er overlykkelig! Har ventet på denne dagen så lenge jeg kan huske og ferien skal nytes som bare det. For det første så er det ikke lenge til jeg skal på fotballturnering til piteå og for det andre så er det 26 dager igjen til syden, håper denne ferien blir super!

3 dager!!!!


Spiste denne friske salaten isted, supergodt!!

Hhahah, herlighet hvor lenge jeg har vært borte fra bloggen! Kan ikke forstå at det kun er 3 dager igjen til sommerferie. Husket bare at det var 150 dager igjen men nå er det bare 3 dager!! Elsker det. I ferien skal jeg til sverige, en del på hytta også skal jeg til syden og denne gangen med en vennine i klassen, ah det skal bli så supert!! Håper dere får sove godt i natt!

new


Hei!! Igår var jeg i byen med jentene, det er så lenge siden vi har hatt en skikkelig jentetur. Vi var å spiste på egon og tacosalaten smakte himmelsk! Mens vi var i byen kjøpte jeg med en supersøt topp fra bikbok, gleder meg til å bruke den masse i sommer. Den er litt stor bak, men ellers så sitter den!!

Nå skal jeg snart til Helene, vi skal på trening og denne gangen skal vi danse linedance (?) haha gleder meg. Håper dere får en super søøndag!

roomtourHva synes dere?

ny bikini

Hei! Må unnskylde mitt lille fravær denne uka. Har brukt tiden på lekser, spille inn reklamevideo og øvd til naturfagsprøve som jeg øvde på i hele går. Vi rettet prøven etter vi hadde tatt den og jeg fikk 3 feil og fikk 5+, fornøyd med det!!

Her om dagen kjøpte jeg meg en dritfin bikini som jeg falt helt pladask over. Den kostet 59 kr og er fra cubus. Så tenkte jeg å vise dere reklamevideoen i mårra, hahah gled dere!

jeg er så lei nå


dette bildet er fra når vi filmet reklame som vi får karakter på

 

Hei!! Idag har vi filmet reklame som vi får vurdering på, og vi håper at vi får bra karakter. Ellers så har vi naturfagsprøve og jeg må lese så utrulig masse. Får vel bare sette igang og jeg håper at jeg får bra siden dette er den siste prøven før vi får termin!!!!! Om noen vil kan jeg legge inn reklamen på bloggen senere?

oppskrift; tynne, sunne sesamknekkebrød

Nå tenkte jeg å vise dere oppskrift på sesamknekkebrød, de smaker helt villt godt!!Det du trenger er :

 • 4 dl store havregryn, gjerne økologiske
 • 4 dl sammalt grov hvete
 • 2,5 dl solsikkekjerner
 • 1 dl linfrø
 • 1 dl sesamfrø + litt til å strø oppå
 • 1 dl valnøtter, finhakket
 • 1 ts salt
 • 1\2 dl sesamolje
 • 1\2 dl olivenolje, extra virgin
 • 7,5 dl vann (gjerne med kullsyre)
 • 3 bakepapirkledte stekebrett

  Dette har jeg kopiert :

Rør alt det tørre godt sammen. Tilsett vann, sesamolje og olivenolje og rør det hele godt sammen. Du skal nå ha en ganske «grøtete» deig.

Fordel deigen på tre bakepapirkledte stekebrett. Stryk den jevnt utover med en slikkepott eller lignende. Det er viktig at du stryker jevnt utover, hvis ikke vil vil knekkebrødene bli ujevnt stekt, og du ender opp med noen brente knekkebrød mens resten er myke.

Strø over litt sesamfrø og stek knekkebrødene på varmluft ved ca 160 grader. Sett alle brettene i ovnen, og bytt plass omtrent hvert 20. minutt. Stek først knekkebrødene i ca 10 minutter. Bruk pizzahjul eller kniv og skjær opp i ønsket størrelse. Jeg benyttet pizzahjul, rutet opp 4×5 biter på hvert brett, og fikk tilsammen 60 knekkebrød. Sett tilbake i ovnen og stek knekkebrødene til de er ferdige, etter ca en time, dvs ca 1 time og 10 minutter steketid totalt. Sjekk knekkebrødene mot slutten av steketiden. Har du ulik tykkelse på deigen kan det være lurt å ta ut de knekkebrødene som er ferdige, mens de øvrige får stå til de er ferdigstekte. Knekkebrødene er ikke ferdige hvis de ikke er sprø.

Brekk knekkebrødene fra hverandre og la dem avkjøles på rist.
Noen som har prøvd ut knekkebrødene?

lørdag


Hei dere! Idag har det vært en herlig dag, været har vært helt ok å passe temperatur. Tidligere idag var jeg en tur i byen med mamma og kjøpte meg en bikinioverdel dere skal få se neste innlegg. Elsker den! Nå skal jeg ned å spise hjemmelaga knekkebrød, gleder meg. Om dere vil så kan jeg legge ut oppskrift?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits