TORSDAG

Hei alle sammen! Sitter for øyeblikket hos Siri og blogger på macen, med joggisen på hehe. Mams, paps og broren min dro til sverige i morges, så da blir det jeg og storebror som er hjemme til søndag. Yess. Er så lenge siden sist vi var alene så dette blir kus. Gleder meg allerede til mamma og pappa kommer hjem, fordi jeg får antageligvis masse capri sonne, godteri og brus. Wihu. Nå skal jeg legge fra meg alt som har med mobil og pc å gjøre og nå skal vi ha jentekveld med masse godteri. Vi snakkes, ha en fin tåårsda.

hyttetur

Hei alle sammen! Planen idag var å stå opp klokka 10, deretter skulle jeg jogge en tur men jeg var alt for slapp til det. Hodepine, kvalm og kald i hele kroppen. Så 80% av dagen min har jeg tilbringt dagen i senga. Heldigvis ble det bedre utover dagen og nå føler jeg meg 100% bedre.

Fra mandag til tirsdag har jeg vært på hytta med noen av jentene fra klassen og parallellklassen. På dagen lagde vi taco og på kvelden spiste vi godteri og så på film. Også badet vi i elva, og jeg skal love dere at det var kaldt. Jeg skulle egentlig ikke gjort det siden jeg er litt forkjølt nå. Her er noen bilder fra hytteturen!!

Ha en fin dag alle sammen!!!

innkjøp fra de siste dagene

Hei allihopa!!! Herregud, så trøtt jeg er. Har fått minimalt med søvn disse dagene og jeg kjenner at jeg virkelig må ta igjen litt søvn. VM har startet og jeg vet ikke riktig hvor lenge jeg så på kamper i går, men vm er vm. Misunner alle som har sol nå, jeg sjekket på yr og her i nord er det bare meldt dritt vær. Jeg hater regn, og kunne ikke blitt mer surere enn det jeg er. Humøret blir 1000 ganger bedre når det er sol. Nå vil jeg bare til syden. Nok om det, her er litt innkjøp fra de siste 4 dagene.

 

Skjørt fra bikbok 99kr


Genser fra bikbok 150,-Shorts fra bikbok 99,-

Jumpsuit fra bikbok 99,-

Passholder fra h&m 50kr

1. juni

Åhh, endelig 1. juni.  Kan ikke fatte hvor fort tiden har gått siden det var 1.mai. For øyeblikket gjør jeg ikke noe, og har egentlig ingen ting å blogge om. Men jeg gleder meg sånn til sommerferie at jeg ikke kan holde ut. Det er 19 dager!! Sommerferien er så nære nå, jeg gleder meg.

'

genser fra carlings

Nå skal jeg lage meg mat, deretter øve til en presentasjon som jeg har til i morgen. Dette blir en veldig sen kveld, men det får bare gå :) 

 Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits