fått meg jobb ++

Hei dere, og god søndagskveld! Dette har vært en veldig fin helg for min del og jeg har hatt litt tid for meg selv og slappet av, for jeg har nemlig fått meg jobb på pappa sin jobb. Der skal jeg enda jobbe i 2 uker til også har jeg ferie. Det er egentlig veldig stress og det er mye å gjøre, men jeg synes jeg håndterer det veldig bra. Jeg jobber fra 8 på morgenen og til 4 på ettermiddagen, som en normal ansatt jobber. Det er ett slit å våkne hver dag klokka 7 og det er et slit å komme meg opp, men jeg bare MÅ! Jeg synes egentlig det er veldig tungt å jobbe, men hva gjør man ikke for penger? :')

Det er sikkert mange av dere som allerede har fått øye på flash tattoo, noe som er og har blitt veldig populært. Det skjønner jeg godt, for jeg har nemlig tatt til innkjøp av det selv, og jeg synes det er kjempe søtt og fresher opp et kjedelig antrekk. Dette kommer jeg garantert til å bruke i syden, som bare er 15 dager til. Hva er din mening om flash tattoos?black coat

kåpe fra h&m \\ bukse fra dr.denim

Håper dere har hatt en fin dag, det har ihvertfall jeg! Våknet idag da med piss regn, men etter noen timer var sola oppe - så herlig. Kan ikke huske sist det var sol her i Tromsø, selvom det ikke var for så veldig lenge siden, haha. Så, dagen idag har vært ganske hektisk og veldig stressende for min del. Jeg hadde fotballkamp halv 6, og etter kampen var det bare å kjappe seg hjem å ta på finstasen, før turen gikk videre på tapas kveld med jentene. Det var utrulig koselig og maten var fab!! Synes slike kvelder er så innmari koselige, er du ikke enig? Nå skal jeg ta kvelden, jeg er så utrulig trøtt for tiden!!

endelig ferdig med 10 års grunnskole

Heihei! Nå er det sommerferie og jeg skal nyte den for fullt. Skal finne på så mye gøy, blant annet å være med verdens beste venner, itillegg til å dra til Spania - faktisk bare om 25 dager. Der skal jeg være i 2 uker, men jeg kommer mer til det senere når det nærmer seg.

Det føles kjempe digg og endelig kunne si meg ferdig med grunnskolen. Trodde jeg ikke kom til å si dette (eller egentlig jo), men jeg kommer til å savne skolen min så utrulig masse. Alle klassekameratene, lærerne og samholdet. Det er bare noen få stikkord jeg kommer på nå i farten, men det er så mye mye mer. Jeg har lært så utrulig mye i løpet av de 3 flotte årene og disse årene kommer til å være et av de mest minnerike delen av livet mitt - og jeg kødder ikke engang. Jeg har fått opplevd så mye og jeg har bIitt kjent med så mange. I og med at skolen er så ny, så vil jeg ikke bytte skole. Hva skal jeg gjøre til neste år, uten stoler som kan snurre? Haha, jeg skal nok klare det :). Nå skal jeg bare nyte sommeren å kose meg masse, så håper jeg du også gjør det samme!Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits