Sliten pike


 


 


t - skjorte og sko fra urban / bukse fra dr.denim 

 

Akkurat nå er det en sliten og trøtt Vero som blogger. Tidlig på morgenen idag dro jeg og pappa på hytta hvor vi skulle gjøre mye arbeid, som blant annet å klippe gresset (utrulig hvor fort det vokser da :oo). Det store høydepunktet i en ellers så tung og hektisk dag fikk vi tatt ut båten på havet, noe som jeg har etterlengtet en stund nå. ENDELIG! Jeg gleder meg ekstremt mye når vi drar på hytta og bare kan være på båten for å fiske, sole seg og bare nyte livet. Åh, det minner meg om barndommen min hvor vi kunne bruke flere timer på havet for å fiske. En liten tålmodig sjel var jeg da, i motsetning til den dag idag. Ellers har været i dag vært vanvittig bra. (sorry for mye vær - prat, men det bare kommer ut, haha). Temperaturen har holdt seg på 23 grader gjennom dagen og jeg blir så innmari glad av det! Det gjør hvertfall noe med humøret mitt ♥ Nå skal jeg ta en litt tidlig kveld, jeg er SÅÅÅÅ sliten.

Fin start på sommerferien

Jeg skjønner egentlig ikke hvor dagene blir av.. snart er det plutselig Juli!!! Sommerferien min så langt har jeg tilbringt på best mulig måte. Vi har hatt et helt okei vær her i Tromsø, og gradestokken var på over 25 (!!!!) grader på mandagen, noe som resulterte i en aldri så liten bytur, cafè og litt soling på ettermiddagen. Det er så deilig når vi i nord får så fint vær, mens de i sør må gjemme seg under paraplyen og kjenne på den ugge følelsen.

 

Jeg har hatt besøk av Helene som flyttet til Oslo for en stund tilbake, og man kan vel si at hun så og si har bodd hos meg, haha. Koselig har det vært uansett! Det er alltid så koselig når vi møtes og hver gang vi treffes har vi alltid så mye sladder å prate om. Blir aldri lei den jenta der altså!!

Fin start på sommerferien ♥♥
 

 

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden min under dyna med netflix. Hva gjør du ikveld?

New

 

 

blondetopp fra bibkok

Hei og god lørdag! Startet dagen med en liten tur på shopping med noen venninner. Fant meg blant annet denne søte toppen som bare kostet 149 kr, og som egentlig kostet 400. Skikkelig røverkjøp der ja! Jeg har lagt merke til at jeg har alt for mange slike blondetopper. Som dere ser så henger det en lignende på døren. Man kan jo aldri bli lei, haha. Ellers koste vi oss bare på cafè en god stund før vi rusket oss hjem igjen. Vel, nå løper klokken fra meg snart, har veldig mye å gjøre her hjemme idag som skal bli unnagjort så fort som mulig. Mamma og pappa befinner seg i øyeblikket på hytta, så her er det jeg som må ta tak når ting skal bli gjort.

Sommerferie... ENDELIG!!

Hei! Nå kan jeg endelig si at jeg har tatt sommerferie.. fy, jeg har rett og slett ikke ord på hvor godt det faktisk er. Har ventet så ufattelig mye på denne dagen og jeg kan med hånden på hjertet si at det har gått sinnsykt fort. Nå er det faktisk bare 50 dager til jeg drar til Hellas. Vi drar 6.August, så jeg kommer hjem like før skolestart. Det positive med det er at jeg er brun når vi starter igjen, skal ikke klage på det. Men nå, nå skal jeg nyte 2 mnd med ferie. 2 MÅNEDER! 

 

 

 


 

Ha en super fin dag alle sammen! ♥

lately: through my phone

Tenkte å dele noen bilder jeg har tatt med mobilen som jeg har tatt fra den siste uka. Føler det blir mer personlig når det er fra mobilen og ikke bare bilder fra speilrefleksen. Som dere ser nedenfor så har vi hatt ett helt fantastisk vær forrige uke. Gjett om det ble masse sene kvelder på meg'a. Elsker Tromsø på slike dager! 

- Noen bilder fra den siste uka -

Gårsdagens innkjøp

Genser fra bikbok 199,-

 

 

 

Blondetopp fra bikbok 125,- 

Hei! Igår var jeg en liten tur på shopping med ei venninne fra klassen min. Jeg tenkte at det var på tide å kjøpe litt nye sommerklær.. men fant ikke så veldig mye denne gang, haha det er så typisk meg. Men over ser dere noe av innkjøpene. Gleder meg til det blir litt finere vær slik at jeg kan få bruke klærne uten jakke over. Det kommer vel ikke å skje med første. Når man bor i Tromsø kan man ikke forvente at man kan gå med t - skjorter på kvelden i motsetning til f.eks. Oslo. De er så heldige! Men jeg skal ikke klage, Tromsø er en fantastisk by ♥ Hva synes du om innkjøpene?

Sssunday

 

 - SÅÅÅ GLAD -

God søndag! Det slo nettopp i tankene mine at det er 11 dager til sommerferie. 11 dager for F!!! Fyfader sier jeg bare. Tiden har bare flydd avgårde og det er så deilig. Håper sommerferien går sakte, det er jo trossalt 2 måneder, så det er ganske mye. Jeg håper denne ferien blir en av de beste og jeg har allerede masse planer. Jeg gleder meg sånn! 

Vi har muntlig trekk på tirsdag, og jeg håper virkelig at jeg IKKE kommer opp. Jeg er i skikkelig feriemodus nå, og hvis jeg kommer opp blir jeg veldig skuffet og lei. Men jeg håper håpe på det beste. Nå står rommet mitt klart for å bli vasket og ryddet. Ha en amaazing søndag ♥Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits