bulgaria, here we come

Åh, på tide å dra snart. Kjenner på meg at det blir godt å dra fra Tromsø nå og få varmen på kroppen. Har ikke oord. Kameraet er fulladet og dere kommer til å få masse fine bilder.Hvis det er noen som lurer så skal vi til bulgaria en plass som heter sarafovo og hotellet heter Atlantis complex, drømmehotellet!!!!! http://www.booking.com/hotel/bg/atlantis-complex.html?aid=307415 Sjekk linken, masse bilder av hotellet! Good bye norway
grått og trist.. fysj

REISEFEBER!!

Herregud hvor stooka jeg er nå! Imorgen reiser vi til bulgaria med familien min og en annen familie, jeg klarer så vidt å vente. Jeg kommer ikke til å få sove inatt, jeg er så klar for å komme meg bort fra Tromsø og komme til varmen.

- Hva skal du i ferien ? Eller har du vært ?

videoblogg - innkjøpHva synes dere ?

lykkelykkelykke

Våknet opp med en stor glede, sjekket blogglisten å der var jeg på 16.plass i Tromsø tusentakk, dere er best!

Jeg er i lykkerus nå. Det er ikke lenge igjen til vi drar til burgas som ligger i bulgaria. Igår natt surfet jeg på nettet å der fant jeg både zara, mango, all star, starbucks å mange andre fine butikker som ligger i et kjøpesenter i bulgaria. Gjett om det blir stor handling der, gleder meg så masse. Blir sikkert å komme hjem med 1 par converse også, kanskje 2. Litt klær blir det å da


                           shorts\\zara                                                                                                                   genser\\mango         cardigan\\mango eller zara, høhø husker ikke                                                                             shorts\\zara


                                      shorts\\zara                                                                blazer\\mango                                                               


Alt dette ønsker jeg meg! Blir så glad hvis jeg finner alt det her på zara og mango

braid

Hei oog god kveld! Nå skal jeg snart legge meg, jeg er helt sinnsykt trøtt, selvom jeg ikke sto opp før i tolv tiden. Tro meg uansett hvor trøtt jeg er så sovner jeg ikke før om noen timer. Anyway idag har jeg nesten brukt hele dagen på bloggen, har tatt masse bilder også har jeg jo oppdatert mye, føler meg veldig flink. Sov godt inatt, snakkes i morgen

linking av 4 bloggere

jeg linker fire bloggereHei dere! Nå tenkte jeg å linke fire bloggere, det er bare å kommentere bloggadressen din i kommentarfeltet. Jeg kommer til å linke de 3 fineste bloggene!

slappe sommerdager

Ble vekt av at ringeklokka ringte på full guffe, først ringte den klokka ti så klokka tolv, nå sitter jeg her helt slakt i senga. Jeg skulle egentlig til byen idag før å få kjøpt noe jeg trenger til vi drar til bulgaria, kun tre dager igjen gleder meg kjempe masse. Blir så digg å dra fra 8 grader til 30grader. Det er dårlig vær idag, er ikke annet å gjøre enn å kose seg inne med pc og snop. Ha en fin lørdag!
Idag ble det grått hvitt, rett og slett fordi jeg ser helt på tryne ut

it's friday, friiiday

Hei dere! Dagen idag har vært bra. Sto opp i ni tiden, ny rekord, høhø. Egentlig sto jeg så tidlig opp siden vi skulle i begravelse. Nå er det fredag, som vil si helg. Hahahah egentlig har jeg helg hver dag, kjipt at skolen begynner snart, blir gøy da å begynne på ungdomsskolen. 

Senere skal jeg se en film også må jeg rydde litt i klesskapet, det blir alltid så rotete etter noen får dager. Ha en fin fredag alle sammen!

Fack, har brukt to timer på dette innlegget, treigaa

MYTHIC OIL - For all hair types

Hei! Er kommet hjem, men skal om to timer dra tilbake til hytta siden vi dro hjem fordi vi skal se på en kamp, fotball avhengi det er det vi liker. Har det ganske travelt nå så dette blir et kjapt og slurvete innlegg.

Hvertfall nå tenkte jeg å anbefale en olje for håret, som virker utrulig bra, jeg som har så slitt hår nesten hele tiden må ha en olje for å få et bedre hår. Jeg synes mythic oil gir veldig fettete hår, så egentlig synes jeg moroccan oil er bittelitt bedre. Mythic oil er varmebeskyttende og det hjelper til deg som bruker mye slettetang, bruker alltid denne oljen etter jeg har slettet håret.Mythic oil får du kjøpt her, utrulig billig. Jeg kjøpte min før rundt 300 kroner på en vanlig hårfrisørsallong.Hvilken olje bruker du ?

liten bloggpause

Hei dere! Nå som vi er på hytta har jeg tenkt å ha en liten bloggpause. Nettet her er så utrulig tregt, og jeg kommer til å ha bloggpause i ca en uke. Vi snakkes når jeg kommer tilbake, ha en fin sommer!


Forresten 22.juli idag, utrulig trist og tung dag. "om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan gi sammen" NOOOORGE ♥♥

livet er for kjipt, aha det regner hele året

hahaha, dere kan høre sangen her

Hei dere! Sitter akkurat her, trøtt og sliten. Er på vei til hytta nå, og blir der noen dager siden vi snart drar til bulgaria. Det er alltid sånn, vi er lenge på hytta før vi drar til bulgaria, egentlig er det godt å få komme seg på hytta, der man kan gå i chillebukser døgne rundt.. enig ?

Også har jeg noe å fortelle dere, har FAKTISK begynt å pakke til vi drar til bulgaria, haha jeg er alltid sånn, pakker lenge før vi drar til bulgaria. Faktisk bare 11 dager til, noen som har reisefeber? jo jeg.

Blir til å blogge når jeg er på hytta, hade enn så lenge!

jeg hater

- Når jeg har en avtale med noen klokka 12, også våkner jeg 1.

- Når folk skriver " Jeg vet at du liker han" Nei, jeg liker ikke han.. et nei er et nei

- Folk som smatter, åh det er så utrulig irriterende å høre på folk som smatter, vil bare si ta å hold igjen munn når du spiser, takk!

- Når folk stirrer " er det noe galt jeg har på meg eller er det noe galt med sminken" ?

-  Når folk alltid skal klage på hva du har på deg.. ha på deg akkurat det du vil!

- Når du har brukt lang tid på å slette håret, så går du ut og etter 10 min regner det så blir håret krøllete å stygt

- Folk som tar ordet fra deg, kgjrjgaoij har ikke ord, kan du ikke prate etter jeg har hatt ordet ?

- Når jeg f.eks er på bikbok også finner du noe kjempe fint, også trur du at du har nok penger og at det er billig også koster det 500kr

- Når læreren har forklart noe, også rett etter læreren har forklart noe så rekker noen opp handa og spør hva man skal gjøre.. omfg så irriterende

- Når du holder på å lage et innlegg, så er pcen så varm også skrur den seg av

- Spotify reklame............ har ikke mer å si

- Når folk legger inn et bilde på facebook, blogg og et eller annet " Jeg ser så stygg ut" ikke legg ut bilde da. Det blir bare så flaut!- Hva hater du ?

min morgen

Idag våknet jeg klokka 12 med at broren min begynte å synge på en sang.. så da klarte jeg ikke å sove mer. Jeg gikk i stua også hadde katta spydd på gulvet, og ingen andre var hjemme så jeg måtte gjøre rent. HAHAHA DIGG. Hvertfall så syns jeg det er kjempe synd i katta siden det lå masse fisk blanda i spyen og det var ikke lite han hadde spydd, jeg vet at katter har ikke godt av å spise så mye salt, og salt er jo i fisk, men innimellom kan de spise det. Nå ble jeg kvalm..

Begynner på et nytt tema nå, nå skal jeg til Mariell siden hun har vært på ferie, blir godt å se henne igjen. Senere må jeg vaske rommet, hehehe gjør det 24\7 siden jeg elsker å ha det fint og ryddig på rommet mitt!


Haha, dette er en bilderamme Helene laget til meg før hun flyttet, elsker degsummer plans

- Dra til bulgaria med familien og flere venner, åh jeg har ikke ord hvor mye jeg gleder meg til varmen og bulgaria, og shopping blir det også, jeg har snart ventet på dette i flere måneder, og i dag er det rundt to uker til vi reiser, litt sent ? 

- Være på hytta i flere dager, også blir det bare regnvær, hvor kjedelig er ikke det å være inne hele tiden, egentlig så er det ganske koselig når man først venner seg til hyttelivet

- Spise is. Ifjord da jeg var i bulgaria spiste jeg rundt tre - fire iser hver dag. Sykt godt å spise is i varmen, noen som er enige ?

- Bli brun. Jeg har så lyst til å bli brun denne gangen, nå som jeg går på betakaroten kan det kanskje hjelpe litt , hope so?

- Være med venner, dra til byen og ha filmkvelder. Noe det beste jeg vet er å samle alle jentene på en filmkveld med taco og godteri, det er så utrulig koselig å få pratet om jentesaker og andre saker.

- Også har jeg vært i sverige med fotballaget, utrulig gøy å komme på 4.plass av 40 eller 80 lag, husker ikke helt. Men det var utrulig kjipt å tape bronsjefinalen!  ¨- Hvor skal du i sommerferien ?

ny bikini

Hei og god kveld ♥ Hatt en fin dag ? Det har jeg, og jeg håper dere også har hatt det! Nå før øyeblikket sitter jeg her med Henriette, vi spiller sims og har snart spilt det i fem timer.. hekta sa du ? JAAA.

I dag var jeg å kjøpte meg en ny søt bikini som jeg skal ha med til bulgaria, er faktisk bare tretten dager til. Henriette har også den bikinien og jeg så den for første gang hjemme hos henne, og jeg ble så forelsket at jeg måtte kjøpe samme. ( I tillegg trengte jeg en ny)


Tyypisk Henriette at hun alltid skal komme i veien når jeg prøve å ta bilde...

Hva synes du ? Hot or not ?

å leve i sko

Halla dere! Unnskyld for lite blogging, har ikke blogget på hele tre dager. Igår var det så fint vær ute, at jeg måtte nyte dagen så lenge varmen varte. Det var 17 grader ute klokka halv to på natta, det er helt sinnsykt, jeg gikk i shorts hele dagen.

Nå er jeg hos Henriette, bestandig gøy å være her. Hun har pusset opp rommet sitt, det er så fint, det er som å leve i sko siden hun har skotapet. Ah, det er så fint!nydelig midnattsol

Ah, det er så sinnsykt fint å bo her i nord på sommeren, midnattsol som lyser gjennom persiennene. Midnattsol er noe det fineste jeg vet, jeg måtte benytte sjansen og fikk tatt noen flotte bilder.

Har du midnattsol hjemme hos deg ?

dagens innkjøp ++

Noen som har merket at jeg har fått nytt design og header, søteste Shane har vært så dyktig. Hvertfall jeg digger det og det er så mye freshere nå enn det var tidligere. Jeg er utrulig fornøyd. Tusentakk!


Sko fra bianco og alt annet er fra glitter. Hva synes du ?

photoshoot og filmkveld med jenten

Hei og god kveld! Sitter akkurat nå med Helene og Siri, med smoothie i hånda, film og teppe rundt seg, koselig. Har tatt en del bilder til bloggen som dere skal få se nå om dere vil. Ellers har jeg vært i byen idag, kjøpte meg et par solbriller som er et must til jeg drar til bulgaria, i dag er akkurat tre uker til vi drar, gleder meg så mye til det, forteller mer om det senere. Så må dere ha en fin natt, om dere skal døgne!- Hva synes du om bildene ?

slitsom søndag

Hei dere! Jeg er den typen som elsker søndager, men idag har det vært delvis drittdag. Hvertfall jeg kom hjem fra hytta for en stund siden, og skal snart suse bort til siri siden jeg skal overnatte der, blir sikkert kjempekoselig som vanlig.

Nå skal jeg spille litt sims før jeg drar, så må dere ha en fin søndag alle sammen!kommet på hytta

Hei dere! Er på hytta nå, vi kom på torsdag, men nettet har vært helt fuucked så jeg har ikke hatt tilgang til nett. Vi blir til imorgen, det er så sinnsykt kjedelig å være her. Jeg ville egentlig ikke være med, men må man så må man. Hytta vår er kjempe fin og koselig, når man skal finne roen er det bare et sted man kan være - hytta!
Hvertfall senere skal jeg og pappa inn til bygda for å tenne lys på bestemor og bestefar sin grav så skal jeg kjøpe sjokolade og jordbær, beste som finnes. Ikveld blir det grillkos med familien :-) Hva skal du ikveld?

dagens kledning


bukse bikbok hettejakke cubus bandana carlings sko converse

Hahaha, så chill. Nå skal jeg på butikken å handle inn til ikveld, for da kommer Helene, blir sikkert dødskoselig som vanelig. Gleder meg, bilder kommer senere! Ha en fin dag videre! Hva synes du om dagen outfit ?

dåpssmykkeIgår fant jeg dåpssmykke i en skuffe på rommet mitt, ble så glad siden jeg har letet etter det lenge nå. Dere ser at det er litt ødelagt, det er fordi når jeg var liten bet jeg på det, utrulig rart egentlig. Jeg synes det er så koselig å finne gamle smykker og ting fra barndommen. Det er utrulig morsomt at jeg har hatt det i 13år, og at jeg hadde det rundt halsen da.

Har du funnet ditt dåpssmykke fra da du var liten ?

sene dager og lange natter

Hei fine lesere! Wiho, litt sen blogging her. Men gud hvor late dager det har vært, har sovet til halv to begge dagene, det er så dødsdeilig å stå opp så sent når vi har sommerferie.Men hvertfall senere kommer Helene hit, hun skal ligge over hos meg inatt, det blir jo kjempekoselig. Hun flytter i helga, åh det er så urretferdig!

Hva skjer hos deg idag ?

kul idag

Hei dere fine :-) Våknet halv ett i dag, vi kom jo ikke hjem før i ett tiden i natt, og da måtte jeg dusje også la jeg meg rett ned i senga og sovnet som en sten. Så har jeg hatt tidens slaskedag, har gått rundt i chilleklærne i hele dag, beste som finnes når jeg ikke har andre planer. Det finnes ikke noe bedre å sette seg ned i sofaen med godteri og musikk med chilleklærne. Vi snakkes, ha en fin kveld dere!
Er det andre enn meg som elsker å ha slaskedager ?

dip dye

Hva synes du ?

innkjøp fra sverige
 bikbok
gina tricot
gina tricot

Hva synes du om innkjøpet ?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits