Noen antrekk fra Spania

Hei dere! Da har jeg brukt noen minutter på å lastet ned bildene og redigert de fra oppholdet på Spania. Jeg var der med familien min, og tre andre familier, pluss 1 til familie som var på besøk hos oss en dag, som var to av mine venner. Det var så koselig å få de på besøk!! Over til overskriften, her er noen av antrekkene jeg hadde på meg i Spania, skriver under bildene hvor klærne er fra.T - skjorte fra bikbok og shorts fra pull&bearAlt fra bikbokKjole fra bikbokKjole fra h&m (Ville også bare få med de fine pølsefingrene mine, med de fine neglene.)Alt fra bikbok (hahaha, jeg er så jævlig glad i bikbok, da.)topp fra h&m og shorts som nesten ikke vises er fra bikbok.topp fra primark, shorts fra pull&bear, og klokke fra Daniel Wellington.

Hva synes dere?

Borte bra, hjemme best

.. Eller omvendt? Akkurat nå befinner jeg meg i sengen og er sliten etter en nokså slitsom reise (sov for det meste bare, for å få flyturen til å gå fortere.) Jeg har hatt to supre uker i Spania, i Cabo Roig, og jeg lengter allerede tilbake etter bare noen timer. Flyet landet i halv 12 - tiden, og etter at bagasjen var kommet, bar det rett hjem for å sove igjen, i og med at jeg ikke hadde sovet på natta. 

Disse ukene gikk så utrulig fort, alt for fort, og jeg kunne gjerne vært der i minst to uker til. Minst. Gleder meg bare allerede til neste sydenferie, kanskje Thailand, kanskje Croatia, kanskje Cruise, i og med at mamma og pappa har sølvbryllup neste år, skal vi på en litt dyrere reise!!!! Tiden får vise hvor. 

2 nye sommerkjoler

Heisann! Hvordan går det? Mandag og ny uke, og 1 uke igjen til Spania, og i den anledningen måtte jeg få  rompa i gir å kjøpe litt nye sommer kjoler som jeg kan bruke under oppholdet i Syden, for jeg har virkelig ingen sommerlige kjoler. Derfor måtte jeg kjøpe noen kjoler med litt farger i,for jeg har bare mørke kjoler som egentlig ikke egner seg i bruk om sommeren. Så i forrige uke var jeg innom h&m, og fant en søt og sommerlig kjole, som ikke kostet mye, rundt hundre lappen, tenker jeg. 

Den andre kjolen bestilte jeg på nelly for en uke siden. Kjolen kostet 250,- og jeg har i str 34/xs. Jeg elsker virkelig kjolen og elsker detaljene. Men den er litt ubehagelig å ha på seg i og med at det "glittret" klør noe voldsomt, men ellers tipp topp. 

Hva synes du om kjolene?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits