Nyter sommerferien 

Heey, lenge siden sist nå! Håper alle nyter sommerferien like mye som jeg gjør. Kom hjem fra hytta igår etter å ha vært der i 3 dager, men allerede i morgen drar jeg igjen med pappa. Dagene går så utrulig fort, og det er 1 mnd igjen til skolen starter. Men la oss ikke snakke oss om det, får håpe tiden går litt saktere enn det den har gjort. Idag er det 12 dager igjen til jeg drar til Kreta med familien min, og jeg gjør ikke noe annet enn å glede meg. Tiden her hjemme før jeg drar skal jeg nyte til det fulle, for når jeg kommer hjem så starter skolen dagen etter. Jeg får se det positive i det, og trenger ikke å bekymre meg for at jeg ikke er brun før skolestart.

FISHEYE


 

God lørdag! Her om dagen fikk jeg pakke i posten. Noe jeg alltid har hatt lyst på så er det noen kule linser til mobilen. Fisheye er noe som jeg har sett på veldig lenge og da pappa fant en nettside med masse forskjellige linser til mobilen kunne jeg ikke takke nei. Gleder meg masse til å ta bilder med det og spesielt når jeg drar til Kreta. Bildene blir mye kulere og det er alltid fint med litt variasjon på bildene. Hvis noen lurer, bestilte jeg de på netonnet, en utrulig bra nettside i mine øyner.

 

POWERNAP

 

 

- Et lite bildedryss fra hytteturen -

 

Sitter for øyeblikket med et trøtt fjes som nettopp har våknet fra en times powernap. Fysøren, så deilig det var, selvom jeg har fått maksimalt med søvn de siste nettene. Er det sommerferie så er det sommerferie gitt! Jeg får ikke noe dårlig samvittighet heller når været ikke er på sitt beste.. da er det lov å powernappe litt ;). 

 

Når de fleste av mine nærmeste venner er bortreist på ferie er det ikke svært mye å gjøre. Det er det som er så kjedelig med ferier, når du er på ferie da er alle sammen hjemme, mens når jeg er hjemme så er det så og si ingen. Heldigvis drar jeg ikke på ferie før den 6. August, som vil si at mange allerede har vendt snuten hjemover. Yey!

Mine siste innkjøp

Nå tenkte jeg å vise dere noe nytt jeg har kjøpt, både fra Nelly og andre klesbutikker. Jeg merker at jeg bare kjøper mer og mer av Nelly sine egne merker, men det er i og for seg ikke så veldig rart når de har så sinnsykt mye billige klær og sko. Ikke minst så er kvaliteten minst like god!


 

Skjørt fra gina tricot og topp fra Nelly

  

Sko fra Nelly

 

 

Veske fra Nelly

 

Bukse fra bikbok

 

Begge bikini overdelene er fra h&m

 

Elsker denne bikinitrusa fra bikbok, spesielt de detaljene på siden. Gleder meg til å bruke den i Kreta!!
 

Noe dere likte spesielt godt? ♥

NERVØS

Ææh, igår hadde jeg min første kjøretime, og gjett om jeg var nervøs. Hendene mine skalv og det føltes ut som at jeg hadde hjertet i halsen. Men, det gikk overraskende bra og takk GUUD for det. Jeg har jo kjørt en del med pappa, eller jeg vil si i gjennomsnittlig mye, men det angrer jeg ikke på. Så, dette har resultert i at jeg ikke trenger å ha så mange kjøretimer til, som vil si at jeg slipper å bruke så mye penger på kjøretimer. Fikk gode tilbakemeldinger fra kjørelæreren, og det gjorde virkelig noe med dagen min :) Jeg kvelte motoren ett par ganger, men det er normalt i og med at man ikke kjenner bilen så godt og i tillegg er man pissnervøs. Hvertfall var jeg det, men det gikk over!

 

 

 

De fire dagene jeg var på hytta var så koselig. Fikk slappet av for en gang skyld uten og ha noe å stresse over. Så denne hytte turen var bra for en stressende sjel som jeg. Når jeg tenker over det så elsker jeg å være på hytta, man trenger ikke og stresse med å finne på noe å gjøre, men tar det heller som det kommer. Kan dessverre ikke skryte over nettet på hytta, derfor blir det minimalt med blogging. Neste gang skal jeg hvertfall forhåndspublisere (heter det det??) flere innlegg slik at jeg ikke blir helt borte. Bloggges

HYTTA

 

Heihei dere! Har det egentlig ganske travelt nå. Idag drar jeg på hytta med familien min og blir der til søndag. Jeg elsker jo å være på hytta, så det skal ikke bli noe problem å være der i fire dager. Vi har jo alltid mye å gjøre der, så jeg kommer ikke til å sitte mye på latsiden når jeg kommer frem. Vi får håpe at godværet snart kommer på vår side... for jeg vil ha SOL!

 

Når jeg kommer hjem tenkte jeg å vise dere noe godbiter jeg har bestilt på Nelly, blant annet noen sykt fine sko. Gleder meg til å bruke de i Kreta, som forresten ikke er alt for lenge til. 

Kvelder som dette

 

 

 

God morgen.. ser at klokka er halv 2, så er vel ikke morgen lengre. Jeg sto opp for ikke så alt for lenge siden, noe som er veldig ulikt meg. Hater egentlig å sove lenge, men jeg sovnet ikke før langt ut på natt igår så jeg er egentlig rimelig trøtt nå. Igår kveld bestemte jeg og noen venninner for å møtes, så vi dro hjem til meg hvor vi laget litt jordbær og smeltet sjokolade og masse annet godt. Det er jo ofte de spontane kveldene som blir best føler jeg, så alt i alt endte det opp med en koselig kveld hvor vi endte opp ved å se 5 minutter av en film før ombestemte oss for å heller spille litt kortskalle. Trur vi ble sittende i over 2 timer for å spille det, så gøy var det. Det er virkelig kvelder som dette som er så bra! 

 

Mine verste uvaner

♥ Jeg banner så ekstremt mye. Man skal nesten ikke tro at det kommer så mye stygge ord ut av en liten jente som meg, men ja jeg banner så og si hele tiden. Når jeg er hjemme, på skolen, fotballtrening.. everywhere! Jeg vet, det er utrulig fælt å høre på så jeg må virkelig skjerpe meg når det gjelder det. 

 

♥ Jeg utsetter ting hele tiden. La meg ta et eksempel. Pappa har hele tiden mast på meg om at jeg må få vasket bilen hans. Dagen etter vi hadde muntlig trekk i eksamen lovet jeg pappa at jeg skulle vaske bilen, og det er en god stund siden. Så har det bare endt med at jeg har utsatt og utsatt og utsatt hele tiden, og etter sånn 2-3 uker fikk jeg endelig gjort det.

 

♥ Jeg biter negler når jeg er nervøs. Dette gjelder spesielt når vi har prøver på skolen, da er jeg på mitt verste. 

 

 

♥ Jeg blir veldig fort irritert over små bagateller. Hvis ikke denne jenta får viljen sin eller har stått opp på feil fot. Nei, da bør du ikke snakke med meg på en god stund. 

 

♥ Jeg må alltid sjekke om alle verdi gjenstander er på plass før jeg skal sove. Det gjelder blant annet iphonen, kameraet og bankkoret. Det er så så sykt merkelig og jeg tror jeg har hatt denne uvanen i årevis. Det verste med det er etter at jeg fikk denne uvanen så har mamma også fått det. 

 

 

 

♥ Jeg bruker alt for mye penger på unødvendige ting. Jeg kan dra til byen for å kjøpe ett par sko.. men når jeg kommer hjem er det ikke bare en pose men 3 -4. 

 

♥ Sove alt for lenge. Det har kommet seg etter at jeg blir eldre, men når jeg sovner klokka 4 på natta er det ikke så veldig lett å stå opp. De eneste dagene jeg virkelig klarer å få meg opp er når det er sol, noe det har vært her i Tromsø de siste dagene. Så dette låter bra fremover ;).

 

Har du noen rare uvaner?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits