Hjemmelaget vestFør var vesten er vanlig hettegenser - nå er den en vest! Jeg er veldig fornøyd! Hva synes du ?

rainbowÅh, hvor nydelig er ikke regnbuen. Jeg var ute også merket jeg den fantastiske regnbuen og da skyndte jeg med opp på rommet for å hente kamera, og tok noen bilder. Uansett, t.g.i.f endelig fredag igjen. Er sliten allerede etter 3 uker med skole, har ennå ikke fått tilbake døgnrytmen noe jeg synes er veldig dumt, VIL HA DEN TILBAKE! Senere skal jeg se på norske talenter, haha gleder meg. Ha en fin fredag alle sammen!

min parfyme - britney spears

My love <3 Britney spears parfymen er klart den beste parfymen, synes jeg. Jeg kjøpte den på flyplassen i Tromsø og kostet 255kr. Utrulig fornøyd med den! Hvordan parfyme bruker du ?

jogge - tirsdag

Hei dere! Dagen idag har vært braa. Har vært på skolen som vanlig også har vi hatt gym, utrulig deilig følelse og få slite litt i gymmen, elsker det! Også har jeg vært med Henriette å jogget litt, deilig følelse. Nå skal jeg hoppe i dusjen også blir det vel litt pugging på noen matteoppgaver!

Bruker du ofte å jogge ?

dagens outfit 28/8


bukse cubus, ullgenser h&m, skjorte bikbok

Hva synes du ?

utslitt

Hei yoo! Sitter akkurat nå med dyna over meg og er snart på tur å sove. Har vært på trening idag også var jeg på fjellet igår, jeg er helt utslitt akkurat nå - Jeg vil bare sove! Også må jeg beklage bloggingen min idag, har jo vært dårlig blogger - Igjen :-(

( Blir ikke bilde idag )

lips


Haha, faila litt med kakepynten..

Hva synes dere ?

bloggtips

- Bilder
Du må ha bilder i hvert eneste innlegg.. hvis ikke så blir det så kjedelig. Et innlegg uten bilder, er sjelden noen vil lese.

- Skriv på bokmål!
Hvertfall så synes jeg det er kjempevanskelig å lese en blogg som skriver nynorsk, så mitt tips er å skrive på bokmål!

- Bloggnavn
Ikke kall bloggen din veronikaerkjempekul1456hjerte.blogg.no, hvem i alle dager kan huske det ? Kall bloggen din for noe enkelt og som folk kan huske!

- Vær positv!
Ikke vær sur på bilder (du trenger ikke å være som en solstråle)  ikke vær sure i videoer! Da vil ikke noen lese bloggen din..- 10 ting du ikke visse om meg
Ha 10 ting du ikke visste om meg, da blir vi lettere kjent med deg

- Video
Hvis jeg skal lese en blogg, så må den ha videoer. Ha hvertfall 1 videoblogg hver andre uke.

- Blogg ofte
Da mener jeg ikke 5 - 7 dager daglig, men 2 - 3 innlegg.

- Ryddig design
Ikke ha både rosa, grønn, gul og lilla design. Ha et enkelt, om du ikke lager selv kan du søke på google "gratisdesign" du finner masse fine design.

Hva er dine tips til en bedre blogg ?

god morgen og sånnÅh herregud for et fint vær i Tromsø det er idag ♥ Helt forelsket!! Nei, kunne ønske det var sol og blå himmel, men idag er det grått og trist! Dagen blir vel mest til å sitte inne og høre på musikk. Jeg lå over hos Mariell inatt så jeg sitter her. Haha igår var det døgnvill også sang lmfao og vi gikk på verandaen og hørte, var sykt kaldt ute igår natt og vi gikk bare i tights og en tynn tynn genser, og nå er jeg forkjølt.. jippi! Hva bruker du å gjøre på gråe og triste dager ?

oh, i miss u so helene

Jeg savner deg, jeg savner stemmen din, smilet ditt, øynene dine, jeg savner en som akkurat deg, jeg savner smilet ditt og jeg savner absolutt alt med deg! Det er så urretferdig at du flyttet til oslo, jeg kan gjøre absolutt alt til at du skal flytte tilbake igjen. Jeg håper inderlig at du snart kommer til tromsø snart, fordi jeg savner deg sånn og jeg tenker på deg hver eneste dag. Jeg har bare gråtet, tenkt på deg, snakket med deg, og flirt sammen ilag gjennom skype og telefon.

Jeg gleder meg sånn til du besøker meg, vi skal ha det gøy! Vi skal finne på mye ilag og vi skal drikke smoothie, haha Helene synes det var så godt. I love you more than anything

innkjøp

Hei og good dag! Her kommer innkjøpet fra idag

Bukse fra cubus sminkefjerner og hårbørst fra h&m  Dreams do come true wall - stick husker jeg desverre ikke hvordan butikk den er fra. Hva synes du om innkjøpet ?

slapper bare helt av

Normal overskrift. Finner aldri på noe kule overskrifter, så derfor blir det sånne " dumme " overskrifter. Hvertfall jeg må beklage for dårlig oppdatering disse to dagene. Skole, trening, spise middag, gå ut med venner, legge meg. Sånn går dagene. Idag sluttet vi halv 4, noe som ikke jeg er så vant til, men vi begynte jo 10 på ti noe jeg er veldig glad før. I morgen begynner vi halv ti siden vi skal på tur hele 8.trinn, gleder meg.

Nå sitter jeg i joggedress, spiser kanelsnurr og chiller bare helt! Nå skal jeg gjøre meg klar før kvelden, aner ikke hvorfor jeg legger meg så tidlig hver kveld, blir bare så utrulig trøtt om kveldene :-) Snakkes i morgen!første skoledag

Halla dere! Som alltid slet jeg med å finne ut hva jeg skulle ha på meg første skoledag, men fant heldigvis ut til slutt. Skoledagen var helt grei, hadde bare 2 timer idag sånn ca så det var veldig greit. Imorgen så starter vi halv 9 og slutter kvart over 2, helt greit egentlig. Ungdomsskolen er så fin, den er så mye bedre enn den jeg gikk på i fjor. Kommer til å trives i 8.klasse!

smoothielove

Kun noen timer til skolen starter, gruer meg så men gleder meg også. Imorgen begynner vi ti på ti, og har bare ca 2 timer med skole imorgen haha blir godt å sove litt lengre. Uansett jeg må stå opp i 8 tiden i morgen siden det tar jo lang tid på hva skal jeg ha på meg. Egentlig har jeg funnet det ut, men plutselig ombestemmer jeg meg.. det har skjedd flere ganger :-(

Blir godt meg en god natt søvn nå, er så trøtt og skal legge meg, lurer på om jeg klarer å stå opp i morgen! Jeg får heller sove når jeg kommer hjem fra skolen imorgen ( hvis jeg er trøtt) Natta og god tur på skolen i morgen!

cake

Mm, denne kaka er så good! Jeg aner dessverre ikke hva den heter, men den er bare prikken over i'en! Mamma lagde den igår, med havregryn og nøtter som bunn og en slags krem over og pynt som blåbær og bringebær.

Imorgen er det skole, jeg gleder meg så masse, men ikke til karaketerene! Skal få prøve å utnytte dagen så godt som mulig, senere skal jeg lage smoothie også skal jeg ut senere!

ear cuff

Hei og god lørdag! Dagen hittil har vært så avslappende, Mariell sov hos meg til idag og vi har egentlig bare sittet på hver sin pc og snakket. Koselig det da. 2 dager så er det skole, også begynner karakterene å komme, begynner på ungdomsskolen og gleder meg så masse til det.

Igår var jeg i byen og kjøpte meg verdens beste baguetter - knoll og tott, mmmm. Jeg kjøpte også ear cuff fra h&m, jeg kjøpte det siden det er så kult. Kostet bare 40kr. Hva synes dere ?

videoblogg - innkjøp fra bulgariaWææ, munnsår på munn og håret var rotete. Jaja, håper dere liker videoen!

bilder fra bulgaria

Kjenner jeg savne bulgaria nå, savner den varmen og savner å gå med lette sommerklær og bikini. Savner virkelig alt! Det er nesten 1 år til neste gang vi drar på ferie, hahah utrulig kjipt da. Jeg elsker virkelig syden. Jeg tenkte hvertfall å vise dere litt bilder.
Andrine og Marte


Andrine ♥
Faktisk, så var det noen som skulle gifte seg på hotellet, heh koselig det da.
Lone, håkon og meg

Nå skal jeg en tur til byen med Mariell, skal kjøpe knoll og tott baguett, byens beste langanger!

Hva synes du om bildene ?

bloggen 2 år ++

Haha, jeg har helt glemt av at bloggen fylte 2 år 6.juli. Jeg glemte det ifjor å, til neste år må jeg ikke glemme at bloggen har bursdag. Så gratulere. Jeg redigerte innkjøps videoen fra bulgaria men så slår pcen seg av så jeg har ikke hatt noe sjangs, har redigert den et par ganger nå men så skrur pcen seg av fordi den blir for varm. Jeg får prøve ikveld en gang, så kommer den ut i morgen, tenker jeg.

hjem kjære hjem

Åh, herregud hvor deilig det er å være hjemme i Tromsø igjen. Kaldt er det jo, men det er så godt å komme tilbake å treffe alle vennene sine igjen! Det er så trist å dra fra bulgaria , varmt og godt var det! Haha nå må jeg pakke ned sommerklærne mine igjen, også blir det å pakke opp vinterklærne.

Nå er jeg så trøtt, skal sove nå så blir det blogging i morgen. Innkjøpene får dere på video senere!

gårdagens outfit
t skjorte \\ new yorker sko\\bianco  shorts\\adoro   ( har kjøpt t skjorta og shortsen her i bulgaria)


Nå skal vi ta turen til et kjøpesenter, siden det er meldt regn etter 6 idag. Om 3 dager er det hjemreise og jeg har ikke lyst til å dra, kjenner ikke at jeg er klar for det. Velvel, gleder meg til å se alle vennene mine igjen.

Hva synes du ?

såå sliten

God kveld! *gjeesp* Sitter her, holder snart på å sovne. Idag har vi vært i nessebar i gamlebyen, det er så fint der men herregud hvor varmt det var, men deilig var det. Etter noen timer med gåing tok vi oss ned å spiste middag. Shoppet jo litt da, øredobber,hettegenser, leppestift og neglelakk. Førnøyd med det!

Tenk i morgen er det 1 uke igjen til vi drar hjem til kalde Tromsø, gruer meg allerede. God natt folkens, holder snart dø av trøtthet. Litt bilder fra idag og gårdagen :
deilig \\ tvillingbroren min


Idag besøkte vi hotellet vi bodde på før 1 år siden, deilig å få se "båten" igjen som ligger nedfor hotellet.


Hotellet vi bodde på før 1 år siden, savner den så mye. Seffølgelig mye større!


Gamle byen som er alle de oransje byggene, masse fine og koselige butikker.


Dionis var resturangen vi spiste på idag, anbefaler denne resturangen. Den ligger i gamlebyenm og ligger med sjøen. God utsikt var det å!Hva synes du ?

gårdagens outfitHalla babes! Sitter nå på hotellrommet, solbrent i hodet og det skal jeg låve dere at det er vondt. Idag har vi vært mange timer på et stoooort kjøpesenter over 100 butikker og der var det både starbucks (!!!!!!, var kjempe god frappucino der, anbefaler mokka smak og karamell), new yorker, mango og masse andre fine butikker. Har kjøpt meg litt, 2 t -skjorter fra new yorker, 1 pengebok, 1 par sko og et hårbånd som er drit kult, fornøyd!!!!!!

Gårdagens outfit, fikk ikke poste det igår siden nettet var så treigt, shorts fra bikbok, bluse fra cubus og sko fra bianco. Ha en fin fredag!

såå fint

Halla babes! Er fremme nå og jeg storkoser meg i bulgaria, har vært en tur på stranden idag, vi var der ikke lenge siden det begynte og regne litt, heldigvis var det ikke så mye så det gikk fort over. Har fått litt skille og gleder meg til brunfargen begynner å komme. Nå er det stekende sol, haha sitter ute på terassen å blogger med is i hånda, vell vell nå skal jeg ut med bassengområde.


Åh, digger dette vinduet.. rund og fin

Det er så utrulig godt å komme hit, det er så varmt her også blir man jo såå brun!Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits