noen få innkjøp

cardigan fra only (150) og veske fra h&m (249,-)

mimre litt tilbake

I sommerferien var jeg som sagt i Tyrkia med familien og vi hadde det kjempe koselig. Masse god mat, masse boder med klær og diverse og ikke minst varmt. Vi var der bare en uke, men det føltes mye lengre siden jeg hadde det så gøy. Jeg har egentlig ikke delt noe bilder fra turen, så nå tenkte jeg og vise litt, for å mimre litt tilbake.

Utsikten fra hotellrommet, ikke verst!!

Tvillingbroren min og meg.ah, dette var det beste jeg spiste gjennom turen. Sursøt kylling med ris og grønnsaker!!!!


 
.. Og dette var den beste isen. Jeg liker egentlig ikke jordbæris så godt, men denne var bare perfect!


Jada det var høner og allpakka som vandret på hotellet, så klart jeg måtte ta et bilde med den søte skapningen. 
 


OOOMG så utrulig nydelig og godt!!

Den siste kvelden, var pannen min fullt med bobler (?) Jeg hadde ikke smurt meg så mye i pannen, derfor. Så hele huden flasset av, og jeg ble helt hvit der. Heldigvis finnes det sminke :)) Takk Gud.

Kjenner at jeg savner dette enormt og jeg savner sommer og sol på kroppen min. Forhåpentligvis er det ikke så lenge igjen, bare litt under et år. Håper dere likte bildene, og i morgen blir det bedre blogging. Jeg har vært ganske sløv, men det skal forbedres. God natt ♥


første skoledag

Første skoledag unnagjort, og det gikk veldig bra. Vi startet ikke før halv 1, og hadde bare 2 timer med skole - så skoledagen gikk veldig fort. Imorgen begynner vi halv ni, vanlig tid og bare i 3 timer.  Torsdag så er det fjelltur med trinnet, og fredag vanlig skole. Så denne uka håper jeg og tror at den kommer til å gå som en fei. Siden det er 13 dager til London - ååh som jeg gleder meg. 

Fra jeg kom hjem har jeg ikke gjort noe. Har bakt kake og sett på sminkevideoer. Er det bare jeg som elsker å se på sminkevideoer? Haha. Senere skal jeg ut og se på fotballkamp, gidder ikke å sitte inne hele dag.

kveldsblogging

Hei!! Har egentlig ikke gjort noe spess idag. Min fantastiske dag begynte med at jeg sto opp, spiste frokost, gikk tur med hunden til Henriette + en annen, så dro jeg hjem og chillet før jeg dro avgårde til jekta med mamma. Fantastiisk dag og veldig interessant. Og igår spilte vi fotballkamp mot Bardu, og vi vant 6 - 0. Woho, så igår var jeg veldig utslitt og med en gang jeg kom hjem, stupte jeg i senga. Tok jo over 2 timer å kjøre til kampen. 

Uansett, jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, så kom med tips. Det hadde vært supert...

 
fin morgen, fin dag

Hei alle sammen! Kreativ overskrift!!!! Hehe. Beklager for lite oppdateringer de siste dagene, jeg har vært på hytta og der er det utrulig vanskelig å få tilgang til nett, særlig å blogge. Greit nok om man skal sjekke instagram og snapchat, men å blogge tar virkelig lang tid. Nå er jeg tilbake etter en helg på hytta og det har vært utrulig deilig og bare slappe av. Vi tok båtturer, grilte, var en liten tur å plukke jordbær og resten av tiden har vi brukt på var å slappe av osv :)) 

Morgenen min startet med en herlig frokost, så syklet vi på fotballtrening og tru meg - det var døødsvarmt å spille. Kan tenke meg at jeg så ut som en tomat etter trening. Ellers, så har det vært veldig fint vær i Tromsø, kan absolutt ikke klage. Åååh, det er så deilig med sommer.

 

alt fra bikbok

Oslo \\ through my phone

Hei!! Som sagt har jeg vært i Oslo på Norway cup og jeg har en haugevis med bilder på telefonen. Jeg tok ikke med meg kamera, fordi det er stort og jeg orket rett og slett ikke å ta det med. I tillegg er det en del lommetyver der, så jeg gadd virkelig ikke. Men her er masse bilder, som jeg vil dele med dere. 

Håper dere likte bildene :)

ikke lenge igjen til skolestart

Hei dere! Må bare si at det er utrulig deilig med ferie, synd at den snart er over. Den skal nytes for fullt!! Egentlig gleder jeg meg kjempe masse til skolen starter, jeg skal til London 1. september, jeg får møte klassen min igjen og jeg begynner i 10. Sistnevnte, uff. 10. blir helt jævlig tenker jeg og har egentlig null motivasjon. Over til noe annet, sto opp i halv 11 tiden og inatt har jeg sovet lenge og godt. Var så trøtt i går kveld og sovnet i 12 tiden og voilaa, jeg sovnet og sov som en stein. Har også drømt helt sinnsykt mye i det siste, f.eks inatt drømte jeg at man måtte spise blåbær med smør på. haha lol. Ingen bryr seg, egentlig. Nå skal jeg spise medda, goodbye

 

pøse ned

Hei alle! Dagen idag har vært ganske bra. Startet dagen med en herlig frokost, deretter dro jeg på fotballtrening der jeg virkelig fikk kjørt meg. Vi hadde så og si hele treninga med utholdenhet og masse intervaller og nå er jeg død i beina - men jeg elsker det. Utenom det har jeg vært sammens med Henriette. Hun har fått seg en liten søt valp som heter Donna, og jeg tror hun må være den søteste valpen noensinne, omg får bare lyst til å ta den med meg hjem!!! 

Været i Tromsø er heller ikke noe å skryte over. Ikveld pøset det ned, lyn og torden var det å. Elsker når det regner, men lyn og torden hater jeg.

 innkjøp fra oslo

Hei, hei! Da var jeg endelig ankommet Tromsø etter 8 dager i Oslo. Vi var på norway cup, og spilte turnering der. Vi spilte kun 3 kamper, siden 1 lag trakk seg på grunn av terrorfaren. Men vi spilte en treningskamp mot Hampton, som var fra England, og vi vant. Ja, hvordan det gikk var ikke så bra, vi tapte 16 - delsfinalen som gikk på tv, 3 gule kort, utvist keeper, og straffe mot oss etter bare noen minutter. Straffen gjorde at vi ble stressa og vi klarte ikke å holde motet oppe. Bedre lykke neste gang.

Her er innkjøpene fra Oslo:

t - skjorte fra weekday, 80kr

t - skjorte fra bikbok, 49kr

t - skjorte fra Zara, 179kr

trenings t - skjort fra gmax, 79krskjørtshorts fra bikbok, 49kr

 

bukse fra bikbok, 149kr


hettejakke fra cubus, 49kr

 

Det var alle innkjøpene, ellers kjøpte jeg bare undertøy og en trenings shorts. Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits