Spinalonga

Gjennom oppholdet i Kreta ble vi fort veldig rastløse etter mange late dager på stranden. Så vi tenkte like så godt at vi kunne ta en båttur til en veldig populær øy, nemlig Spinalonga. Det er ikke en hvilken som helst øy, men en øy hvor de som fikk sykdommen "spedalskhet" ble sendt til. Der levde de helt til de døde. Grunnen for at de ble sendt dit var at sykdommen kunne smitte andre, så istedenfor at flere og flere skulle bli smittet, ble de sendt dit.

 

På øya prøvde de å skape en så normal tilværelse som mulig. De hadde både bakeri, kafe og ulike butikker. De hadde også et sykehus hvor de ble behandlet. Dette er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

 

 

Her er selve "døra"  hvor de som fikk spedalskhet kom inni i.

 

'

 


 

 

 

 

 

 
Jeg anbefaler virkelig å dra til denne øya. Ikke er bare øya fin, men man får et lite innblikk på Hellas mørke historie og hvordan omgivelsene rundt var. 

Klar for avreise

Jeg tenkte bare å stikke innom før jeg suser avgårde til Kreta. Nå er det ikke mange timer igjen før jeg sitter på flyet. Endelig er dagen her som jeg har ventet på alt for lenge. Siden det har vært så dårlig vær her i sommer, så kjenner jeg at det skal bli ekstra godt med varme døgnet rundt. Så nå er jeg i skikkelig feriemodus og skal nyte de 14 dagene til det fulle!

 

 

 

3 DAYS

Hola! Håper alt står til med dere. Her sitter jeg og bare teller ned dagene til Kreta, som bare er 3 dager til!!! Herregud hvor jeg gleder meg. Jeg har ventet hele, absolutt HELE sommerferien min på denne ferien, så nå kjenner jeg det skal bli godt med 14 dager i varmen og sol på kroppen. Vi har ikke hatt den beste sommeren i år, men når var det vi egentlig hadde en ordentlig fin sommer i nord? Ikke husker jeg.

 

  

Så denne kvelden skal jeg bruke på å pakke fram de mest nødvendige tingene mine, for jeg ender alltid opp med å glemme noe viktig når jeg setter meg ned på flyet. Så nå har jeg laget meg en pakke - liste på telefonen, så nå kommer jeg garantert ikke til å glemme noe :) Håper alle får en fin kveld!
 Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits