tips til bedre hår

- Bruk olivenolje i håret ditt, det gir masse fukt og glans i håret ditt du kan å bruke eddik.

-  Proteiner gir deg sterkt og friskt hår. Det er veldig viktig at du får i deg frokost - energinivåene i hårsekkene er nemlig lavest på morgenen.

- Bruk vanlig balsam i håret ditt og ikke skyld det ut. Håret ditt må være tørt når du tar balsamen i. Det kan bli veldig klissete, men tru meg jeg har prøvd det flere ganger og det funker lett.

- Bruk en bra olje\hårkur til håret ditt. Jeg bruker mythic oil.

- Hvis du bruker rettetang\hårføner så sørg på at du tar en varmbeskyttende hårspray eller olje. Du får kjøpt det i vanlig hårfrisør salong.

- Stuss håret ditt hver åttende uke.Fikk du tips ?

etter regnet synger fulene

Jeg elsker regn, får da kan man bare sitte inne å høre på en fin musikk, noe godt å spise og joggedress eller noe - beste jeg vet. Haha akkurat nå har jeg sykt lyst på vinter ( seffølgelig, jeg elsker varmen og vil dra til syyyden nå) men nå vil jeg snart at vinteren skal komme, har så sykt lyst å kjøre twintip, itillegg har jeg lyst til å lære meg å kjøre snowboard, synes det er så fett at jenter kjører snowboard.

Nå sitter jeg på rommet og skal snart spise brownies, som snille broren min har laget også skal jeg spille kamp idag, ønske meg lykke til igjen!

så flink som jeg er

Hei ? Ny uke, nye muligheter som de sier. Idag har jeg vært på skolen ( som vanlig ) gjort lekser og vært med pappa en tur. Vi skulle egentlig se etter the north face bag, men så hadde de ikke rosa eller lilla tilslutt så kom jeg hjem med blyanter, boktrekk, is og lås til skapet på skolen som vi må ha.. fornøyd med det.. nei egentlig ikke.. jo det var jeg.. glad i deg pappa!

Etter det så kom jeg hjem og tok øredobber i en bluse på kragen om der skjønner, nermere titt :


Jeg vet at det ikke er 100% perfekt, men jeg har ordnet det nå.

Inspirert av http://krisssy.blogg.no/1347898127_pearl_collar_shirt.html Kristine som vanlig. Ååh, elsker den bloggen og jeg får så masse inspirasjon! Hva synes du ?

da var helgen over allerede..

Hei dere ♥ Da var helgen over allerede.. jeg synes helgen har gått så utrulig fort. Om ikke lenge er det høstferie da, gleder meg til det. I morgen så begynner vi med masse lekser, herregud jeg gruer meg. Altså vi har ikke sånn supermasse lekser, denne uken er vel kanskje ikke så mye.. men vent om to - tre uker da er det sikkert dobbel så mye lekser.

Nå skal jeg kle på meg joggedress også skal jeg se om jeg finner noe på tv. Natta!

I love people who can make me laugh, when I don't even wanna smile.Jeg elsker folk som får meg til å smile, når jeg ikke engang vil smile.

min helg i bilder

Agh, har virkelig dårlig samvittighet nå. I helgen har jeg tilbringt dagene på hytta, plukket bær, hjelpet pappa med å stable ved og diverse "hytte saker". Og nettet der er virkelig så dødt, altså ingenting virker å et bilde tar jo 15 min og jeg klarer ikke å vente på sånne ting. Så da var det bedre å ikke blogge.
slasket jaHva har du gjort i helgen ?

imponert over jentene


haha, så tykk ut..

Hvertfall jeg skal hilse til Aksel, hei Aksel. Nå er jeg så sliten at jeg snart kollapser. Jeg har spilt fotballkamp idag og vi vant 15 - 0, jeg er utrulig imponert over jentene. Utrulig bra kamp idag, jenter.. sånne dager blir jeg så glad av. Og jeg skårte mitt første 11'er mål, haha jeg er så stolt. tar jeg kvelden, jeg er så sliiten og såå trøtt.

solskinnsdag idag

Åh, hvor herlig er det ikke å våkne opp med sol i øynene ? Beste følelsen, uansett som vanlig strevde jeg med å finne på hva jeg skulle ha på meg.. ikke dongerijakke, ikke parkas, ikke joggebukse ingenting.. men til slutt ble det dongeribukse og en bluse under ullgenser.

Nå skal jeg støvsuge hjemme og senere skal jeg spille kamp. Ønsk meg lykke til!overstått

Nå er jeg virkelig glad, idag har hele "norge" (?) hatt nasjonale prøver og jeg strevde litt med å finne svar, men det gikk tilslutt. Vi hadde 90 minutter og jeg brukte alle minuttene, bare fordi jeg måtte sjekke at jeg hadde svart på alle oppgavene og sett om det var riktig, nå er jeg døød. Er virkelig sliten, men heldigvis er det overstått. Jeg trur jeg klarte meg ganske bra, og jeg håper seffølgelig på at jeg fikk det meste riktig. Nå er jeg sulten, trøtt, sliten og alt mulig rart. Ha en super onsdag!ny jakkeElsker denne jakka! Jeg har lengtet etter en parkas lenge nå, og nå fant jeg den perfekte. Og NEII det er ikke ekte pels, hvis det hadde vært ekte pels hadde jeg ikke kjøpt den. Jeg kjøpte den faktisk på cubus før 499,- utrulig billig spør du meg. Også er den utrulig varm. Den kommer sikkert til å bli masse brukt!
My looove ♥♥

Hva skal du bruke i vinter ?

jippi mandag

Heiheeei! Skoledagen idag gikk ganske bra :-) Hadde litt travelt i morges, siden de jeg skulle gå ilag med skal alltid gå så tidlig.. hver mandag og onsdag begynner vi ti på 10, noe jeg er utrulig glad før. Etter skolen dro jeg rett på trening siden vi hadde trening idag klokka kvart på 4 og vi sluttet sånn ca halv 4 på skolen, og da har jeg bare 1 kvarter på å fikse meg.. STRESS.... også får jeg ikke spise, heldigvis var det en søt dame som hadde mat.. lykkemm, is. Jeg er en is - mennekse, altså jeg elsker is. Det er det beste som finnes. Klokka 8 skal jeg se jakten på kjærligheten, noen flere som ser det ? Elsker det. Vi blogges, søtinger!

beste desserten som finnesÅh, himmelsk hvor god denne desserten var! Mamma prøvde noe nytt, og dette er desidert den beste desserten til nå. Det er smeltet sjokolade i muffinsen. Med noen jordbær og iskrem smaker den perfekt! Hvilken dessert er din favoritt ?

Inspirasjon


Åh, jeg blir så fort inspirert fra andre blogger, blader, fra gata, weheartit og forskjellige steder. Men jeg er ikke så flink å ta " inspirerte bilder" å det vil jeg lære meg å gjøre. Nå som jeg har stativ så er det jo et pluss. Hva synes du om bildene ?

noen få bilder fra igår

Hei! Sovet godt i natt ? Hehe, vi la oss ikke før sent på natt og sov bare til 11, og jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Hvertfall så var det en kjempe fin kveld i går, vi lo, pratet, og hadde leker. Det er sånne jentekvelder jeg elsker.
Fornøyd pia som har fått iphone.. litt sjalu ja


Søteste hunden - hunden til siri.Hva gjorde du igår kveld ?

dreams do come trueHva synes du ?

lørdag, ja

Aah, lørdag.. så deilig. Idag blir det jentekveld og overnatting hos siri, gleder meg kjempemasse til det siden det er en stund siden vi jenter har hatt ordentlig kveld, så jeg gleder meg! Nå er Anneli hos meg og vi finner sikkert på noe gøy. Ellers så blir det vel taco og forskjellig ikveld. Ha en fin dag!Hva synes du om bildet ?

tina & bettina

 Thank god it's friday!!!!!! Hei, forresten! Idag så har jeg vært på skolen som vanlig, etter skolen gikk jeg hjem fordi rommet mitt er ferdig, egentlig ikke noe forskjell bare at det ble litt hvitere på veggene og taket. Også bestemte vi jenten (og en gutt ) at vi skulle dra på kino idag, siden det er premiere på tina & bettina, og vi synes den var utrulig bra.. herregud døde jo nesten litt i salen da. Morsom var den da.

Nå sitter jeg for det meste bare på pcen, og skal se på norske talenter som begynnner om en halv time eller noe. Vi blogges!

don't play hard to get, play hard to forget

Hei! Idag er det regndag, nok en dag. Har ingenting å finne på idag, jo senere spiller jeg fotballkamp og etter det skal jeg hjem. Vi hadde fri idag, derfor fikk jeg ekstra tid til å blogge. Vi blogges!

dagens outfit 6\9 - 12

dongerijakke bershka hettegenser bikbok bukse cubus støvler skoringen

Hva synes du ?

grått og trist vær

Hola! Nå sitter jeg hjemme med joggedress og mat - liiivet! Tidligere klarte jeg å brenne meg på slettetanga, og jeg fikk den store blemma, heldigvis klarte jeg å sprekke den så nå er huden løsnet. Nå regner det og jeg aner ikke hva jeg skal finne på.. lage videoblogg ? Har fått meg kamerastativ nå, jippi. Blir sikkert mye bilder ute nå får jeg håpe! Egentlig var det pappa sitt men jeg fikk det siden han nesten ALDRI bruker det ( Vi deler jo seffølgelig ) Hvordan er været hos deg ?

pusser opp rommet

Heia dere! Må virkelig unnskylde meg for såå lite blogging, har ikke blogget på 2 dager noe jeg synes er veldig dårlig. Nå holder pappa på å pusse opp rommet mitt litt lysere hvit farge, snille pappa! ♥ Snart drar jeg på fotballkamp med Siri, hehe må følge med gutta vet dere. (Tvillingbroren min spiller ) Ha en fin tirsdag videre!rolig lørdagskveldGod kveld :-) Joggedress, godteri og mgpjr - koselig lørdag! Har kost meg alene i kveld jeg, søte små tvillingene vant mgpjr om dere så på det! Jeg skal egentlig legge meg nå siden jeg skal spille fotballkamp i morgen, og jeg må være opplagt til det!

Dagen min har vært veldig avslappende, utenom byen som jeg bare var i noen timer. Vi blogges i morgen, god natt! ♥

lørdag ja

Kom plutselig på at jeg måtte blogge nå. Idag har jeg vært en liten tur i byen med Ina og Madeleine, kjøpte meg et kjempe fint smykke fra bikbok. Koselig liten tur ble det. Også dro vi hjem til Madeleine. Dagen hittil har vært helt fantastisk, hvorfor kan man ikke ha lørdag hver dag ? Nå sitter jeg her, og er klar for mgpjr som begynner halv 7. Ha en koselig lørdag videre! ♥


Bikbok 129,- DØØØDSFINT!

Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits